- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
-
Bu da aklımda bulunsun arastirmalarim devam ediyor,tesekkur ederim:)ben istanbul nakliyat ile gittim ama sehirler arası da yapıluyor biliyorum.gayet iyilerdi... ama google cok var ısım benzerliği istanbulnakliyat.com.tr den bakabılırsın cnm.Allah kolaylık versn
Iste burada kafamiz karisiyor Antalya'dan sirket ayarladigimizda sanirim günleri belli olmuyormus onu da sormak lazim firmaya.2 turlu de arastirma yapicam hem antalyadan hemde istanbuldan fiyat ve bilgi alicam o halde. Tesekkur ederimmmm.Merhabalar;
Antalyadan firma bakarsanız daha iyi olur.Yani Bulunduğunuz şehire eşya vs. taşıyan vardır.Zamanı denk getirirseniz fiyatı daha düşük alırlar diye tahmin ediyorum.Nede olsa geri dönecek boş dönmesin mantığı yani.
Allah kolaylık versin bu ada taşınmak zor.
Antalyadan istanbula mal getiren derken nakliye firmalari mi yoksa lojistik mi?Ben de kirilacaklari kendim paketlemeyi dusunuyorum ama sen iyi yapamazsin hem boşuna masraf edersin firma kendi kutulariyla paketleme yapiyor diyorlar anlamadim ki..Kendim yapsam saglam yaparim aslinda ama hem zaman hem maddi kayip diyolar.kaç defa taşındım hatırlamıyorum ama bütün taşınmalarımda eşyalarımı kendim paketledim eşimle..bi keresinde memleketten birini ayarlayıp taşınacağımız şehirde iş yapan bir kamyoncuyla taşıdık(1800 km mesafe)..Antalya'dan İstanbul a iş yapan, mal getiren firmaları araştırın..paketlemeyi çıtçıtlı kalın poşetlerle yapabilirsiniz, şimdiden ufak tefek kolileme işine başlayın
şehirler arası nakliye pahalı tutar. eger koyabilecek bir yeri bulabilirsen eşyaların orada kalsın. antlyada eşyalı ev tut. yadaYaaa2 yillik evliyim cok severek aldim bu esyalari satsam zaten 2.el oldugu icin ucuza gidecek satmak istemiyorum.Nakliyat pahali evet artik ne kadarsa tamam diyoruz yeter ki zarar gormesin esyalar.Herkes mahvoluyor esyalar diyor bilemiyorum.
hayır zeytinburnunda hertürlü yük taşıyan kamyonlar vardır. ambarcılar. 40ambarda denir.Istanbuldan antalyaya tasinicaz yani nakliyeyi antalyadan mi ayarlamaliyiz?ben hep istanbuldan arastirma yaptim.
Lojistik ya da iş yapan herhangi bir firma..nakliye çok pahalı gerçekten,Antalya da akraba tanıdık falan yok mu? Kırılacak dediğiniz şeyleri otobüsle bi haftasonu yolculuk yapıp kendiniz de götürebilirsinizAntalyadan istanbula mal getiren derken nakliye firmalari mi yoksa lojistik mi?Ben de kirilacaklari kendim paketlemeyi dusunuyorum ama sen iyi yapamazsin hem boşuna masraf edersin firma kendi kutulariyla paketleme yapiyor diyorlar anlamadim ki..Kendim yapsam saglam yaparim aslinda ama hem zaman hem maddi kayip diyolar.
Ama esyalarimi birakabilecegim bir yer yok depo tutmak lazim o daha da pahaliya cikar.şehirler arası nakliye pahalı tutar. eger koyabilecek bir yeri bulabilirsen eşyaların orada kalsın. antlyada eşyalı ev tut. yada
kamyoncu tadıgınız varsa arabaya yükleyin eşinde binsin içine evi taşıtın ( ben ist. muglaya taşındım biz böyle taşıdık)
yoksa tek tek arastırıcan.. ki benim su gün ki aklım olsaydı bir yerlere sokuştururdum eşyaları burada eşyalı ev bakardım...
Tamam dediginiz gibi yapalim bir arastiriyim ben bunu.tesekkur ederim yaa cok yardimci oldunuz xxhayır zeytinburnunda hertürlü yük taşıyan kamyonlar vardır. ambarcılar. 40ambarda denir.
eger antalyadan istanbula dolu gelip yük bulamadan boş dönecek kamyon varsa onlar daha ucuza götürür malzemeyi. tabii pazarlık şart. ama istanbuldan antayaya sadece sizin yükü götürürse ve boş olarak ist. dönme riski oldugu için pahalı fiyat söylerler.
paketi ister siz yapın ister nakliye firması cok da ziyan olmuıyor eşyalar. yeterki dogru istiflensinler. ben cok güzel paket yaptım bir tek baredagım bile kırılmadı. istifide biz eşimle birlikte yaptık başında durduk kolilere hep yazdım bunlar alta bunlar üste kırılabilir eşya vs. diye..ve bardakların alt üstlerine nevresim koydum ki altan ve üsten gelen darbelere direk temas olmasın diye ve baloncuklu naylon aldık herşeyi onunla kapladım. tek tek.
