Evden telefondan mesajlaşma ile çalışmak isteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kwh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8
3
34
Evden telefondan mesajlaşma sistemi ile çalışmak isteyen çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var

Şöyle biz eşimle e ticaret yapıyoruz sabun , şampuan gibi ürünlerimiz var reklamcıyız biz reklamlarını giriyoruz gelen mesajları cevaplıyorsunuz hazır metinlerle önemli olan 1 dakika içinde mesajları cevaplamak hazır metinlerle sabah 9 akşam 12 çalışma saatleri

Böyle bir iş gerçek olsa bile 15 saat çalıştırmak çok insafsızca değil mi? Kölelik kaldırıldı diye biliyorum ben.

Sabah 09.00 - 00.00 saatleri arasında çalışacak personel mi arıyorsunuz ciddi ciddi ? İş kanunundan haberiniz var mı ?

Son düzenleme:
Böyle bir iş gerçek olsa bile 15 saat çalıştırmak çok insafsızca değil mi? Kölelik kaldırıldı diye biliyorum be
Sabah 09.00 - 24.00 saatleri arasında çalışacak personel mi arıyorsunuz ciddi ciddi ? İş kanunundan haberiniz var mı ?
İşin kolaylığını zorluğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmanız çok komik gerçekten evden telefondan rahat bir iş

bi rahat bırakın ihtiyacı olan çocuklarını bırakıp işe çalışmaya gidemeyen insanlar var nedir yani bu yaptığınız herkes sizinle aynı şartlardamı herkesin bir mesleğimi
Var

Yapıyorlar 50 tane personelim var çokta memnunlar robot gibide değil dakika başı mesaj gelmiyor mesaj gelince 1 dakika işinde sadece siz oturun evinizde sana çalış diyenmi oldıu

Sen işçi aramıyorsun ki robot arıyorsun. 9-12 ne Allah aşkına?

Sen işçi aramıyorsun ki robot arıyorsun. 9-12 ne Allah aşkına?
Sus kiz. Adam adeta meslek edindirme kursu halk egitim merkezi 50 personeli varmis. Tabi hepsi asgari + sgk oduyordur mutlaka yoksa kacak isci calistirmanin suc oldugunu biliyordur. Tabi 50 * 20.000 den aylik 1 milyon lira maas odemesi var. YERSEN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…