Evden disariya cikmaktan hoslanmayan bebegim

Babyrose07

Düşünme boşver
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
573
497
103
Dışarıya gezmeye çıkmayi sevmeyen bebegim? Var mi boyle bebegi olan? Evde cok huzurlu bir bebek. Ilk cocugum boyle degildi. Ikincisi arabaya binmekten bile hoslanmiyor, bebek arabasindan da hoslanmiyor disarida cok huzursuz. Gozunden yaslar aka aka agliyor
Halbuki uyku aclik gaz hic bir problemi yok eminim disariya cikmak istemiyor. Cok huzursuzlaniyor. Tebessum dahi etmiyor. Sakinlestirmek icin konustugumuzda daha da cok agliyor. Var mi bu konuda tecrubeli olan?

Dışarıda kendini güvensiz hissedip, huzursuzlanıyordur.Tam olarak ne kadarlık bir bebek. Doğduğundan beridir sürekli evde mi? Çok sakin ve bilindik gelen ev ortamının dışına çıkınca, alışması zaman isteyebilir.Ara sıra dışarıya hava aldırmaya çıkarın.Kalabalık ortamlara girdirmeden. Zamanla alışacaktır.

Yok mu boyle durum yasayan? Allahim aileden gecen huy mu yoksa. Babasida boyleymis. Kvdem hep anlatirdi, diaariya cikinca eve gelene kadar kiyametleri kopariyor diye. Abartiyor sanirdim ogluna cok duskundur. Birakin disari adim atmayi, giyip hazirlanirken bile anlayip basiyor yaygarayi

Dışarıda kendini güvensiz hissedip, huzursuzlanıyordur.Tam olarak ne kadarlık bir bebek. Doğduğundan beridir sürekli evde mi? Çok sakin ve bilindik gelen ev ortamının dışına çıkınca, alışması zaman isteyebilir.Ara sıra dışarıya hava aldırmaya çıkarın.Kalabalık ortamlara girdirmeden. Zamanla alışacaktır.
5. Ayinda suan. Evet pandemiden dolayi disariya cikamadik. 3 ay bitene kadar boyle degildi kapinin onu bahceye falan cikardik. Sanirim algilari acildikca mi oldu bilmiyorum ki. Ve evet cok belli kendini guvende hissetmiyor

5. Ayinda suan. Evet pandemiden dolayi disariya cikamadik. 3 ay bitene kadar boyle degildi kapinin onu bahceye falan cikardik. Sanirim algilari acildikca mi oldu bilmiyorum ki. Ve evet cok belli kendini guvende hissetmiyor
Kısa kısa gezmelere alıştırın önce.Arabadan hoşlanmıyorsa, kucağınızda bir süre dolaştırın.Alışıncada eve gelmek istemiyorlar yaramazlar.Sağlıkla büyüsün, Allah bağışlasın yavrunuzu.

Benimkiler de evde cok rahatlar.disarida bir muddrt sonra delleniyorlar.Hele bi tanesi yarim saat maksimum duruyor sonra kucagimda sonlaniyor her gezme.Evde kalirim daha iyi diyorum bende.

Dışarıya gezmeye çıkmayi sevmeyen bebegim? Var mi boyle bebegi olan? Evde cok huzurlu bir bebek. Ilk cocugum boyle degildi. Ikincisi arabaya binmekten bile hoslanmiyor, bebek arabasindan da hoslanmiyor disarida cok huzursuz. Gozunden yaslar aka aka agliyor
Halbuki uyku aclik gaz hic bir problemi yok eminim disariya cikmak istemiyor. Cok huzursuzlaniyor. Tebessum dahi etmiyor. Sakinlestirmek icin konustugumuzda daha da cok agliyor. Var mi bu konuda tecrubeli olan?

Bebeklerle ilgili akıl veremem ama 43 yaşına geldim ben hala öyleyim, kara yaslara bürünüyorum dışarı çıkacağım zaman🙈 bebekken de öyleymişim,seninle hiç bir yere gidemezdim derdi annem, yapısal bir şey galiba

Ergonomik kanguruyla her gün azar azar çıkarmayı deneyin. Yüzü size dönük olacağı için çok daha güvende hisseder. Süreyi zamanla arttırırsınız. Bebek arabasını bazı bebekler asla sevmiyor. Bkz: benim 2 numara. 😬
Kanguruyu sevmiyor🤦‍♀️ napicam bilemedim. Evde durdukca da ben patlayacam

Kısa kısa gezmelere alıştırın önce.Arabadan hoşlanmıyorsa, kucağınızda bir süre dolaştırın.Alışıncada eve gelmek istemiyorlar yaramazlar.Sağlıkla büyüsün, Allah bağışlasın yavrunuzu.
Amim hepimizinkini. Deniyorum, umarim alisir sever

Benimkiler de evde cok rahatlar.disarida bir muddrt sonra delleniyorlar.Hele bi tanesi yarim saat maksimum duruyor sonra kucagimda sonlaniyor her gezme.Evde kalirim daha iyi diyorum bende.
Ben evde kafayi yiyecek artik😁 ama bizim minik kus evde cok mutlu. Bazen cikmayacam diye yemin edesim geliyor o kadar cok agliyor cunku

Bebeklerle ilgili akıl veremem ama 43 yaşına geldim ben hala öyleyim, kara yaslara bürünüyorum dışarı çıkacağım zaman🙈 bebekken de öyleymişim,seninle hiç bir yere gidemezdim derdi annem, yapısal bir şey galiba
Desenize omru billah beni disari cikarmaz oyle huyu varsa😁😁🤦‍♀️

Ay 5 aylık boyuna bakmadan prensip sahibi olmuş demek ki.😃 O zaman ben bilemenko. Bu bebe milletinin de hiç birinin huyu da bir diğerine benzemiyor ya. Yazık bize.
Ahahah😁 bazen kendi halime gulesim geliyor, hic aklima gelmezdi boyle gezmeyi sevmeyen bebegimin olacagi. Halbuki ne kadar da gezdim hamileyken

Ahahah😁 bazen kendi halime gulesim geliyor, hic aklima gelmezdi boyle gezmeyi sevmeyen bebegimin olacagi. Halbuki ne kadar da gezdim hamileyken
Benim küçük kız da (yaş 1,5) bir süredir yatağında değil halıda uyumak istiyor. Kendi girip çıksın diye yatağının kenarını açtık, çocuk böyle bir zevk geliştirdi. İşte yarın başımıza ne geleceği hiç belli değil. Bir 20-30 sene sonra her şey rayına oturacak, inanıyorum. :confused:

Kqnguruyu deneyebilirsiniz . Belli ki hassas bir yapısı var. Kendini size yakın hissetmek ona daha fazla güven verir ve dışarısı için yeni şeylere vs daha istekli olur.

Bizimki 9 aylık ve evin en sevdiği yeri bence dış kapı.Gorunce gulesi geliyor veledin.Ama dışarı çıkarınca tam bir suratsiz.Guldurmek için elimizden geleni yapıyoruz ama o ciddi duruşuyla hevesimizi kırıyor.😅
Sadece etrafına baksin.Ne anneye babaya ne yoldan geçene pas versin.Aslaa..Ama eve gelince yine yüzünde güller açıyor.Anlamadim madem kapıya neden gülüyor 😄

kac aylik bebeginiz?

Back