Evden resmen zorla çıkartılıyoruz.

Iste ben de bundan korkuyorum,insan kıyamıyor esyalarina bisi olmasina hem para veriyosun hem langul lungul tasinmasi yuzunden mahvoluyor esyalar.İnternette de hic hoş hikayeler yazmiyor iyice gözüm korktu,hep baslarinda durmak lazimmis.Ben kirilacak esyalarimi kendim kolilemeyi dusunuyorum bir de kitaplarimi.tasima esnasinda kitap kolilerinin kayboldugundan bahsetmisler cok üzülürüm kaybolursa

Ben eşime sorayım hangi firmaydi istanbulda belki vardir şubesi, doğancayirlada görüştük 4800 istediler

Eğer sizin tarihlerinizde Antalya'dan taşınacak birini bulursanız, yani kamyon boş dönmezse oldukça indirim yapıyorlar. Eş-dost, internetten bunu da bir araştırın.

Ankara'da savas nakliyata tasitmistim bardak bile kirilmadi. Esyalari söküp yeniden monte ettiler. Bunun disinda yine Ankara'da Dogancay ve Protrans icin cok iyi diye duydum. Arayip gorusun isterseniz. Ben nakliye firmasini sözlük üzerinden evden eve nakliyat basliginda Ankara'yi aratarak bulmustum:)bence oraya da bir bakin.

"a....t. com " (bi meyve adı hatta)diye bi internet sitesi var bu konuyla ilgili ;nakliye firmaları arasında karşılaştırma ve yorumlar sunuyor.(bu arada burdan site adresi veriliyor mu bilmiyorum o yüzden tam söyleyemedim adını.

Nakliye çok önemli, mutlaka daha önce o firmayla çalişmış birilerinden tavsiye alın, asker eşleri iyi bilir , 5 yılda bir tayin oluyorlar, varsa öyle bir tanıdık sorun kendisine, ama ucuz etin yahnisi diye baslayan bir söz vardır, ucuza kaçmayın, ucuz fıyat veren firmalar esyanın %80 ini indirdikten sonra gelip abuk subuk bi gerekçe ortaya koyup biz su fıyat dedik ama 300 daha vermeniz lazım diye koparabildiklerini koparmaya calişiyorlar,bi kaç kişiden duydum böyle

Son düzenleme:
Evet ama savaş nakliyat sanirim ankarada ben istanbuldan bir firma ariyorum:)

Armut.coma baktim ama orasi icinde forum sitelerinde komisyoncular var anlastigin sirket gelmiyor baska firmalara pasliyorlar diyor.

Evet ya cok fazla boyle kötü hikaye var bunun basima gelmesinden korkuyorum simdilik istanbulda 2 sirket buldum netten bakalim onlarla gorusucez.Kimse de yok ki tanidik buralarda firma bilen..

Biz tasidik ve tanidik vaditasi ile bulduk. Istanbualda bir firma ama her yerden her yere tasiyor. Genellikle polisler taniyip kullaniyor dediler. Cok memnunlarmis biz tasittik 600 tl ye evden eve nakliye ama ben pek memnun kalmadim. Bazi esyalarim zarar gordu. Yinede soyleyin dersen numaray mesaj atarim parasi piyasaya gore cok uygundu. Nalkiye sokme ve montaj yaptilar tum esylari

Dediginiz istanbuldaki sirketin adi nedir?bir cok firmayla gorusucez hangisi olursa onunla anlasicaz.en azindan fikrimiz olsun:)

ben istanbul nakliyat ile gittim ama sehirler arası da yapıluyor biliyorum.gayet iyilerdi... ama google cok var ısım benzerliği istanbulnakliyat.com.tr den bakabılırsın cnm.Allah kolaylık versn

Merhabalar;
Antalyadan firma bakarsanız daha iyi olur.Yani Bulunduğunuz şehire eşya vs. taşıyan vardır.Zamanı denk getirirseniz fiyatı daha düşük alırlar diye tahmin ediyorum.Nede olsa geri dönecek boş dönmesin mantığı yani.
Allah kolaylık versin bu ada taşınmak zor.

kaç defa taşındım hatırlamıyorum ama bütün taşınmalarımda eşyalarımı kendim paketledim eşimle..bi keresinde memleketten birini ayarlayıp taşınacağımız şehirde iş yapan bir kamyoncuyla taşıdık(1800 km mesafe)..Antalya'dan İstanbul a iş yapan, mal getiren firmaları araştırın..paketlemeyi çıtçıtlı kalın poşetlerle yapabilirsiniz, şimdiden ufak tefek kolileme işine başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…