İnşallah tahmin ettiğim türde bir mesajlaşmaEvden telefondan mesajlaşma sistemi ile çalışmak isteyen çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var
İnşallah tahmin ettiğim türde bir mesajlaşma
değildirbi de bu tür ilanlar yasak sanırım.
Böyle bir iş gerçek olsa bile 15 saat çalıştırmak çok insafsızca değil mi? Kölelik kaldırıldı diye biliyorum ben.Şöyle biz eşimle e ticaret yapıyoruz sabun , şampuan gibi ürünlerimiz var reklamcıyız biz reklamlarını giriyoruz gelen mesajları cevaplıyorsunuz hazır metinlerle önemli olan 1 dakika içinde mesajları cevaplamak hazır metinlerle sabah 9 akşam 12 çalışma saatleri
Şöyle biz eşimle e ticaret yapıyoruz sabun , şampuan gibi ürünlerimiz var reklamcıyız biz reklamlarını giriyoruz gelen mesajları cevaplıyorsunuz hazır metinlerle önemli olan 1 dakika içinde mesajları cevaplamak hazır metinlerle sabah 9 akşam 12 çalışma saatleri
Böyle bir iş gerçek olsa bile 15 saat çalıştırmak çok insafsızca değil mi? Kölelik kaldırıldı diye biliyorum be
İşin kolaylığını zorluğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmanız çok komik gerçekten evden telefondan rahat bir işSabah 09.00 - 24.00 saatleri arasında çalışacak personel mi arıyorsunuz ciddi ciddi ? İş kanunundan haberiniz var mı ?
Cok kolaysa sen yap faruk abi. Ki ben hala telekiz aradiginizi dusunuyorum.İşin kolaylığını zorluğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmanız çok komik gerçekten evden telefondan rahat bir iş
1 dakika içinde robot gibi mesajları cevaplaması gerektiğini söylüyorsunuz böyle bir işi 15 saat kim yapabilir?İşin kolaylığını zorluğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmanız çok komik gerçekten evden telefondan rahat bir iş
Kolaymış yaYapıyorlar 50 tane personelim var çokta memnunlar robot gibide değil dakika başı mesaj gelmiyor mesaj gelince 1 dakika işinde sadece siz oturun evinizde sana çalış diyenmi oldıu
İşin kolaylığını zorluğunu bilmeden bu şekilde yorum yapmanız çok komik gerçekten evden telefondan rahat bir iş
Sus kiz. Adam adeta meslek edindirme kursu halk egitim merkeziSen işçi aramıyorsun ki robot arıyorsun. 9-12 ne Allah aşkına?
Asgari ücret +sabunMaaşı dolgun mu