annem ve babam yok dedemlerle yaşıyorum küçüklüğümden beri ve bana yaşatmadıkları şey kalmadı tabi zaman geçtikçe seviyeler artıyor babaannem üvey ve her gün illaki kavga ederizama bu kavgalar öyle basit kavgalar değil bıçaklamaya çalışmak vb. dedemler hiçbir zaman arkamda durmadı çünkü eşi onun herşeyi :) benim 4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimin bana karşı bu zamana kadar tek bir yanlışı bile olmadı. şu sıralar olaylar git gide büyüyor ve 1 yıldır evden kaçma taraftarındaydık ama sabretmeyi seçmiştim fakat artık olmuyor ne yapsamda işler iyice karıştı. sevdiğim çocuk benim ailem oldu onunla gideceğimiz yerde beni bulmaları imkansız fakat sahte kimlik çıkarmam gerek 1 yıl için onu yapabilir miyim bilmiyorum ve hattımı kırıp telefonu resetlersem telefonu kullanmaya devam edebilir miyim bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evden kaçmak ?
- Konu Sahibi fex8062
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #acil #lutfen #destek #evdenuzak #öneri #yardım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2014
- 36.113
- 147.219
- 798
annem ve babam yok dedemlerle yaşıyorum küçüklüğümden beri ve bana yaşatmadıkları şey kalmadı tabi zaman geçtikçe seviyeler artıyor babaannem üvey ve her gün illaki kavga ederizama bu kavgalar öyle basit kavgalar değil bıçaklamaya çalışmak vb. dedemler hiçbir zaman arkamda durmadı çünkü eşi onun herşeyi :) benim 4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimin bana karşı bu zamana kadar tek bir yanlışı bile olmadı. şu sıralar olaylar git gide büyüyor ve 1 yıldır evden kaçma taraftarındaydık ama sabretmeyi seçmiştim fakat artık olmuyor ne yapsamda işler iyice karıştı. sevdiğim çocuk benim ailem oldu onunla gideceğimiz yerde beni bulmaları imkansız fakat sahte kimlik çıkarmam gerek 1 yıl için onu yapabilir miyim bilmiyorum ve hattımı kırıp telefonu resetlersem telefonu kullanmaya devam edebilir miyim bu konuda yardıma ihtiyacım var.
17 yaşında mısın?
yağmurdan kaçarken doluya tutulacak yaş yani.
sevdiğin çocuk gelip neden istemiyor seni dedenden? söz nişan derken reşit olursun zaten.
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Kaç yaşındasınız?annem ve babam yok dedemlerle yaşıyorum küçüklüğümden beri ve bana yaşatmadıkları şey kalmadı tabi zaman geçtikçe seviyeler artıyor babaannem üvey ve her gün illaki kavga ederizama bu kavgalar öyle basit kavgalar değil bıçaklamaya çalışmak vb. dedemler hiçbir zaman arkamda durmadı çünkü eşi onun herşeyi :) benim 4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimin bana karşı bu zamana kadar tek bir yanlışı bile olmadı. şu sıralar olaylar git gide büyüyor ve 1 yıldır evden kaçma taraftarındaydık ama sabretmeyi seçmiştim fakat artık olmuyor ne yapsamda işler iyice karıştı. sevdiğim çocuk benim ailem oldu onunla gideceğimiz yerde beni bulmaları imkansız fakat sahte kimlik çıkarmam gerek 1 yıl için onu yapabilir miyim bilmiyorum ve hattımı kırıp telefonu resetlersem telefonu kullanmaya devam edebilir miyim bu konuda yardıma ihtiyacım var.
evet 17yim ama dedem öyle biri değil vermesi imkansız17 yaşında mısın?
yağmurdan kaçarken doluya tutulacak yaş yani.
sevdiğin çocuk gelip neden istemiyor seni dedenden? söz nişan derken reşit olursun zaten.
- 11 Aralık 2018
- 40.362
- 250.736
- 598
17Kaç yaşındasınız?
