- Konu Sahibi hxuxzxuxn_yxixlxix
-
aaa ben duymadım nasıl bısey toz savar???
statik elektrikle temizlik yapan mikrofiber bezlerden kullanırsanız bu sorun çözülecektir..evdekı tozlardan kurtulamıyorum heryerı herseyı sılıyorum süpürüyorum havalandırıyorum ama evdekı tozlar bı turlı bıtmıyo artık nefes alamaz hale geldım evımde mustakıl ve ıssız bır yerde yasıyorum ne araba gecıyo ne bısey dısardan toz gırmıyo ne oluyosa evın ıçı kendı kendıne toz yapıyo yatak yorgan battanıye carsam hergun sılkelememe ragmen yınede ertesı sabah toz dolu oluyo evımde ihlasın su haznelı temızlık robotu var onunla temızlememe ragmen yıne toz yıne toz nolur yardım edım astım olmaktan korkuyorum artık yaaaasenağlamasenağlamasenağlama
ben büyük bir evde yaşıyorum en zor olan şeyde temizliğin çabuk bitmesiydi ama artık rahatım mikro fiber bezler çok iyi temizliyor.Finum marka olan harikabişi ayna ve camlar deterjansız pırıl pırıl oluyor.uzun sürede tozlanmıyor,parkeleri içine çok az kattığım gliserinli suyla siliyorum inanılmaz parlak oluyor ama bir kaç damladan fazlası iyi değil.amonyaklada mutfak dolaplarını siliyorum ondanda çokçok az koyuyorum hem yağlanmıyor hemde tertemiz oluyor halılarda kosla 1 numara tozlanmayı geciktiriyor.tüller için en iyiparlatıcı pahalı marka deterjan ucuz deterjanlar parlaklık vermiyor.tuvaletlerde toilit duck sorun neyse bitirir hemde temizlik uygsüprizzzzzuladıktan sonra kalıcı oluyor bunu düzenli kullanın tuvalet herdem ışıl ışıl ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?