evden kovuldum

Sen izin vermezsen kimse seni uzemez. Istedikleri kisiyle karsilastirsinlar. Sen onlardan daha iyi biliyorsun neyin ne oldugunu. Gayet guzel bir bolum okuyan, basarili bir genc kizsin. Once sevdigin ugraslari yaparak kafani dagit biraz. Sonra kendi kosene cekil evde, okulunu bitirmeye odaklan. Calisinca da istedigin hayati yasarsin zaten.

çoook teşekkür ederim çok mutlu oldum onurize ettiniz beni :)

Evden kovulmayı çok ciddiye alma. 6 ay öncesinde calismiyordum . annemle her kavgamizda beni evden kovuyordu begenmiyorsan git diye ( biliyor tabi para pul yok nereye gidicem? Bu şekilde başkalarının yanında kalamayacagimi vs. Gitse bile 2 gün sonra döner mantığı vardı bence) bi gün öyle bi sinirlendim ki iş başvurusu yaptığım bi yer geri dönüş yapmıştı bana. Ertesi gün sabah erkenden gorusmeye gittim. Annem fark etmiş yoklugumu sorup duruyor ama hiç konusmuyorum küsüm sonra çok ısrar etti. Söyledim iş buldum yakında ayrılıyorum evden diye. Biliyor benim inatçı huyumu kararliligimi fark etti. Saatlerce ikna etmeye çalıştı. O gün bugündür evden kovma lafını duymuyorum

çok beğendim :)

antepte yaşıyorsunuz değil mi babanız falan oralı? profilinizden anladım. yorum yapıcam o yüzden soruyorum yanlış anlamayın bi iğneleme falan yok

bence de takma ama hem kafa dınlemek (aılen nasıl bılmyorum cok katı mı ) bır ıkı gun kız arkdasında kal annene de arkdsmda kalıcam de . cagırdı. ısyan gbı de olmaz hem merak eder oturup dusunurler. ben öle yapardım. bababm sınırlenınce ofkesını kaybeder ben babama bı kere demıstım kı bak baba sana ne gelınlerın bakar ne baskası. Annemde bakamaz yaslanıcak. Bır gun yaslanıcaksın bunu unutma o gun gelır ektıgını bıcersın .otur bı dusun dedım .babam uzerıme yuruyordu sustu bı an sok oldu kızmaya devameder gıbı oldu dondum arkamı gıttım .sesı cıkmadı (babam normalde ıyıdır hatta dersınıs ne kadar mulayım bırı ama sınırlennce cam cerceve ındırır. sandelyeyı kafmda krııcakken tam yanıma vrdu kırdı ben o zaman söylemstm. )

eskı konularnı bılmıyorum ama calsıyorsan ayrı eve cık
ama sınırle soylemıstır
yıne de senın baban , kotulugunu ıstemezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…