• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve dönmelimiyim?

Kısaca yargılamadan lütfen yardımcı olursanız sevinirim hatalı oldumu bu duruma kendim geldimi biliyorum çıkmazdayım ;( herşey bu bayram başladı nişanlımla tatil yapmak için izin istedim verdi izin annem ( anne baba ayrı ) sonra vermedim dedi bende gittim ( annemin hafıza sıkıntısı var) neyse gene konuştuk sonra bu saçma sapan şeyleer yaptı babana söylicem dedi sonra konuştuk gelcem dedim 3 gün verdi bana güya sonra dünn babama anlatmış gidip babamda küplere binmiş gelmesin demiş(kardeşimden öğrendim bugün ünbunları) annem olucak kadını aradım gelme istemem seni dedi, ,, ben ne yapayım 20 yaşındayım üniversite var okumak istiyorum ;( nişanlım dayım ailesiyle
annen baban gerçekten bahsettiğin gibi kötü ve sorumsuz insanlar olabilir. ama hiçbi şekilde ayaklarının üzerinde durmadan bir erkeğin yanında bulunma. hele ki henüz nişanlıyken.. bunu ahlaki yargılardan dolayı söylemiyorum. nişanlının ailesinin iyi niyetli olup olmadığını anlayamazsın henüz. yüzüne vurabilirler ve kimse böyle saçma bi sebep yüzünden birine bakmak istemez. anneni dinlemeden gitmişsin. elbette ki kızıcaklar. evine dön

Konu sahibinin açtığı eski konulara bakarmısınız?

Birinde üniye kaydoluyor
Birinde nişanlısından bahsediyor
Birinde sevgilisinin bunun tüyünden kılından şikayet ettiğini söylüyor
Sonra KOCASIYLA ilgili cinsellik bölümüne yazıyor
Şimdide evden kaçıyor

Ağır fake durumu var

Zaten en başta gitmen hata. Annen izin verse bile gitmen doğru değil, nisanlinin ailesi de pek hos dusunmez hakkında. Simdi bişey demezler ama yarin obur başına kakarlar. Zararin neresinden donersen kardir. Don evine okulu oku ekmegini eline al

Babani bosver o kendine baksin, annene kizip eve gitmemezlik yapma okuluna devam et. Seni kovdugunu bile unutur hafiza problemi varsa. Gitsen ne yapacak sokaga atacak degil ya. Biraz bagirir kizar gecer siniri.

Back
X