evden kovuldum

hani ben aptalim ama herkes benden cok akilli diyorsun ya ve buna benzer bir cok sey geciyor aklindan suan... Inan bana bende bunlarin hepsini teker teker yasadim ama sen kendinle savasmiycaksin canim benim... Birakicaksin,kafana takmiycaksin... Ya sabir de ve bir arkadasina git elbet bir gece kalabilecegin yakin bir arkadasin vardir dimi ???? Sakince uyu ve dinlen ama sunu unutma ne olursa olsun,issiz gücsüz bir insan bile olsan hic kimse aptal degil.... kalbini ferah tut canim benim

çok teşekkür ederim üniv.son sınıftayım
Olsun, bölümünüze göre kah staj ile kah yarı zamanlı işler ile geçer zaman. Öğrenci yıllarının sefilliği bile dönüp bakınca güzel geliyor insana. Can sıkıcı bir durum evet, ama umudunuzu kaybetmeyin. Kimilerine saçma gelebilir ama ben olumlu ve olumsuz düşünmenin gücüne, bir şeyleri çektiğine inanıyorum.

çok teşekkür ederim iyiki varsınız .

Anlamak istemeyene kendini anlatman imkansiz. Konusmak cozum olmazdi keske gorseydim konunu. Okulu bitirip maddi gucunu kazanman gerekli. Bu konu uzerine gitme, daha cok tahrik olacaklardir. Uzulme bu tur seyleri tek yasayan sen degilsin. Bunlarin basina gelmesi senin aptalligin yuzunden degil. Kendini suclama.

bence önce kendini toparlamalısın söylemesi çok kolay oluyor ama uygulaması zor bende çok aile sıkıntısı yaşadım ve bende bura da ki arkadaşlarla paylaştım sanki sadece benim ailem böyleymiş sanki değersiz kimsesiz sevgiye aç bir tek ben varmışım gibi hissediyordum ama okuduklarımı görünce meğer benim durumum da ne kadar çok kişi varmış ve kendi kendime artık söz verdim bu hayatta dik durmam gerekiyorsa ve yalnız olduğumun bilincindeysem önceliğim kendim olmalı

çok teşekkür ederim

en azından çocuklarıma bunu yapmıcam diyip kendime ders çıkarıyorum çok teşekkür ederim ..

Ailelerin en buyuk hatasi evlatlarinin dusuncelerine saygi duymamak ve onlari dinlememek. Demekki anne ve babalarimizda ailelerinden oyle gormusler ve gordukleri gibi uygulamaya devam ediyorlar.

en azından çocuklarıma bunu yapmıcam diyip kendime ders çıkarıyorum çok teşekkür ederim ..

bu durumda olanların hepsi aynı düşünce de en azından ben kendi çocuğuma bunu yaşatmayacağım diyor aslında çok şey değil sadece biraz değer biraz önemsenmek biraz dinlenmek biraz anlayış görmek ve biraz sevilmek yeterli bizim durumumuzdakiler için ama maalesef aile seçimi olmuyor ayak uydurmaktan başka çözüm yok kendini yıpratıyorsun diğer türlü bu durum ailenin yetişme tarzı ve yaşadıklarıyla alakalı artık değişmez kafana takmamaya çalış ve yalnız olmadığını herkesin kendince aile içi sıkıntısı olduğunu bil

iyiki varsınız desteğiniz için çok teşekkür ederim .

evdeyim ama babamla konuşmuyorum
Demokrasi yoktu evimizde baba ne derse o yapilirdi yapilmazsa ustune bide dayak yerdim. Almanyaya bizi getirdiginden beri baski uyguladi cocuklugum berbat gecti o adamin yuzunden. Okumami bile istememisti ama ben okuluma gittim. Senelerdir bu ülkede ama kafa ayni.

Siginma evine gittigim gunu hatirliyorum asla pisman degilim yine olsa yine giderim. Simdi onlar kizimiz gelsede elimizi opse bizde bagrimiza bassak diye bekliyolar cok beklerler. 3. Senesine gircek evden kacali.

Kendini ezdirme insan hayata 1 kere gelir

cesaretinize hayran kaldım pişman olmamanıza çok sevindim . evli misiniz çocuğunuz var mı ? yasadıklarıınız sizi ne yönde etkiledi ? evet hayat a 1 kere geliyoruz malesef . bizde de baba baskıcı onun sözünden sonra söz söylenmez malesef.

1 keresinde eve geri donmustum evet o hatayi yaptim. O ara suanki sevdigim erkekle tanismistim evlenmek istiyorduk babam asla olmaz trden damat getircez dedi sevdigim insan babamin karsisina cikti babam ben vermiyorum alabiliyosan al gotur dedi. Ondan korktugumuzu sandi elini verdi bana bende redetmedim dogumuma az kaldi.

Kendileri gibi bizide cahil yetistirdiler bu devirde hemde elalem ne der diye milletten oyle bi sakliyolarki evden gittigimi tabi duyan gene duymus. Gidip el öpmicem cunku bana ve dusuncelerime ömür boyu saygi duymazlardi o evden gitmeseydim. Bu sekilde ne kadar guclu oldugumu gostermis oldum. Yasadiklarim beni hicte olumsuz etkilemedi. Karsidaki bana nasilsa o sekilde davranmayi ogrendim pisirikligimi korkakligimi sokup almama yardimci oldular.

Iyi varsin kadinsiginma evi

Allah analı babalı büyütsün abla çok sevindim sevdiğiniz insanla evlenmenize . çok şükür bizimkiler o konuda geri kafalı değil onlarda sevdiğin kişiyle evlen derler hep . Çocuğunuza çok güzel , çok iyi bir anne olacağınıza eminim :)

Insallah oyle olmaya calisicam. Bazen insanlar gercekten hayatimizi zorlastirmayi hobby ediniyolar. Zevkmi aliyolar anlamiyorum. Oysaki insan evladini gercekten sevse ona daha kibar davranmaya ozen gosterir yeterki o mutlu olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…