• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden resmen zorla çıkartılıyoruz.

Evet meblağ yüksek ama yardım edebilecek kimsem yoktu tek başına da yüklenmek istemedim toparlanma işini, bir de 2 aylık evliydim eşyalarım daha 2 aylıktı , kıyamadım rasgele taşınmasına. Gümüşhaneye gelince de 1.5 sene sonra ilçeye taşındık firma falan yok buralarda, kamyon tut adam tut usulü taşındık (1000 liraya geldi o da ve arada 750 km fark olduğu halde) yemek takımımın tabakları kırıldı, gardolabımın çekmeceleri dökülüyor, mobilyaların vurulmadık yeri kalmadı. İşin ehli yapmayınca gerçekten mahvoluyor tüm eşyalar. Bikaç aya ben de taşınıcam ama eşyalar artık mahvolduğu için en uyuna nasıl götürülüyorsa öyle götürcem, planım şimdilik o yönde
Iste ben de bundan korkuyorum,insan kıyamıyor esyalarina bisi olmasina hem para veriyosun hem langul lungul tasinmasi yuzunden mahvoluyor esyalar.İnternette de hic hoş hikayeler yazmiyor iyice gözüm korktu,hep baslarinda durmak lazimmis.Ben kirilacak esyalarimi kendim kolilemeyi dusunuyorum bir de kitaplarimi.tasima esnasinda kitap kolilerinin kayboldugundan bahsetmisler cok üzülürüm kaybolursa:silah:

Armut.comdan baktim ama oradaki firmalarla ilgili de komisyoncu dolandirici diyolar kime guvenicem bilemedim.referans alin diyolar kimse de yok ki bir firma tecrube etmis.ankarada iyi sirketler var anladigim kadariyla ama istanbulda sülalece yapiyorlarmis bu nakliye isini.

Ben eşime sorayım hangi firmaydi istanbulda belki vardir şubesi, doğancayirlada görüştük 4800 istediler

Iste ben de bundan korkuyorum,insan kıyamıyor esyalarina bisi olmasina hem para veriyosun hem langul lungul tasinmasi yuzunden mahvoluyor esyalar.İnternette de hic hoş hikayeler yazmiyor iyice gözüm korktu,hep baslarinda durmak lazimmis.Ben kirilacak esyalarimi kendim kolilemeyi dusunuyorum bir de kitaplarimi.tasima esnasinda kitap kolilerinin kayboldugundan bahsetmisler cok üzülürüm kaybolursa:silah:
Eğer sizin tarihlerinizde Antalya'dan taşınacak birini bulursanız, yani kamyon boş dönmezse oldukça indirim yapıyorlar. Eş-dost, internetten bunu da bir araştırın.

Ankara'da savas nakliyata tasitmistim bardak bile kirilmadi. Esyalari söküp yeniden monte ettiler. Bunun disinda yine Ankara'da Dogancay ve Protrans icin cok iyi diye duydum. Arayip gorusun isterseniz. Ben nakliye firmasini sözlük üzerinden evden eve nakliyat basliginda Ankara'yi aratarak bulmustum:)bence oraya da bir bakin.

"a....t. com " (bi meyve adı hatta)diye bi internet sitesi var bu konuyla ilgili ;nakliye firmaları arasında karşılaştırma ve yorumlar sunuyor.(bu arada burdan site adresi veriliyor mu bilmiyorum o yüzden tam söyleyemedim adını.

Nakliye çok önemli, mutlaka daha önce o firmayla çalişmış birilerinden tavsiye alın, asker eşleri iyi bilir , 5 yılda bir tayin oluyorlar, varsa öyle bir tanıdık sorun kendisine, ama ucuz etin yahnisi diye baslayan bir söz vardır, ucuza kaçmayın, ucuz fıyat veren firmalar esyanın %80 ini indirdikten sonra gelip abuk subuk bi gerekçe ortaya koyup biz su fıyat dedik ama 300 daha vermeniz lazım diye koparabildiklerini koparmaya calişiyorlar,bi kaç kişiden duydum böyle

Son düzenleme:
Ankara'da savas nakliyata tasitmistim bardak bile kirilmadi. Esyalari söküp yeniden monte ettiler. Bunun disinda yine Ankara'da Dogancay ve Protrans icin cok iyi diye duydum. Arayip gorusun isterseniz. Ben nakliye firmasini sözlük üzerinden evden eve nakliyat basliginda Ankara'yi aratarak bulmustum:)bence oraya da bir bakin.
Evet ama savaş nakliyat sanirim ankarada ben istanbuldan bir firma ariyorum:)

"a....t. com " (bi meyve adı hatta)diye bi internet sitesi var bu konuyla ilgili ;nakliye firmaları arasında karşılaştırma ve yorumlar sunuyor.(bu arada burdan site adresi veriliyor mu bilmiyorum o yüzden tam söyleyemedim adını.
Armut.coma baktim ama orasi icinde forum sitelerinde komisyoncular var anlastigin sirket gelmiyor baska firmalara pasliyorlar diyor.