Senin okulun yok mu?evet 17yim ama dedem öyle biri değil vermesi imkansız
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.918
- 498
var fakat bu durumdayken inan okul okusam da okumasamda aynıSenin okulun yok mu?
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Okul durumun nasıl canım üniversite olmadımı sahte kimlik işi hayatını mahvedersin
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- 3 Nisan 2014
- 36.113
- 147.219
- 798
evet 17yim ama dedem öyle biri değil vermesi imkansız
okul?
o evden kurtulmak için seni kaçırmak isteyecek kadar bile sana değer vermeyen birinden medet umacağına kendi hayatını kursan?
dedenin elinden kurtulup işsiz güçsüz ne yapacaksınız sevgilinle gittiğiniz yerde?
şuan algılayabiliyecek yaştayımAy Allah aşkına bir de 4 yıl demişsin sevgilimin yanlışı yok demişsin. Senin 13 yaşında ağzın süt kokarken yanlışı doğruyu nasıl algılayasın.
otur oturdugun yerde en azından dedenın evındesın
hıc yanlısını gormedım dedıgın sevgılının evınde yasamaya basladıgında basına ne gelecegını bılmıyorsun burada en azından sadece aklını kacırmıs bır uvey babane var şizofrenı falan o da sanırım hasta yanı
oku calıs hayatına bak duzgun sekılde karsına bırı cıktıgında evlenırsın senın kacma ıstegıne tamam dıyen bırı ahlaksızdır zaten ondan ayrıl hemen
hıc yanlısını gormedım dedıgın sevgılının evınde yasamaya basladıgında basına ne gelecegını bılmıyorsun burada en azından sadece aklını kacırmıs bır uvey babane var şizofrenı falan o da sanırım hasta yanı
oku calıs hayatına bak duzgun sekılde karsına bırı cıktıgında evlenırsın senın kacma ıstegıne tamam dıyen bırı ahlaksızdır zaten ondan ayrıl hemen
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Çok pişman olursun yapma evlenmek kaçmak çözüm değil bi mesleğin işin olsun o yönde kurtarmaya bak kendini evlilik öyle kolay bişey değil 26-27 yaş en uygunu değilki sen 17 diyorsunvar fakat bu durumdayken inan okul okusam da okumasamda aynı
O zaman git polise bana eziyet ediyorlar de devlet korumasında yetiştirme yurdunda kalmak istediğini söyle. Şu yaşında bebekken sevdiğini zannettiğin adamla üstelik kaçarak evlenerek hayatını dedenin evindekinden de felaket hale getirirsin.var fakat bu durumdayken inan okul okusam da okumasamda aynı
Üstelik seni seven adam bu yaşta sana kaçalım demez. Ayrıl ondan.
Hııı belli!şuan algılayabiliyecek yaştayım
ya onun ailesi ve benim anne tarafım zaten bize arka çıkıyor benim baba tarafımla anne tarafım görüşmüyor eğer onunla gidersem anneannemlerin yanında olucazokul?
o evden kurtulmak için seni kaçırmak isteyecek kadar bile sana değer vermeyen birinden medet umacağına kendi hayatını kursan?
dedenin elinden kurtulup işsiz güçsüz ne yapacaksınız sevgilinle gittiğiniz yerde?
hayır 17 yas hala cok kucukşuan algılayabiliyecek yaştayım
bız senın yaslardan gecelı coook oldu hatalarda yaptık neler yasadık gorduk ogrendık bılıyoruz konusuyoruz hala ergensın 18 olunca devlet resıt oldun dıyor kocaman kadın oldun demıyor tecrube dedıgımız sey bambaska ve aklı olan tecrubelı ınsanların lafını dınler
yok ılla kafamın dıkıne gıdıcem dersende yasa gor gununu sonra da kendı dusen aglamaz der cekılırız kenara tek basına kaldıgınla kalırsın ve kendı elınde kendıne berbat bır gelecek yapmıs olursun