- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 28
- Konu Sahibi Dogangunes1
HEEE SORUNLUNUN KARDEŞİ HEEE :))He hatırlarım kardeşinde senim gibi iletişim kuramıyordu ailecek psikolğa hadii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HEEE SORUNLUNUN KARDEŞİ HEEE :))He hatırlarım kardeşinde senim gibi iletişim kuramıyordu ailecek psikolğa hadii
Naslda kudurmuş kpek gibi saldırıyorsun minnoşıq demeyi de herkes öğrendi açıklamasını bile yapmazsın eminim
Yaşın kaç en fazla 13 bu yazma tarzı, daha beni alıntılama kuzummmmmmmHEEE SORUNLUNUN KARDEŞİ HEEE :))
ezik pskikolojisiYaşın kaç en fazla 13 bu yazma tarzı, daha beni alıntılama kuzummmmmmm
Sen hakaret etmekren başka hiçbr şey yazamıyorsun, çok üzüldüm, kendini ifade edecek iletişim becerin yokNaslda kudurmuş kpek gibi saldırıyorsun minnoş
Sen hakaretten başka bir konuşma bilmiyorsun cahillik ne zor yazık acıdım sanaezik pskikolojisi
cok üzüldümmmmmSen hakaretten başka bir konuşma bilmiyorsun cahillik ne zor yazık acıdım sana
Ben senin anlayacağun dilden konuşurum ama senin seviyene kadar düşemiyorum tam yerin en dibindesin ezikNaslda kudurmuş kpek gibi saldırıyorsun minnoş
kimin ezik oduğu belli o yüzden sus artk başkasının konusunu b.k ettin sinirinden kudurmşsnBen senin anlayacağun dilden konuşurum ama senin seviyene kadar düşemiyorum tam yerin en dibindesin ezik
taaaa gelip burda saldırdnnnBen senin anlayacağun dilden konuşurum ama senin seviyene kadar düşemiyorum tam yerin en dibindesin ezik
Bu kudurmuşunu bir daha yazarsan avukatımla görüşeceğim hadi yürü gitkimin ezik oduğu belli o yüzden sus artk başkasının konusunu b.k ettin sinirinden kudurmşsn
kendi sayfamzızdan kovmakta yetmiyor bu varoşlarıBen senin anlayacağun dilden konuşurum ama senin seviyene kadar düşemiyorum tam yerin en dibindesin ezik
korktumBu kudurmuşunu bir daha yazarsan avukatımla görüşeceğim hadi yürü git
Bunu uyarı kabul et gerisini sen bilirsinkorktum
tmmm ablacım affetBunu uyarı kabul et gerisini sen bilirsin
Bunu uyarı kabul et gerisini sen bilirsin
Kuzum muKuzum bende öyle ıstıyorum ama çalıştığım yerdeki karaktersiz sorumsuz ınsanlara sabredemıyorum ,caresız kaldım .daha yenı ıse gırdım patron habire mahrup edıyor bızı