• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

yaman bendeki çiçeği kastediyorsan evet su sevmiyor hiç
2 taneydi diğer saksıyı fazla sulamışım kökleri şişip patlamıştı çiçeğin çok sudan

yaman bendeki çiçeği kastediyorsan evet su sevmiyor hiç
2 taneydi diğer saksıyı fazla sulamışım kökleri şişip patlamıştı çiçeğin çok sudan

seninki güzel olmuş hakkaten
bizim çatıda duruyo güneş seviyo ama çok su sevmiyo
görüntüsü hele yavruları çok şeker görünüyo

cnm çok güzeller ama aşırı büyük olmuş
az önce patronun odasında bende fittonıa çiçeği gördüm harika bişey yaa

çiçekler çok güzel ya bende bu sene yerleşik hayata geçtim yeni yeni uğraşmaya başlıyorum
hazır çiçeklerden ziyade kendim dikip büyütme meraklısıyım
ekleyeceğim çiçeklerimin en yaşlısı 2 aylık hepside tuttu maşallah:))
ama önce kızımı uyutayım:))

çiçekler çok güzel ya bende bu sene yerleşik hayata geçtim yeni yeni uğraşmaya başlıyorum
hazır çiçeklerden ziyade kendim dikip büyütme meraklısıyım
ekleyeceğim çiçeklerimin en yaşlısı 2 aylık hepside tuttu maşallah:))
ama önce kızımı uyutayım:))

ya bende de yeni başladı çiçek merakı bir kaç aydır benimde şu an evim hep 2 yada 3 yapraklı çiçeklerle dolu her sabah bakıyorum yeni yaprak veren varmı die, büyüsünler biraz bende eklicem, merakla bekliyorum sizinkileri

bu arada ben fidelerin çoğunu kayınvalidemden aldım
bol bol sevip konuşmamı öğütledi
kuşkonmazı nerdeyse tavana kadar sarmış durumda inşallah benimkide öyle çok köklenip uzar

su perisi ne güzel acmis onlar öyleakannehir
aksama bende yeni cikan menekselerimi eklicem artik üc torunum oldu:nazar:
diger ücünü bekliyom artik.
temmuz 26 dikmisdim anca cikmaya basladilar.

MaŞallah ya ÇıÇeklere bak

kızlar bıde Şey sorcam sıze
malum yazın ıÇerde kı ÇıÇeklerım ıyıdı ama Şımdı klıma aÇmak zorundayım ÇıÇeklerım etkılenırmıı

arkadaşlar biliyorum resim büyük çıkmış ama nasıl küçülür bilgim yok bişy sorcaktım bu kılıç çiçeğin saksısı bana küçük geliyo gibi nasıl eğiştirebilirim saksıyı

Ayyyyyyyyyyyyyyy amaŞallah maŞallah bu ne yaa benımde var ama senınkının yanında devede kulak mısalı oluyo

arkadaşlar resimdeki çiçeğin adı ve bakımı nasıldır acaba bilen varmı. benim ki solmaya durdu kurtarmaya çalışıyorum ama nasıl bilmiyorum :((

Eklentiler

• $blackangel127.webp
    $blackangel127.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 62
hanımlar bir de gardenya nın püf noktaları nedir bakımı nasıldır. yazın aldım gardenya hiç büyümedi. bir sürü tomurcuğu olduğu halde iki tane anca çiçek açtı yazdan beri. tomurcuğuna dokunulmasını sevmezmiş ben de üzülürdüm dokununca neden kırılıyo diye :kedi: ama kokusu çok güzel. bilgi verirseniz çok sevinirim bu arada çiçeklerinize baktıkça bayıldım bayıldım. ben de çiçeklere aşık olan biriyim evimde kendi çapımda çiçeklerim var en kısa zamanda ben de resimleri eklicem

Cnm benım bılgım yok o yÜzden bıŞey dıyemıcem bıde klımalı odada ÇıÇeklere zarar gelırmı yani klima açılınca

Arkadaşlar bir kaç gün ugramadım neler olmuş burda süper yeni çiçeklerini göstren arkadaşlar süper valla bayıldım hepsine.
superisi ben bu kadar büyük kılıç çiçegi görmedim masallah
digerleride çok güzel.maşallah hepsine

Cnm ya kaÇ defa yazdım ses yok kımseden klımalı odada ÇıÇeklerım malum havalar soĞudu klımayı aÇınca etkılenırlermı

Back
X