Merhaba hanımlar bir konu hakkinda size danışmak bilgi almak istiyordum. Ben ev hanımiyim ve çocuklarım küçük dışarıda çalışma imkanım yok maddi yönden de kendime ait bir kazancım olsun istiyorum. Eşim de ekonomik anlamda ona bağlı olayim istiyor. Ve çoğu zaman bu ekonomik şiddetin içerisinde buluyorum kendimi o yüzden gizli bir şekilde kendime kazanç sağlamak istiyorum. İnstagramdan ve trendyoldan satış yapmak istiyorum bunun için nasil yol izlemeliyim hiç bilmiyorum. Maddi manevi hicbir desteğim yok bu is icin 1bilezigimi bozduracağim o yüzden adımlarimi emin dikkatli atmam gerekiyor ilk olarak logomu oluşturdum ve instagram adresimi açacağim
1-whatsapp hatti icin ayrı bir numarayı nasıl alabilirim çunku bu numara sadece whatsaptan kullanilacak arama gibi birşeyler olmayacak o yüzden hat kapanır mı?
2- Vergi muafiyeti nasıl alınir sadece dijital vergi dairesinden dilekçeylemi alıniyor başka bir işlem yapmama gerek varmı?
3-kargo anlaşması nasıl yapılır? Şartları nelerdir?
Araştirip da tek anlayamadigim konular bunlar lütfen bilgi verirseniz sevinirim.
1-whatsapp hatti icin ayrı bir numarayı nasıl alabilirim çunku bu numara sadece whatsaptan kullanilacak arama gibi birşeyler olmayacak o yüzden hat kapanır mı?
2- Vergi muafiyeti nasıl alınir sadece dijital vergi dairesinden dilekçeylemi alıniyor başka bir işlem yapmama gerek varmı?
3-kargo anlaşması nasıl yapılır? Şartları nelerdir?
Araştirip da tek anlayamadigim konular bunlar lütfen bilgi verirseniz sevinirim.