• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve dönmelimiyim?

Daha okulum var elim ekmek tutsa bi gram katlanmam bu olanlara ;(

Nişanlınla bu şekil evlenme bence bir heyecan olsun hep bu olumsuzluğu hatırlarsın babanı ara telde korkma ya da nişanlın arasın güzelce anlatsın zaten nişanlın yani kaldı ki çok tutucu olsalar boşanmazdı bence tabi Allah bilir büyük konuşmaktan korkarım okulunun kaç yılı var burs alıyor musun part time vs çalışabilir misin böyle bir yorucu hayat istemıyorsan babanın yanına nişanlınla beraber git derim yanında biri olursa güç alırsın ondan inş. yoluna grer canım

En büyük hatayı evlenirsen yaparsın. .
Sabreden derviş muradına ermiş..
önceliğin okul olsun. .
Bende dönmek istiyorum ailesiyle yaşamak istemiyorum evlenip evime dönmek istiyorum ;( ya anlamıyorum benden bu kadar mı kurtulmak istedi ya ;( evlen git gelme diyebiliyo ailem ;( okutnak yerine ;(

Sasirdim gece gece, peki annene kim anlatti? Kardesinmi yoksa? O nerden biliyor? Iyice karistirdim kusura bakmayin :-S
Şimdi annem biliyordu anlatamayacağım 3 içinde gel dedi bende tamam dedim o ise dün anlatmış babama herşeyi kardeşim söyledi babam öğrendi bana kızdı neden gizldin diye demiş kardeşime annemi aradım sen nasıl insansın dedim neden söyledin dedim oda gelme istemiyom seni dedi ;(

Nişanlınla bu şekil evlenme bence bir heyecan olsun hep bu olumsuzluğu hatırlarsın babanı ara telde korkma ya da nişanlın arasın güzelce anlatsın zaten nişanlın yani kaldı ki çok tutucu olsalar boşanmazdı bence tabi Allah bilir büyük konuşmaktan korkarım okulunun kaç yılı var burs alıyor musun part time vs çalışabilir misin böyle bir yorucu hayat istemıyorsan babanın yanına nişanlınla beraber git derim yanında biri olursa güç alırsın ondan inş. yoluna grer canım
bende bu şekil olsun istemiyorum amaa ailem dediklerim beni bu yola itiyorı ;(

bende bu şekil olsun istemiyorum amaa ailem dediklerim beni bu yola itiyorı ;(
birazda okul masrafından kurtulmak istiyorlar okul biticek evlenicek el oğlu için mi okutayım dermiş gbi geldi ve seni yanlışa itiyorlar ne aileler var ne olursa olsun kabul edip bağrına basıyor evladını annenin de sorunları var bence boşandıgı bir adama evladıyla ilgili bu kadar değer ve söz hakkı vermesi tuhaf .sen annesin ne anneler var tekbaşına büyütüp okutuyor sahip çıkıyor ne babalar var affediyor annenler yumuşar nişanlın olmadı onun ailesi arayabilir güzel haberleri burdan paylaşırsın derslerinde başarılar canım .En büyük derdin bu olsun hayatında inş.

keşke nişan mişan işine okuldan sonra girişseydin olmamış bu şekilde tatil falan. dön sen evine. kabul ederler illaki.

Aman güzelim annedir söylemiştir tamam özür dilersin elini öpersin evine dön. Bak bende 20 yaşında evlendim tamam iyi adam ama ailesi yıllarımı kabusa çevirdi dön evine ne evlenmesi bu yaşta oku oku oku mesleğini al eline. Sonra çokk taşlara vurursun başını

Aman güzelim annedir söylemiştir tamam özür dilersin elini öpersin evine dön. Bak bende 20 yaşında evlendim tamam iyi adam ama ailesi yıllarımı kabusa çevirdi dön evine ne evlenmesi bu yaşta oku oku oku mesleğini al eline. Sonra çokk taşlara vurursun başını
Bugün aradım hanfendi denizlerde gezip tozuyo umru değilim resmen attı ya beni mutlu sevgilim desen öfkesi çok tehlikeli dün elini kaldırdı ama vurmadı :/ ona muhtaç ve gebe kalmak istemiyorum lütfen dua edin bana evime dönebiliyim ailem kabul etsin beni :(

birazda okul masrafından kurtulmak istiyorlar okul biticek evlenicek el oğlu için mi okutayım dermiş gbi geldi ve seni yanlışa itiyorlar ne aileler var ne olursa olsun kabul edip bağrına basıyor evladını annenin de sorunları var bence boşandıgı bir adama evladıyla ilgili bu kadar değer ve söz hakkı vermesi tuhaf .sen annesin ne anneler var tekbaşına büyütüp okutuyor sahip çıkıyor ne babalar var affediyor annenler yumuşar nişanlın olmadı onun ailesi arayabilir güzel haberleri burdan paylaşırsın derslerinde başarılar canım .En büyük derdin bu olsun hayatında inş.
Kesinlikle haberdar edicem. Sizi tabi dönebilirsem dün kavga ettik nişanlımla :( elini kaldırıp tuttu kendini arkasını döndü gitt sonra uyudu yanıma gelmedi oturdum ağladım saatlerce ne sahip çıkanım var ne destek olanım :( o kadar yanlız hissediyorum ki kendimi el evinde nişanlım desen katı eve dönmek istiyorum ama kabul eden yok okul desen off kafayı yiycem :(

Bugün aradım hanfendi denizlerde gezip tozuyo umru değilim resmen attı ya beni mutlu sevgilim desen öfkesi çok tehlikeli dün elini kaldırdı ama vurmadı :/ ona muhtaç ve gebe kalmak istemiyorum lütfen dua edin bana evime dönebiliyim ailem kabul etsin beni :KK43:

Sen simdi nerdesin ?

Dimdirek ailenin oldugu sehre, kendi evine git, telefonla bu is olmaz derim. Telefonda atip tutmak kolay.

Ne bicim bir aile bu, kizlari ne yer ne icer, etraf sapik manyak kayniyor basina bir is gelir mi...... Bilet al, hemen git evine derim.

Ya dÜşünmemeye çalışıyorum bişeyleri desrek olanım yok yapayanlızım resmen evlensem ki oda mecburiyetten kendi hayatımı yakıcam :( eve gitmek istesem annem saolsun şeref yoksunu babama herşeyi anlatmış ya ben okumak istiyorum ama onlar başından atmak istiyolar beni ;(

Sen simdi nerdesin ?

Dimdirek ailenin oldugu sehre, kendi evine git, telefonla bu is olmaz derim. Telefonda atip tutmak kolay.

Ne bicim bir aile bu, kizlari ne yer ne icer, etraf sapik manyak kayniyor basina bir is gelir mi...... Bilet al, hemen git evine derim.
Nişanlımın evindeyim bugün aradım annemi sen nasıl bi insansın dedim hayatımı mahvettin dedim hanfendi kapat. Ben denizdeyim dedi :( nasıl bi sınavdır bı ya :(

Back
X