Evdeki tozlardan kutulamıyorum nolur acill yardım....

ya marka vermek yasak diye biliyorum ama herkes vermiş ben de vereyim bari, anway'in genel temizlik için loc adlı bir ürünü var, mobilya, kapı, herşeyi onunla siliyorum...hem çok iyi temizliyor hem de tozlanmayı geciktiriyor. üstünde tozlanmayı geciktirir diye bişi yazmıyor ama tecrübeyle sabit.....ayrıca anwayin banyo için özel ürünü var, özellikle migren hastası olan hanımlar ya da nefes darlığı olanlar banyoda bunu kullansın, diğer ağır ürünler gibi banyo temizlerken kimyasal etkiye maruz kalmıyorsun, ayrıca fayans aralarındaki kirleri bile alıyor....biraz ürünler pahalı ama yoğun olduğu için az az kullanıyorsun, çok gidiyor

kızlar ben cadde üzerinde ve kocaman bir evde yaşıyorum
üstelik ev 3 taraftan gün boyu güneş alıyor
haliyle gece gündüz camlar acık
saat başı toz alsam yeri var
hem de o yeşil bezlerle silmeme rağmen
bu pronto iyi gelir mi cam pencere açıkken dahi
40 günlük evliyim temizlik yapmaktan kuzucam artıkkkkk

Bende evlendiğimde sizin gibiydim. Toz dediğiniz şeyin %80 kaynağı eşyalar. Evi temizleyin, camları, kapıları sıkıca kapatıp tatile gidin 1 hafta sonra her taraf bir karış toz olur.

Temizlik işi nankördür, yaparsın yaparsın bitmez, tükenmez. O kadar kafanıza takmayın, tozda pislikte olacak evde. Düzenli temizliğinizi yapın, gerisini kafanıza takmayın.

bence en etkili yöntemlerden biri ki annem kullanıyor çok etkili olduğunu söyledi. Evinizi suyla çalışan süpürgelerle temizleyin. su içine evinizi temizlerken tüm tozu aldığı için tozlanmayı geciktiriyormuş tavsiye ederim :)

Bende evlendiğimde sizin gibiydim. Toz dediğiniz şeyin %80 kaynağı eşyalar. Evi temizleyin, camları, kapıları sıkıca kapatıp tatile gidin 1 hafta sonra her taraf bir karış toz olur.

Temizlik işi nankördür, yaparsın yaparsın bitmez, tükenmez. O kadar kafanıza takmayın, tozda pislikte olacak evde. Düzenli temizliğinizi yapın, gerisini kafanıza takmayın.

aynen katılıyorum evdeki koltuk halı gibi tüylü yüzeyler hatta duvarlar toz kaynağı hergün duvar koltuk silemiyeceğinize göre tozda olucak mutlaka, en iyi çüzüm toz barındıran eşyaları almamak ve hergün elk. süpürgesi ile süpürmekkaydirigubbakcemile4 başka çaresi yoook boşuna araştırmayın ya bunları yapın yada yapııın ya da kafaya takmayın amaaan.:kahve:

Kesinlikle pronto tozsavar
1 hafta rahat tozlanmio
kokusuda çok güsel

nassı yaaa bende her zaman pronto toz sawar kullanırım ama nedense daha o akşam ew berbat toz sen ya hiç cam aççmıyosun yada bolcamı sıkıyosun formülü bizede werde bizde rahat edelim dimi ya.

ha bide bu prontonun klasik war o mükemmel bişi ben p.tesi günü mobilyalara sıkıp siliyorum. ç. şamba günü normal bezle ööle üstten kuru olarak geçiyorum. taki diğer p.tesiye süpppperrrrrrrrr

ben bide bu mikrofiber bezlerin toz alma bezini merak ediyorum cam bezini kullanıyorum ama çok pahalı bi bez 10 lira daha ucuzunu bilen warsa bana yazsın noolur ha bide intten alınan şeyler ne kadarkaliteli olur benim cam bezim silva intten de şu titretip zayıflatan aletlerden almak istiyorum mağazada 100 ytl intte 64 neden acaba insan şüpheleniyo. bunada yanıt werirseniz mutlu olurum hayırlı ramazanlar

arakdaşlar pronto klasik kullanıyorum evim hiç tozlanmıyor. neredeyse 10 gün gidiyor. 8. katta oturuyorum onun etkisi olur mu bilmem. yalnız 1 haftadır aşırı sıcaklardan dolaı evin her odasının penceresi ve tüm balkon kapıları açıktı. içerde resmen rüzgar esiyordu :) o nedenle de temizlikten 3 gün sonra tozlanmış her taraf. yoksa normalde çok rahat ettim prontoyla.

