• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki test pozitif çıktı

Ne kadar gereksiz buldugum yorumlar yapılmış ben dd gebelik ogrendim yakın zamanda özelde önce poliklinige gittim ortalık sakin ve insanlar mesafeliydi herkes korkuyor ztn 2 gün sonra da artış takibi için aynı hastanenin aciline kan vermeye gittim benden başka kimse yoktu😂 siz naaptiniz karar verebildiniz mi😄

Tabi ki de farklı yerde ama virüs kaptigini bilmeyen hastalarda acile gidiyor
Bizim yakın komşunun kardeşi usuttum galiba diye acile gitmiş test istemişler çünkü belirtiler birbirine çok benzediği için çocuk korona çıkmış..
Bu yüzden aciller riiskli
Benzerlik olanları almiyolar içeri ki zaten

Ne kadar gereksiz buldugum yorumlar yapılmış ben dd gebelik ogrendim yakın zamanda özelde önce poliklinige gittim ortalık sakin ve insanlar mesafeliydi herkes korkuyor ztn 2 gün sonra da artış takibi için aynı hastanenin aciline kan vermeye gittim benden başka kimse yoktu😂 siz naaptiniz karar verebildiniz mi😄
Bende acile gidicem zaten pazartesi polikilinikler açılıyor riskli olsa acilmaz diye düşünüyorum

Bende acile gidicem zaten pazartesi polikilinikler açılıyor riskli olsa acilmaz diye düşünüyorum
Risk elbette var ama ihtiyaç durumunda gerekli önlemleri alarak gitmek durumundayız, gitmemek daha büyük bir risk bence,hayırlısı olsun herkesin hakkında 😊

Gidin gidin benmde 6. Haftamda gittim direk ultrason baktı..

Back