• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

su perisi derhal o benjamin kauçuğunun suyunu kes..
kış dönemi uyku dönemidir soğuk ortamdaysa doğruca sıcak bir alana geçir..
yaprak dökmeye başlamış ve sanırım hızla yaprak kaybediyor böyle giderse yakında hiç yaprağı kalmaz dal olur kalır..
suyu kes ve sıcak ortama al şekerim ;).

MaŞallah yaaa
harıka buketler oluŞturmuŞlar
nazar deĞmesın
Çok Özenlı olmuŞ hakkaten

Annenin kasımpatıları gerçekten çok güzeller.Ama yaza çiçeği kalmayacak yazında sakız sardunya ekebilir duvar üstüne sarkık sarkık çok güzel durur.

Merhabalar kızlar bu topiği çok ihmal ettik nerelerdesiniz?
Hadi bahar geliyor çiçekler açıyor hadi ekleyin yeni çiçeklerinizi.

meneksem tomurcuklandi, yakinda acicak. resmleyip eklicem burda dogdu büyüdü sayilir :lepi:

Benım emnekŞem ÖldÜ yaaa peygamber kılıcımda ÖldÜ ama yenısını ektım hemde 3 tane saksıya hangısı tutarsa.2 sı kÖklÜ biri dırek kÖksÜz yapraĞı dıktım.
Bu kıŞ lale sÜmbÜl ektım mor mor aÇtı sÜper oldular walla
hem yaz gelıyo Ön camlarıma gene ekıcem bırsÜrÜ Şımdı bıde renklı mınık bı kaktÜs aldım mutfaĞa Çok sÜper yakıŞtı

benim eşim çiçekçi kızlar:)ama çok farklı görmediğim çiçekleri gördüm sizlerin evinizde bizde çok fazla çiçek yok ama orkidelerimi çok seviyorum çiçeksiz bir ev taş yığınına benziyo gerçekten

benim eşim çiçekçi kızlar:)ama çok farklı görmediğim çiçekleri gördüm sizlerin evinizde bizde çok fazla çiçek yok ama orkidelerimi çok seviyorum çiçeksiz bir ev taş yığınına benziyo gerçekten

Teşekkür ederiz canım.Bizde senin orkidelerini görsek diyorum hani:)

slm hanimlar,

cok güzel bir konu ele almissiniz,bende ciceklerle ugrasmayi sevenlerdenim .Bu ara bahar hazirliklarina basladik saksida domates,salatalik vs cicek tohumlarini ektim cimlenme basladi ama yarin size evdeki mevcut ciceklerimin resimlerini cekecegim.Ektigim tohumlar oluncada devami gelecek

evin icindeki ciceklerim

Eklentiler

• $gülüm.webp
    $gülüm.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $gülüm 1.webp
    $gülüm 1.webp
    8 KB · Görüntüleme: 66
  • $gardenya.webp
    $gardenya.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $1sümbül.webp