• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden gitmeyen görümce :(

ah bunları yapabilsem herşey çözülecekte. Yapamıyorum ki. Yüzüm çok yumuşak kıramıyorum işte. Kendimden nefret ediyoum. Ama eşimde anlamıyor en çok ona üzülüyorum.

bak canım daha yeni evlisin inaki başta nasıl olursa öyle devam ediyor bazı şeyler
sen iyilik diye saygısızlık olmasın diye böyle yapıyorsun ya
sonradan bu senin asıl görevinmiş gibi sanıp senden hep bu davranışı bekliyorlar
maalesef bazı durumlarda yüzsüzlük yapabilmeliyiz yapmalıyız yoksa hakikaten istemediğimiz şeyleri yaşıyoruz
saçma sapan şeyler içinde kalıyoruz,bırak kendini çok sıkma

bak canım daha yeni evlisin inaki başta nasıl olursa öyle devam ediyor bazı şeyler
sen iyilik diye saygısızlık olmasın diye böyle yapıyorsun ya
sonradan bu senin asıl görevinmiş gibi sanıp senden hep bu davranışı bekliyorlar
maalesef bazı durumlarda yüzsüzlük yapabilmeliyiz yapmalıyız yoksa hakikaten istemediğimiz şeyleri yaşıyoruz
saçma sapan şeyler içinde kalıyoruz,bırak kendini çok sıkma

İnanün eşimle çokkötü kavga ettim. Çığlıklar filan. Komşular ne demişlerdir bilmiyorum. Sonrada heralde bir saat ağladım. İşime bile konsantre olamıyorum. Bilmiyormu. Ben çok mu abartılorum. Kendime de kızıyorum. Bırak gelisn nolucakki diyorum filan ama sinirlerim çok bozuk :(

ah o gorumce ve kaynanalar ..evlenmeden once ogullarını atrladı bı koseye bı evlendık ooo sankı bulnmaz hınt kuması esıme sakyla bısı desem hemen korumaya gecıolr sankı kımı kıme koruolrsa ..esıme dedım senı muzelık yapsalarms bukdr degrlıysn madem dedm bend e ...bnlar bole laf soyleye soyleye sonunda benı catlattılr bnde braz patavtsz hepsını mahvettım cenemle sımdı evıme adımlarını atmıolr bnıde cagrmıolrr oooohhh dun9ya varmışş...eşler hıc anlamıo canm hp aıle haklıdır ..ama gcnde agladım agladım bnı korumuosn dıe aılene krsı uzuldu soz verıorm bndn snra bole yapmıcm dı e:

İnanün eşimle çokkötü kavga ettim. Çığlıklar filan. Komşular ne demişlerdir bilmiyorum. Sonrada heralde bir saat ağladım. İşime bile konsantre olamıyorum. Bilmiyormu. Ben çok mu abartılorum. Kendime de kızıyorum. Bırak gelisn nolucakki diyorum filan ama sinirlerim çok bozuk :([/QUOT

sana hak verıorum canımm hepsını yasadım bn hemde fazlasıyla bızım evde ılk evlndgmzde bardaklar havada ucusuodu bızede kımbılır komsulkr ne dedı

Güzel kardeşim her söylenen çözüme yapmam ki edemem ki diyorsunuz...
ozaman biz de başka bir fikir veremeyiz kiii......

Ah bunları yapabilsem herşey çözülecekte. Yapamıyorum ki. Yüzüm çok yumuşak kıramıyorum işte. Kendimden nefret ediyoum. Ama eşimde anlamıyor en çok ona üzülüyorum.

sen rahatsızlığını dile gertirmessen eşin anlamaz erkekler bizim gibi ince düşünmüyolar açık açık sölüceksin onlara yada görümcenin anlamasını sağlıcaksın yoksa bu böyle devam eder ses çıkarmadıkça senin bu durumdan memnun olduğunu düşünecekler

sen rahatsızlığını dile gertirmessen eşin anlamaz erkekler bizim gibi ince düşünmüyolar açık açık sölüceksin onlara yada görümcenin anlamasını sağlıcaksın yoksa bu böyle devam eder ses çıkarmadıkça senin bu durumdan memnun olduğunu düşünecekler

Tamam konuşacağım. Yoksa hep ben üzüleceğim işinin görünen kısmı o. Yada görümceme bir kısmet bulacağım :))

bu durumun aynısını bir arkadaşım yaşıyor.. kız yoksa sen misin:))

evlendiğinin 1. ayından itibaren bekar 35 yaşındaki görümcesi her akşam iş çıkışı ona uğrar.. annesiyle yaşıyor ve onun evi de 5 dk mesafede. arkadaşımın artık bebeği de var ve bıkmış durumda..

