- 7 Ocak 2025
- 11
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi oylebirisi001
-
Ne sıklıkta uygulamam gerekir?Önce dahiliyeye git durumunu anlat, bütün testlerini yaptır ona göre cildiyeye de gidersin doktorlarin tavsiyelerine ek olarak sarımsak (3-4 diş)+ yumurta(1)+ zeytinyağını ( senin saçına yarım çay bardağı yeter)mayonez kıvamına gelene kadar bland et haftada bir saç diplerine masaj yaparak tüm saçına yedir. Streçle sar dayanabildigin kadar dayan 2-3 saat sonra bol suyla tuzsuz bir şampuanla ya da doktorunun onerdigi bir şampuanla iyice durula ,saçın toparlanana kadar saçına herhangi bir işlem yapma duzlestirici-boya vs.
Çok teşekkür ederimYakın zamanda Dahiliye ya da Cildiyeye gidip saç dökülmenizin olduğunu söyleyin ve hangi biotin hapını kullanabilirim diye sorun. Devlet karşılıyor mu bilmiyorum ama eczanelerde saç dökülmesi için biotin hapları var. Ama doktora danışmadan hiçbirini kullanmayın herkesin vücudu farklıdır sizde ters etki yaratabilir. Ben biotin hapını bir ay kadar kullanmıştım bana yetmişti. Stres için tedavinizi olun belki saçlarınızın dökülme nedeni strestir.
Denemeden bilemezsiniz . Ama doğal olduğu ıcın yapma olasılığı azdır diye düşünüyorum ..Teşekkür ederim. Sabun kullandım bir dönem ama çok kepek yapmıştı bendebıraktım o sebeple. Defne sabunu kepek yapar mı acaba
Haftada bir yeter. Ama düzenli yapmayı ve ne kadar tutabiliyorsan tutmayı unutma. Kokuyor falan diye düşünme. Boya ve ısıtıcılar dan uzak dur.Ne sıklıkta uygulamam gerekir?
Evet prp bende de ise yaramamıştı bende yaptırdım da. Bir de doktorum bana bir kür vermişti serumlar şeklinde kırıp içindeki sıvı ile saça maske hazırlıyorsun internette felan da çok gördüm yapan. Onu uyguladığım zamanlarda saçım gerçekten kendine gelmişti bir araştır istersen ama çok kötü kokuyor ve zahmetli yine de ise yaramisti. Ama sonra yapamamaya başladım ve saçım da ona alışınca yapmayı bırakınca daha da kötü oldu maalesef ki.Prp yaptırdım 6 seans hiç bir işe yaramadı maalesef
Sabunların hepsi kepek yapıyor bu arada ben de bir ara defne sabunu kullandım doğal kendimiz yapıyoruz yani ama çok aşırı kepek yaptı doktorum da saçın içindeki kimyasalı kusuyor demişti sabretmen lazım demişti ama dayanamadim kepege tekrar şampuana döndüm. Bioblas bir nebze diğer markalara göre iyi geliyor benim saçımaTeşekkür ederim. Sabun kullandım bir dönem ama çok kepek yapmıştı bendebıraktım o sebeple. Defne sabunu kepek yapar mı acaba
Ben herşeyin beyinle alakalı olduğunu düşünenlerdenim. Bu konuyla ilgili videoları izlemenizi tavsiye ederim. Kendinizi nasıl inandırırsanız bedeninizde yol öyle devam ediyor. Bilinçaltı çok karmaşık bir yer. Doğru yönetmeyi öğrendiğiniz zaman şikayetiniz olan şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Bu konuda iyi bir psikolog bulun. Çünkü bu konuda bilinçaltı temizliği yapılması gerek diye düşünüyorum.Herkese merhaba. Gecenin bu saatinde bu hesabı açıyorum. Çünkü gerçekten çok sıkıldım artık. Kimse bana saç önemli değil yazmasın çünkü önemli. Benim için önemli. Özgüvenim sıfır, en son ne zaman saçımı açıp aynaya baktım hatırlamıyorum.