2 arabamiz var esyalarin bir kismini arabayla goturucez ama kisisel esyalar vs yer kalmiycak diye dusunuyorum ondan cok iyi paketleme yapilmasi lazim ki kirilmasin birsey.Lojistik ya da iş yapan herhangi bir firma..nakliye çok pahalı gerçekten,Antalya da akraba tanıdık falan yok mu? Kırılacak dediğiniz şeyleri otobüsle bi haftasonu yolculuk yapıp kendiniz de götürebilirsiniz
Simdi nakliye firmasini istememin nedeni onlarin mobilya demonte montaj ekipleri oluyormus bizimde malum kocaman dolaplarimiz var ve oturduğumuz apartmanin asansörü yok camlarda mobilya cikartilicak kadar geniş diil mecbur demonte olmasi gerekiyor.Buradan hamal tutsak bile mobilyaci cagirip sokturmek lazim tekrar Antalyada mobilyaci bulup montaj ettirmemiz gerekiyor.Nakliyecilerden uzak durun. Hammal tutun paketletip bir kamyona taşıtın.
Aynı şekildede taşındıgınız bölgedewde yapın.
Evet cok uzun iş gibi ama.
Nakliye firmaları sizden para kapora alana kadar. Yani iş kesinleşene siz güvenene kadar sizle ilgileniolar.
Sonrası berbat. Hele şehirler arası cok kötüler.
Taşındık biliyorum.
Mobilyayı söken nakliye firmalarının marangozları. Yapamayınca mobilyaya zararda verebilio.Simdi nakliye firmasini istememin nedeni onlarin mobilya demonte montaj ekipleri oluyormus bizimde malum kocaman dolaplarimiz var ve oturduğumuz apartmanin asansörü yok camlarda mobilya cikartilicak kadar geniş diil mecbur demonte olmasi gerekiyor.Buradan hamal tutsak bile mobilyaci cagirip sokturmek lazim tekrar Antalyada mobilyaci bulup montaj ettirmemiz gerekiyor.
Paketleme işini yaparsınız bence dert etmeyin2 arabamiz var esyalarin bir kismini arabayla goturucez ama kisisel esyalar vs yer kalmiycak diye dusunuyorum ondan cok iyi paketleme yapilmasi lazim ki kirilmasin birsey.
Kontratimiz var haziranda bitiyor fakat ev sahibimiz pek tekin biri diilmis.Bize adamin asabini bozmayin cikin dedik rica ettik nereye sikayet ederseniz edin vs gibi seyler soyledi acikcasi bir kac ay icin ugrasmaya deger gormedik zaten haziranda cikicaktik.Lanet olsun evine deyip gidicez yani...Boyleleriyle ugrasilmaz ayının teki adam laf anlamiyor zaten mantikli biri olsa icinde kiracisi olan ev icin plan yapmaz en azindan düğününü mayis yerine haziranda yapardi..Kontratiniz varsa çıkarmaya hakkı yok. Bence siz su an tasinmaya falan uğraşmayın. Dava açın. Paranız yoksa ev sahibiyle konuşun yasal olarak sizi Kontratiniz bitmeden çıkaramayacağını , yoksa dava acacaginizi söyleyin. Siz böyle herşeye tamam derseniz tepenize çıkar iyice. Disinizi cikarin biraz
Tamamdir notumu aldim tesekkur ederim.:)Sehirler arasi tasimaciklari da vardir diye umuyorum ben sehir ici tasindim ama cok cok memnun kaldik tasima firmamizdan. Koca ev tasindi tek kirilan bir magnetimin kenari onu da annem kirdi:)
Pinar nakliyat diye bir nakliye firmasi, bir gorusun isterseniz.
Evet su an antalyadan arastirma yapiyorum bu hafta fiyat alicam.istanbuldaki firmalar gercekten pahali diyorlar,bos geri donecegi icin sanirim.Antalyadaki firmalarda hafta in belli gunleri cikiyormus ona gore denk getiricez..Çok zor nakliyat işi, iyi bir firma eşyalara minimum zarar verecektir, o yüzden biraz fazla verin ama değsin. 2 yıllık eşyaları işin ehli olmayan kişilere taşıtmayın. Böyle olunca d maalesef masrafı çok olacaktır. O yüzden tanıdık indirimi için çevrenize danışın. Bir se genel olarak istanbul çoğu şeyde pahalı olduğu için, bilemiyorum ama, antalyadaki firmalar daha uygun fiyat verebilirler diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?