• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve arkadaslarini doldurmus!!!

sheinside

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
54
17
48
Kizlar merhaba,

Benim 2 senelik bir iliskim var. Cok sukur cogu sey yolunda ama size bu haftasonu basima geleni anlatmak istiyorum verdigim tepki sizce de garip mi?

Erkek arkadasimla hergun gorusuruz, bu haftasonu 4 gunlugune annem ve teyzem ile izmire gittim. Geri donus icin ben hayaller kuruyorum, pazar erken doneriz ben hemen erkek arkadasimla gorusurum diye.

Aradim beyefendi evde arkadaslariylaymis, bende tum aksam mi ordalar dedim kovayim mi? Diyor. Erkek arkadasim tek basina yasiyor ama bir arkadasi insanlari bunun evine davet ediyor. (Bu arada bu davet eden arkadasi da surekli sevgilimde kiyor 2 aydir basbasa 1 gunumuz gecmedi) Erkek arkadasimda hic bisey diyememis.

Kizlar oyle sinirlendim ki gitmedim aksam yanina, bana yabanisin gelmiyosun egleniyoruz diyor bide. Ben sadece onunla basbasa gorusmek istedim. Ama noldu tum gece evde kos kos oturdum, o arkadaslariyla disari cikti, eve gitti eglendi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar merhaba,

Benim 2 senelik bir iliskim var. Cok sukur cogu sey yolunda ama size bu haftasonu basima geleni anlatmak istiyorum verdigim tepki sizce de garip mi?

Erkek arkadasimla hergun gorusuruz, bu haftasonu 4 gunlugune annem ve teyzem ile izmire gittim. Geri donus icin ben hayaller kuruyorum, pazar erken doneriz ben hemen erkek arkadasimla gorusurum diye.

Aradim beyefendi evde arkadaslariylaymis, bende tum aksam mi ordalar dedim kovayim mi? Diyor. Erkek arkadasim tek basina yasiyor ama bir arkadasi insanlari bunun evine davet ediyor. (Bu arada bu davet eden arkadasi da surekli sevgilimde kiyor 2 aydir basbasa 1 gunumuz gecmedi) Erkek arkadasimda hic bisey diyememis.

Kizlar oyle sinirlendim ki gitmedim aksam yanina, bana yabanisin gelmiyosun egleniyoruz diyor bide. Ben sadece onunla basbasa gorusmek istedim. Ama noldu tum gece evde kos kos oturdum, o arkadaslariyla disari cikti, eve gitti eglendi.

Dönüş zamanınızı biliyor muydu?

Biliyordu tabiiii, cok ozledim cabuk gel diye 5 tane mesaj atti. Sonra elimden bisi gelmedi gidin mi deseydim insanlara diyor.

Evden gidin diyemez ama madem öbür çocukla ev arkadaşı gibi bir şey olmuş evi onlara bırakıp sizi görmeye gelebilirdi. Dışarda vakit geçirebilirdiniz.

Evden gidin diyemez ama madem öbür çocukla ev arkadaşı gibi bir şey olmuş evi onlara bırakıp sizi görmeye gelebilirdi. Dışarda vakit geçirebilirdiniz.

Teklif ettim tabiki bunu da, aricam dedi eve gidince aradi keske onceden arasaydin ya biz hepimiz ciktik disari biseyler icip eve donucez dedi... dusuncesiz!!

Teklif ettim tabiki bunu da, aricam dedi eve gidince aradi keske onceden arasaydin ya biz hepimiz ciktik disari biseyler icip eve donucez dedi... dusuncesiz!!

Bu bana saçma geldi işte. En azından orta yolda buluşmalıydı gibi geliyor bana.

Kizlar merhaba,

sevgilin düşüncesiz gözüm. ben olsam ben de çıldırırdım ama mantıken çok sıkıntı yapmaya gerek yok. özgür bırak. canı onu istiyo belli ki. ve bir çok sıkıntı yaratsa da düşüncesizlik büyük bir sıkıntı değil.

Sende ciksaydin ya onlarla disari

Ama ben sevgilimle basbasa gorusmek istedim, yol yorgunuyum huzurlu huzurlu oturalim istedim, bu arada cikarlarkende aramadi ki ben nasilsa gelmicem dedim diye...

Eve gelen insanlari kovsamiydim demis, bu konuda evet yapacak bir sey yok.
Ancak donus zamaninizi biliyor ve sizi ozledigini soyluyorsa o arkadaslarini evde birakip sizi gormeye gelmeliydi.
Ya da basbasa bir yerlerde takilabilirdiniz.
Erkekler zaman zaman erkek muhabbetini, erkek erkege vakit gecirmeyi isterler haklari, ancak siz 4gun sehir disindayken pek ala arkadaslariyla gorusup, dondugunuzde de size zaman ayirabilirdi!

Back