ben de diyorum madem iş çıkışı aramadan sana gelecek kadar samimi görüyor seni, sen de ona yemek filan hazırlama, çay yapma.. anlasın ki senin de evinde kendine ait bir hayatın var.. ki bu görümce büyüğüm diyerek yemek beklediği gibi masadan tabağını kaldırmaya bile tenezzül etmiyormuş..

valla buna nasıl çözüm bulunur bilemiyorum.. surat yapmak istemiyorsunuz herhalde..
bir şekilde işittirmeniz lazım.. ya da onu rahatsız edecek şekilde rahat davranacaksınız ki yaptığının abes olduğunu anlasın..
aynı şeyleri bende yaşadım...evlendiğimizin 2.günü bizdeydi ve 9 ay kaldı. abisine çok düşkündü abiside ona...ben 21 o 19 yaşındaydı...ikimizde abiyi kıskandık birbirimizden ,sanki ben misafir o evin sahibi idi ..20 sene oldu evleneli hala çok kinliyim ona karşı bunu yenmek istiyorum ama olmuyor.yaşadıklarımızda herkes kendince haklı ama ,en büyük görev eşlerimize ve kv.lere düşüyor .....Ben şuna inanıyorum nasıl başladı ise öyle gidiyor... ve herşey bizim yüzümüzün yumuşak olmasından kaynaklanıyor.20 sene oldu evleneli daha 2 senedir rest çekebildim ona karşı ...O da eşim ne yaparsanız yapın dediği iiçin...yine iş eşlerde bitiyor...Onlar aradaki dengeyi sağlayamadıkları için biz daha çok sinirleniyoruz..:47:..Ama onlar normal gördükleri için bu gelmeleri -gitmeleri bizi anlamıyorlar..

aynı şeyleri bende yaşadım...evlendiğimizin 2.günü bizdeydi ve 9 ay kaldı. abisine çok düşkündü abiside ona...ben 21 o 19 yaşındaydı...ikimizde abiyi kıskandık birbirimizden ,sanki ben misafir o evin sahibi idi ..20 sene oldu evleneli hala çok kinliyim ona karşı bunu yenmek istiyorum ama olmuyor.yaşadıklarımızda herkes kendince haklı ama ,en büyük görev eşlerimize ve kv.lere düşüyor .....Ben şuna inanıyorum nasıl başladı ise öyle gidiyor... ve herşey bizim yüzümüzün yumuşak olmasından kaynaklanıyor.20 sene oldu evleneli daha 2 senedir rest çekebildim ona karşı ...O da eşim ne yaparsanız yapın dediği iiçin...yine iş eşlerde bitiyor...Onlar aradaki dengeyi sağlayamadıkları için biz daha çok sinirleniyoruz..:47:..Ama onlar normal gördükleri için bu gelmeleri -gitmeleri bizi anlamıyorlar..

Aynen öyle, yani ne kadar ayıp. Evliliği ikinci gününde size gelmesi. Hiç mi kimse uyarmıyor. Hiç mi kimse ayıpdemiyor. Bence de en büyük hata eşlerde. Benim eşim hatalı ama bende hatalıyom bunu söyleyemediğim için. Söylemik istiyorum ama bir türlü söyleyemiyorum. Ama yapıcam yani insanların hayatına müdahale edimemeli. Bu benim hayatım.

Eşime bir şey diyemiyorum;

Görümcemede diyemiyorum..

Eşime farklı yönden patlıyorum,snir krizi geçiriyorum...

Eee çözüm için ne yapıyorsun???

Hiçbirşey...

Şimdi senin kardeşin aynı bu şekilde gelip kalsa ne düşünürdün?

Bir anlık empati kurmanı istiyorum...

Eşin rahatsız olur belli bir süre sonra ve sana dile getirirdi dimi?

Eeee sen neyi bekliyorsun?

Hep birilerini düşünüyorsun..

Seni kim düşüncek...SEN.!!!

Eşime bir şey diyemiyorum;

Görümcemede diyemiyorum..

Eşime farklı yönden patlıyorum,snir krizi geçiriyorum...

Eee çözüm için ne yapıyorsun???

Hiçbirşey...

Şimdi senin kardeşin aynı bu şekilde gelip kalsa ne düşünürdün?

Bir anlık empati kurmanı istiyorum...

Eşin rahatsız olur belli bir süre sonra ve sana dile getirirdi dimi?

