• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

PaylaŞ tabı cnm
hevesle beklıyorum
aÇan ÇıÇek ıse parlak mustafa
ben aÇtıĞını duymadım hıÇ
bı gÜn baktım tomurcuk var ve mınık aslanaĞzı Şeklınde aÇıyo

az önce cıceklerımın resımlerını cektım ama cırkın oldu resımler..
yarın yada daha sonra tekrar cekıp eklıcem.
bıde menekselerden olan torunları kazaya ugrattım az önce:gitme:
kırıldı ya:gitme:

nee kaza mıııııııııııı :sinifsinif:
yapma yaaa nazara geldiler bak :1shok:
bende ektim ama allah bilir buda olmaz pek bi inatçı çıktı benimkiler kısırmı ne kaydirigubbakcemile3 üretemiyom yenilerinde :çok üzgünüm:

valla benimkilerin hepsi tutmus hepsi de yaprak cikarmak üzereler, dün saksilarini ayrirken gördüm.
6 yaprak diktiydim hepside tutmus...
yapraklar biraz büyüsün eklicem fotolarini.

valla benimkilerin hepsi tutmus hepsi de yaprak cikarmak üzereler, dün saksilarini ayrirken gördüm.
6 yaprak diktiydim hepside tutmus...
yapraklar biraz büyüsün eklicem fotolarini.

AY AY AYYY NE GÜZEL YAA
SABIRSIZLANIYORUM SEN ŞİMDİDEN EKLE CNM YAA
Bİ GÖRSEM YETER :roflol: :jeyyar:

pıtırcık harıka kız bunlar ne güzel olmus öyle...
cosmuslar resmen.

kızlar bu arada biz menekşeleri çoğaltırken kopardığımız yaprağı çay bardağına suya koyuyoruz azıcık köklendimi öyle dikiyoruz..

inşallah ektiğiniz şekilde tutarda, olmadı birde bunu deneyin:)

bu arada bizdede böyle beyaz böcek oldu çiçeklerde, örümcek ağı gibi oluyodu yeni çıkan yapraklarda, sonra yapraklar daha açılmadan buruşukken kuruyup dökülüyo.. ne yapsak beceremedik kurtulmayı, yıkıyoruz duşta hiç kalmıyo ama gene çıkıyo bi süre sonra.. bunun için fikri olan varmı :) ya örümcek ağı gibi oluyo ama sonra böyle bisürü ayağı var sanki beyaz şişko bi böcek gibi oluyo.. anlatamıyorumda :)))

Canim benim menekselerim de mutfakta...Sabah günesini severler diye annem yerlerini degistirdi, costular...Direkt günes isigini sevmiyorlar evet...

suyunu ayarlayabiliyorum dokununca toprağa .suyundan değilde.güneşle ilgili olabilir.mutfakta benim menekşelerim.mutfak güneş alıyo ama onların durudğu yere güneş gelmiyo.ilk aldığımda çiçekiydiler zaten onları döktüler.sonra bi daha yine yanı yerde yani mutfakta çiçek açtılar.sonrada günden güne kötüye gittiler.şimdi değiştirdim yerlerini.başka odaya aldım bakalım nasıl olacakalr.birde vitamin falan veriyomusunuz menekşenize.bir sorum daha olacak yapraktan çoğaltılıyomuş ya bu menekşeler.hangi mevsimde çoğaltmalı bunları.

Gene çok konuştum ama :)) bizim eski evimizde menekşelerimize herkes hayrandı, mutfak camı boydan boya menekşe saksılarıyla doluydu ve hepsi çok canlıydı.. mutfak akşam güneşi alıyodu, ama babaannemin düşüncesine göre salondayken kötü durumda olan menekşelerin mutfağa geldiğinde coşmasının sebebi mutfaktaki yemek buharıymış.. buhar yaradı derdi hep menekşeleri severken :)

aman yarabbim ne güzel olmuş onlar öyle yaaaa, maşallah çiçeklerinize

masallah supermis bu kasimpatilari ayrica cok dayaniklilar 2 hafta once esim bir buket kasimpati almis renk renk cok guzel hala canli vazodalar.

ne güzel yerde yaşıyon lenn pıtır
sen orayı haketmiyonnnnn haaa diim ben sana

o kaadar da oralarda beynine oksijen gitmesi lazım ama niye az çalışıyo :DDDDDDD

bunlarda benım cıcekler
bild0396.jpg
bild0397.jpg
bild0398.jpg

mum cıcegı ve yanındakılerın boyları 1 ve 1,5 m arası bızım ıkızler elıa ve alexa bunlar ısde

Son düzenleme:
Back
X