- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.651
- 158
- 33
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Bırde iş yerınden ıstıfa etmısti. Oğuz gumruk sorumlusu mu neydı. Patron tanıdıgı kızla y attı dıye.Hah hahahaa ali rıza bey mi uyuz olurdum onaen başta kaymakamlıktan istifa etmesine
Oyle bisi varsa kocam gelsin aldirsin beni burdan çok kızar pavyon mavyonBurası kerhane mi ?
Düşmüşsün derken ?
Çalışıyorum ben 12 senedir hshsh
mune bizim mamamız mı yani şimdi shshshshBılıp bılmeden neler yaşadığımı bılmeden oturduğun yerden klavye delikanlılığı yapma bana ..bellı kı sende bır yerlerde barınamamıssınkı buralara dusmussun
big mama hem demune bizim mamamız mı yani şimdi shshshsh
saanene sn kendi kızlarına sahip çıktında elin kızının namus bekçiliği kaldı :) saf ali rıza daha farklı olabilirdi hayatıBırde iş yerınden ıstıfa etmısti. Oğuz gumruk sorumlusu mu neydı. Patron tanıdıgı kızla y attı dıye.Ayran yok içmeye
big mama hem de
türkçede adı baş pezevenk mi oluyor
muneeeeğğğğğğ müdirem kızma
Herseye koca burnunu soktu da noldu. Düsürstluk abıdesısaanene sn kendi kızlarına sahip çıktında elin kızının namus bekçiliği kaldı :) saf ali rıza daha farklı olabilirdi hayatı
Konuya bir faydan yok boş boş yorum yapıyorsun sanane kim kime nasıl hitap ediyor, senin gibi sabit fikirlerden koşarak uzaklaşıyorum ben de selam bile vermemKuzum diyerek cümleye başlayan insanlardan koşarak uzaklaşmak lazım
hav hav cok mu zoruna gitti engellemem de burdan havlıyorsunnnnnn kudurukKonuya bir faydan yok boş boş yorum yapıyorsun sanane kim kime nasıl hitap ediyor, senin gibi sabit fikirlerden koşarak uzaklaşıyorum ben de selam bile vermem
felç oldu dertten kederden :)Herseye koca burnunu soktu da noldu. Düsürstluk abıdesı
Hahajajaja tam senin gibi birinin seviyesine yakışacak konuşma tarzıhav hav cok mu zoruna gitti engellemem de burdan havlıyorsunnnnnn kuduruk
Sen kimsin beni nerden engelledim bilmiyorum da kendini bu kadar önemki sanman zihinsel bir hastalık bilgin olsunhav hav cok mu zoruna gitti engellemem de burdan havlıyorsunnnnnn kuduruk
Senin seviyende birş hakaret etmeden cevap veremez çünkü zekan yetmezhav hav cok mu zoruna gitti engellemem de burdan havlıyorsunnnnnn kuduruk
o yüzden sayfama yorum yapamayıp taaa buralarda bana sataşıyorsun dimi ilerizekalıSen kimsin beni nerden engelledim bilmiyorum da kendini bu kadar önemki sanman zihinsel bir hastalık bilgin olsun
hav hav kuçu kuçuSenin seviyende birş hakaret etmeden cevap veremez çünkü zekan yetmez
Tam senin zeka seviyen, başka bir şekilde iletişim kurma yeteneğin yok çok üzüldüm kitap falan oku bu cahillik çok zorhav hav kuçu kuçu
Senin sayfan ne sen kimsin yav hahahsjsjjsnsnso yüzden sayfama yorum yapamayıp taaa buralarda bana sataşıyorsun dimi ilerizekalı
he he aynen yürüyen IQ COK BİLİYON SENTam senin zeka seviyen, başka bir şekilde iletişim kurma yeteneğin yok çok üzüldüm kitap falan oku bu cahillik çok zor
He hatırlarım kardeşinde senim gibi iletişim kuramıyordu ailecek psikolğa hadiio yüzden sayfama yorum yapamayıp taaa buralarda bana sataşıyorsun dimi ilerizekalı
ıq demeyi de herkes öğrendihe he aynen yürüyen IQ COK BİLİYON SEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?