- Konu Sahibi hxuxzxuxn_yxixlxix
-
kızlar ben cadde üzerinde ve kocaman bir evde yaşıyorum
üstelik ev 3 taraftan gün boyu güneş alıyor
haliyle gece gündüz camlar acık
saat başı toz alsam yeri var
hem de o yeşil bezlerle silmeme rağmen
bu pronto iyi gelir mi cam pencere açıkken dahi
40 günlük evliyim temizlik yapmaktan kuzucam artıkkkkk
Bende evlendiğimde sizin gibiydim. Toz dediğiniz şeyin %80 kaynağı eşyalar. Evi temizleyin, camları, kapıları sıkıca kapatıp tatile gidin 1 hafta sonra her taraf bir karış toz olur.
Temizlik işi nankördür, yaparsın yaparsın bitmez, tükenmez. O kadar kafanıza takmayın, tozda pislikte olacak evde. Düzenli temizliğinizi yapın, gerisini kafanıza takmayın.
Kesinlikle pronto tozsavar
1 hafta rahat tozlanmio
kokusuda çok güsel
Bir çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama ben haftada iki kez yerlere silikon temizleyici sprey sıkıp çekçekle çekiyordum. Elektrik süpürgesi+paspastan çok daha iyi temizliyor. Biraz ayağınız kayabilir ama üstelik geçmiyor. Şimdi paspas suyuma -evde kedim olduğu için- bir kapak çamaşır suyu biraz yumuşatıcı arap sabunu, güzel kokması için de yüzey temizleyici döküyorum. Arap sabunu hem parkeleri pırıl pırıl yaptı hem de toz konmuyor resmen. 1 haftada bile daha dün süpürmüşüm gibi duruyor.Lütfen banada yardım edin sıfır eve taşındım ama parkeler hep toz oluyor günde kaç kez siliyorum ayaklarımızın altı siyahlanıyor o kadar silmeme rağmen halılarımda yeni yıkandı kirlenmesinler diye akşma kadar vilada ile evi siliyorum nedenini bulamadım bir türlü
Merhaba, arap sabununu denediniz mi?Malesef bi çözüm bulamadım parke temizleyici var onuda kullandım am nafile yarın arab sabununu deniycem evde çocuğum olduğu için temizleyici sprey önerinizi denemem riskli olur çünkü çok aktif bi oğlum var kayıp düşmesini göze alamam ama arap sabunnu deniycem çok teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?