Nakliye çok önemli, mutlaka daha önce o firmayla çalişmış birilerinden tavsiye alın, asker eşleri iyi bilir , 5 yılda bir tayin oluyorlar, varsa öyle bir tanıdık sorun kendisine, ama ucuz etin yahnisi diye baslayan bir söz vardır, ucuza kaçmayın, ucuz fıyat veren firmalar esyanın %80 ini indirdikten sonra gelip abuk subuk bi gerekçe ortaya koyup biz su fıyat dedik ama 300 daha vermeniz lazım diye koparabildiklerini koparmaya calişiyorlar,bi kaç kişiden duydum böyle
Evet ya cok fazla boyle kötü hikaye var bunun basima gelmesinden korkuyorum simdilik istanbulda 2 sirket buldum netten bakalim onlarla gorusucez.Kimse de yok ki tanidik buralarda firma bilen..

Biz tasidik ve tanidik vaditasi ile bulduk. Istanbualda bir firma ama her yerden her yere tasiyor. Genellikle polisler taniyip kullaniyor dediler. Cok memnunlarmis biz tasittik 600 tl ye evden eve nakliye ama ben pek memnun kalmadim. Bazi esyalarim zarar gordu. Yinede soyleyin dersen numaray mesaj atarim parasi piyasaya gore cok uygundu. Nalkiye sokme ve montaj yaptilar tum esylari

Biz tasidik ve tanidik vaditasi ile bulduk. Istanbualda bir firma ama her yerden her yere tasiyor. Genellikle polisler taniyip kullaniyor dediler. Cok memnunlarmis biz tasittik 600 tl ye evden eve nakliye ama ben pek memnun kalmadim. Bazi esyalarim zarar gordu. Yinede soyleyin dersen numaray mesaj atarim parasi piyasaya gore cok uygundu. Nalkiye sokme ve montaj yaptilar tum esylari
Dediginiz istanbuldaki sirketin adi nedir?bir cok firmayla gorusucez hangisi olursa onunla anlasicaz.en azindan fikrimiz olsun:)

Merhaba arkadaşlar,önceki konumdan bilenler bilir ev sahibimiz bizi kontratimiz dolmadan cikartmak istiyordu.Bundan bir kac ay önce nisan mayıs gibi cikmamizi istemişti geçen hafta aradı ve mart ortasında evi boşaltmış olmamız gerektiğini söyledi (oğlu evlenicekmiş tadilat yaptiricakmiş)sonuç olarak ne dersek diyelim adam barzo tehditler savurdu(rica ettik adamın asabini bozmayın butun mahalle benim gibi seyler soyledi) biz de baktık iletişim kuramiyoruz lanet olsun tamam tasiniyoruz dedik(normalde haziranda bitiyordu kontrat biz de mayıs sonu gibi cikmayi planliyorduk).Son ayın aidatına kadar istedi ona da tamam dedik,son kirayı depozitoya saydı vs vs..Yani adamdan illallah ettik..

Sizlerden sehirlerarası iyi bir nakliye şirketi tavsiyesi istiyorum Istanbuldan Antalya'ya tasinmayi dusunuyoruz esimin isi dolayisiyla.Esyalarimiz 1.5-2 yıllık yani yeniler.Önerebileceğiniz güvenilir işinde iyi bir sirket var mi?

ben istanbul nakliyat ile gittim ama sehirler arası da yapıluyor biliyorum.gayet iyilerdi... ama google cok var ısım benzerliği istanbulnakliyat.com.tr den bakabılırsın cnm.Allah kolaylık versn

Merhabalar;
Antalyadan firma bakarsanız daha iyi olur.Yani Bulunduğunuz şehire eşya vs. taşıyan vardır.Zamanı denk getirirseniz fiyatı daha düşük alırlar diye tahmin ediyorum.Nede olsa geri dönecek boş dönmesin mantığı yani.
Allah kolaylık versin bu ada taşınmak zor.

kaç defa taşındım hatırlamıyorum ama bütün taşınmalarımda eşyalarımı kendim paketledim eşimle..bi keresinde memleketten birini ayarlayıp taşınacağımız şehirde iş yapan bir kamyoncuyla taşıdık(1800 km mesafe)..Antalya'dan İstanbul a iş yapan, mal getiren firmaları araştırın..paketlemeyi çıtçıtlı kalın poşetlerle yapabilirsiniz, şimdiden ufak tefek kolileme işine başlayın

Back