Eeee sen neyi bekliyorsun?

Hep birilerini düşünüyorsun..

Seni kim düşüncek...SEN.!!!

Konuşucam eşimle başka yolu yok ister kırılsın ister üzülsün. İnanın iki dk yalınz kalamıyoruz. Eşim sürekli odasında çalışıyor ben onunla oturmak zorunda kalıyorum.çok zor.

Aynen öyle, yani ne kadar ayıp. Evliliği ikinci gününde size gelmesi. Hiç mi kimse uyarmıyor. Hiç mi kimse ayıpdemiyor. Bence de en büyük hata eşlerde. Benim eşim hatalı ama bende hatalıyom bunu söyleyemediğim için. Söylemik istiyorum ama bir türlü söyleyemiyorum. Ama yapıcam yani insanların hayatına müdahale edimemeli. Bu benim hayatım.

Cnım kardeşim, abla tavsiyesi otur konuş eşinle..belki ilk zamanlar tavır yapar sana ama senin ruh sağlığın ve içindeki nefreti büyütmemen için bunu yapmalısın.Çok basit bi konu gibi gözüküyor ama içinde fırtınalar estiriyor insanın..Biz hala birbirimizin söylediği her sözden nem kapıyoruz görümcemle.Böyle olmak istermiydim ....HAYIR.......ama bizi bu hale annesi ve eşim getirdİ..

onu kırma bunu kırma en sonunda siz kırılacaksınız walla... şahsen görümcenize çok kızdım bende bekar bir bayanım çalışan evli arkadaşlarıma h.sonları giderken bilem kırkkez düşünüyorum... sonuçta hepimizin işleri h.sonuna sarkıyor yazık bide ev işleri falan vardır diye... bence rahatsız olduğunuzu hissettirin hastayım yemek yapamadım yorgunum çay yapamam yatıcam falan demeler... hem bu kızın başka arkadaşı yokmu onlarla plan yapsın evlenmeden önce nasıldınız hani yakınsanız devam ettirmek istiyordur...

Cnım kardeşim, abla tavsiyesi otur konuş eşinle..belki ilk zamanlar tavır yapar sana ama senin ruh sağlığın ve içindeki nefreti büyütmemen için bunu yapmalısın.Çok basit bi konu gibi gözüküyor ama içinde fırtınalar estiriyor insanın..Biz hala birbirimizin söylediği her sözden nem kapıyoruz görümcemle.Böyle olmak istermiydim ....HAYIR.......ama bizi bu hale annesi ve eşim getirdİ..

Evet işte basit gibi görünüyor ama yaşayan bilir.

onu kırma bunu kırma en sonunda siz kırılacaksınız walla... şahsen görümcenize çok kızdım bende bekar bir bayanım çalışan evli arkadaşlarıma h.sonları giderken bilem kırkkez düşünüyorum... sonuçta hepimizin işleri h.sonuna sarkıyor yazık bide ev işleri falan vardır diye... bence rahatsız olduğunuzu hissettirin hastayım yemek yapamadım yorgunum çay yapamam yatıcam falan demeler... hem bu kızın başka arkadaşı yokmu onlarla plan yapsın evlenmeden önce nasıldınız hani yakınsanız devam ettirmek istiyordur...

Var tabi, ama biz evlenmeden öncede çok sorun çıkardı. Kardeşini paylaşmak istemedi. Suratını astı, ağladı. dikkat çekmekistedi. Onun evden ayrılmasını hazmedemedi.

[SUB][/SUB]

kayınvalidenizle yada kayınpederınızle aranız ıyı ıse onlarla konusun bu konuyu. yeni evliyiz malum fln..... çunku direkt grmceye soylesenız olmaz, eşinize de soylesenız olmaz....

[SUB][/SUB]

kayınvalidenizle yada kayınpederınızle aranız ıyı ıse onlarla konusun bu konuyu. yeni evliyiz malum fln..... çunku direkt grmceye soylesenız olmaz, eşinize de soylesenız olmaz....

İşte ben de o yüzden konuşamıyorum. Kendisine diyemilorum eşimede diyemiyorum. Ablamda çok kızıyo. Eşinle konşmalısın diyo. Burdaki herkes de aynını dedi. Annesiyle aram iyi ama bunu nasıl söyleyebilirmki sonuçta kendi kızı. Bana bir ara size gelseniden rahatsız oluyormusunuz dedi. Ama okadar. Ne diyebilirdimki evet rahatsız oluyoruz diyemedim.

Back
X