- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
Iste ben de bundan korkuyorum,insan kıyamıyor esyalarina bisi olmasina hem para veriyosun hem langul lungul tasinmasi yuzunden mahvoluyor esyalar.İnternette de hic hoş hikayeler yazmiyor iyice gözüm korktu,hep baslarinda durmak lazimmis.Ben kirilacak esyalarimi kendim kolilemeyi dusunuyorum bir de kitaplarimi.tasima esnasinda kitap kolilerinin kayboldugundan bahsetmisler cok üzülürüm kaybolursaEvet meblağ yüksek ama yardım edebilecek kimsem yoktu tek başına da yüklenmek istemedim toparlanma işini, bir de 2 aylık evliydim eşyalarım daha 2 aylıktı , kıyamadım rasgele taşınmasına. Gümüşhaneye gelince de 1.5 sene sonra ilçeye taşındık firma falan yok buralarda, kamyon tut adam tut usulü taşındık (1000 liraya geldi o da ve arada 750 km fark olduğu halde) yemek takımımın tabakları kırıldı, gardolabımın çekmeceleri dökülüyor, mobilyaların vurulmadık yeri kalmadı. İşin ehli yapmayınca gerçekten mahvoluyor tüm eşyalar. Bikaç aya ben de taşınıcam ama eşyalar artık mahvolduğu için en uyuna nasıl götürülüyorsa öyle götürcem, planım şimdilik o yönde