Yıllardır saç dökülmesi sorunum var. 10 senedir yaklaşık. Fakat tepede kellik yok. Dökülen yerlerden çıkmaya devam ediyor. Kökten döküldüğüne eminim kökü var, kopuyor yazmayın bunu herkes söylüyor ama kökten dökülüyor bunu özellikle belirtmek istedim. O kadar çok dökülüyor ki uçlardan seyrelme oluyor. Uzamadan dökülüyor maalesef. Uzunlu kısalı dökülüyorgitmediğim doktor kalmadı. Hormonlara bakıldı, demir, ferritin, d vitamini, b12 hiç bir problem yok. Hatta buna rağmen doktor aldactone ve minoksil spreye başladı. O dönem çok yoğunlaştı diplerden saçım ama dökülme devam etti. Benim istediğim saç değil sadece dökülme dursun istiyorum niye ya niye ((( kafayı Yicem. Yıllardır almadığım ilaç yapmadığım bakım kalmadı. Yağlı bakımlar saçımı daha da döküyor kökleri zayıf olduğu için. Saçım her yerden dökülüyor ense tepe yanlar. Yapı gereği stresliyim, gitmediğim bir psikiyatri kaldı. İlaç alsam saç dökülmesine etkisi olur mu acaba? Ama özellikle kulak üstleri daha da yoğun dökülüyor. Lütfen bana yardımcı olun, akıl verin. 1 aydır evden çıkmıyorum çok kötüyüm. Niye dökülüyor bu saç
Kepek probleminiz varsa İpek saç kremini bir deneyin. Sarı kutu olan. Arkadaşım kepek sorununu bu kremle masaj yaparak düzelttiğini söylemişti. Kulağımda kalmışSabunların hepsi kepek yapıyor bu arada ben de bir ara defne sabunu kullandım doğal kendimiz yapıyoruz yani ama çok aşırı kepek yaptı doktorum da saçın içindeki kimyasalı kusuyor demişti sabretmen lazım demişti ama dayanamadim kepege tekrar şampuana döndüm. Bioblas bir nebze diğer markalara göre iyi geliyor benim saçıma
Evet evet bende şuan onu kullanıyorum gerçekten etki ediyorKepek probleminiz varsa İpek saç kremini bir deneyin. Sarı kutu olan. Arkadaşım kepek sorununu bu kremle masaj yaparak düzelttiğini söylemişti. Kulağımda kalmış
Ben direkt endokrinoloji bölümüne randevu alsam, saç dökülmesi için kan tahlili versem olur mu acaba? Bir yerde direkt endokrinoloji bölümüne gidilmesi gerektiğini okudum.Kan tahlili değerleri önemli ama referans aralığında olması iyi olduğunuz anlamına gelmez. Öncelikle bütün değerlerinizi referans değerlerin üzerine çıkarmaya çalışın. Çinko&bakır takviyesini kesinlikle kürler halinde kullanın. Saçlarınızın uçlarının görüntüsü bana demir eksikliği gibi geldi. Kesinlikle vitamin&mineral&hormon değerlerinizde bir problem var tahlilinizi başka yerlerde tekrarlayın derim. Stres için de magnezyum bisglisinat, passiflora takviyelerini öneririm. Devlet hastanelerine güvenmemezlik yapmayın. Bende senelerdir güvenmediğim için özellere her alanda dünya paralar akıttım. Çok pişmanım. Devlette araştırıp bulduğum doktorlardan çok çok memnunum. Psikiyatri için defalarca özele gittim. Eğer o doktoru dinleseydim çok ağır ilaçlar kullanıyor olacaktım. Hem de 1den fazla ağır ilaç. Çok şükür ki devlette dünyalar tatlısı bir doktor buldum. Şu an kullandığım ilacın 50 mg olanını kullanıyorum. Hatta doktorum biraz çabalasam 25 mg ile devam edebileceğimizi bile söyledi ama açıkçası benim böyle bir talebim yok. Gayet memnunum halimden. Yani ön yargılı olmayın. Özetle değerleriniz yerindeyse bile kesinlikle gıda takviyeleri kullanın. Çünkü maalesef çağımızda yediğimiz içtiğimiz her şeyin kalitesi berbat. Dışardan mutlaka destek almak gerekiyor. Stres için de hafif bir takviye veya düşük bir ilaç kullanmanız yardımcı olacaktır.
Çok üzüldüm gerçekten anlıyorum seni saç tabikide önemli hele bir kadın için annemde de saç dökülmesi var bu şampuanı kullanmaya başladı ve suanlik iyi diyor bilmiyorum tabi herkese aynı etki olur mu olmaz mı birde biberiye suyu iyi geldiğini duydum bir araştır belki sanada iyi gelir ve inşallah geçer bu günlerinHerkese merhaba. Gecenin bu saatinde bu hesabı açıyorum. Çünkü gerçekten çok sıkıldım artık. Kimse bana saç önemli değil yazmasın çünkü önemli. Benim için önemli. Özgüvenim sıfır, en son ne zaman saçımı açıp aynaya baktım hatırlamıyorum.
Yıllardır saç dökülmesi sorunum var. 10 senedir yaklaşık. Fakat tepede kellik yok. Dökülen yerlerden çıkmaya devam ediyor. Kökten döküldüğüne eminim kökü var, kopuyor yazmayın bunu herkes söylüyor ama kökten dökülüyor bunu özellikle belirtmek istedim. O kadar çok dökülüyor ki uçlardan seyrelme oluyor. Uzamadan dökülüyor maalesef. Uzunlu kısalı dökülüyorgitmediğim doktor kalmadı. Hormonlara bakıldı, demir, ferritin, d vitamini, b12 hiç bir problem yok. Hatta buna rağmen doktor aldactone ve minoksil spreye başladı. O dönem çok yoğunlaştı diplerden saçım ama dökülme devam etti. Benim istediğim saç değil sadece dökülme dursun istiyorum niye ya niye ((( kafayı Yicem. Yıllardır almadığım ilaç yapmadığım bakım kalmadı. Yağlı bakımlar saçımı daha da döküyor kökleri zayıf olduğu için. Saçım her yerden dökülüyor ense tepe yanlar. Yapı gereği stresliyim, gitmediğim bir psikiyatri kaldı. İlaç alsam saç dökülmesine etkisi olur mu acaba? Ama özellikle kulak üstleri daha da yoğun dökülüyor. Lütfen bana yardımcı olun, akıl verin. 1 aydır evden çıkmıyorum çok kötüyüm. Niye dökülüyor bu saç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?