dedim yaa kesin cam pencere kapalıdır yoksa bende başedemiyorum hatta üstteki yazılarıma karşılık bekliyorum nooooooooooooooluuuuuuuuuuuuuuuuuuuur

--------------------------------------------------------------------------------

ben bide bu mikrofiber bezlerin toz alma bezini merak ediyorum cam bezini kullanıyorum ama çok pahalı bi bez 10 lira daha ucuzunu bilen warsa bana yazsın noolur ha bide intten alınan şeyler ne kadarkaliteli olur benim cam bezim silva intten de şu titretip zayıflatan aletlerden almak istiyorum mağazada 100 ytl intte 64 neden acaba insan şüpheleniyo. bunada yanıt werirseniz mutlu olurum hayırlı ramazanlar

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşım ben burda büyük bir mağazdan aldım adı ev-di. internetten bakabilirsin. 2,5 ytl hemde süper daha öncede 5 ytl ye almıştım ama hiç 10 ytl olanını görmedim kazık atıyolar galiba

ayy allahtan ben şanslıyım kızlar demekki bizim evimizde bulvar üzeri ama o kadar çok toz olmuyor 1 gün yada 2 gün bekletip öyle toz alıyorum gayette temiz kalıyor.

Lütfen banada yardım edin sıfır eve taşındım ama parkeler hep toz oluyor günde kaç kez siliyorum ayaklarımızın altı siyahlanıyor o kadar silmeme rağmen halılarımda yeni yıkandı kirlenmesinler diye akşma kadar vilada ile evi siliyorum nedenini bulamadım bir türlü

Lütfen banada yardım edin sıfır eve taşındım ama parkeler hep toz oluyor günde kaç kez siliyorum ayaklarımızın altı siyahlanıyor o kadar silmeme rağmen halılarımda yeni yıkandı kirlenmesinler diye akşma kadar vilada ile evi siliyorum nedenini bulamadım bir türlü
Bir çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama ben haftada iki kez yerlere silikon temizleyici sprey sıkıp çekçekle çekiyordum. Elektrik süpürgesi+paspastan çok daha iyi temizliyor. Biraz ayağınız kayabilir ama üstelik geçmiyor. Şimdi paspas suyuma -evde kedim olduğu için- bir kapak çamaşır suyu biraz yumuşatıcı arap sabunu, güzel kokması için de yüzey temizleyici döküyorum. Arap sabunu hem parkeleri pırıl pırıl yaptı hem de toz konmuyor resmen. 1 haftada bile daha dün süpürmüşüm gibi duruyor.

Malesef bi çözüm bulamadım parke temizleyici var onuda kullandım am nafile yarın arab sabununu deniycem evde çocuğum olduğu için temizleyici sprey önerinizi denemem riskli olur çünkü çok aktif bi oğlum var kayıp düşmesini göze alamam ama arap sabunnu deniycem çok teşekkür ederimmm

kızlar aspirinin mavi renk olanı hem çok güzel kokuyor hem tozlanmayı geciktriyor. benim camlarım hep açık evimin onundeki yol eski bakımsız o yuzden cok toz kalkıyor ama bu ürün beni biraz rahatlattı.

Malesef bi çözüm bulamadım parke temizleyici var onuda kullandım am nafile yarın arab sabununu deniycem evde çocuğum olduğu için temizleyici sprey önerinizi denemem riskli olur çünkü çok aktif bi oğlum var kayıp düşmesini göze alamam ama arap sabunnu deniycem çok teşekkür ederimmm
Merhaba, arap sabununu denediniz mi?

Back
X