• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Zumba İle Zayıflama Sürecim

OjeliKadin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
27
140
8
Merhaba arkadaşlar🙂 Yarından itibaren evde Zumba ve düzenli beslenme yaparak 65 kilodan düşme sürecimi paylaşıcam. Çünkü artık başlamam gerek biryerden. Hedefim 55-56 arası. Dans etmeyi de seviyorum. Neden duruyorum ki o zaman💪🏻💪🏻🙂🙂 İsterseniz bana katılabilir ya da beni takip edebilirsiniz 🙂🙂

Mrb 😉 hayirli olsun topiginiz. 58.500 kilom hedefim 50-52 bu dansi bana lutfedermisiniz🤪😅 9 aylik oglum 4.5yasindada kizim var emziriyorum . Pco ve insulinn direncim var sinirlari zorlicam bakalim 👍🏼💛

Mrb 😉 hayirli olsun topiginiz. 58.500 kilom hedefim 50-52 bu dansi bana lutfedermisiniz🤪😅 9 aylik oglum 4.5yasindada kizim var emziriyorum . Pco ve insulinn direncim var sinirlari zorlicam bakalim 👍🏼💛
Oy masallah benim yerime öp lütfen bebişleri💖💖💖 tesekkur ederim canımm benim, son kez yiyelim tatlıları börekleriii. Yarın sabahtan basliyoruzzz💖💖 ben yaptigim videoları atıcammm 💖💖

Günaydın kızlar ancaa yeni uyandım. Geç yattık biraz. Kahvaltı yaptım kalkar kalkmaz. Şöyle bir yazayım ne yediğimi;

-3,4 parça sucuk
-çay
-yumurta
-biraz peynir;
-domates;

Artık bişey yemiyorum akşama kadar. Çok tok hissediyorum acıkırsam mandalina falan yicem. Sabah ve akşam yemeği düşünüyorum. Hadi bakalımmm💖 Gün içinde bol bol su ve zumba 💖💖
Akşam da yürüyüş yaparım. 💖💖 Yazarım bütün bilgileri akşam kızlar. Öpüyorummm💖💖💖

Oy masallah benim yerime öp lütfen bebişleri💖💖💖 tesekkur ederim canımm benim, son kez yiyelim tatlıları börekleriii. Yarın sabahtan basliyoruzzz💖💖 ben yaptigim videoları atıcammm 💖💖
Tam ben de bunu soracaktım harika müzikleri oluyor...ne dinliyorsun izliyorsun diyecektim... :KK36:

Kızlar selamm💖

Sabah ki öğünümü yazmıştım.
Aradan 2,5 saat geçtikten sonra biraz acıktım. O yüzden marketten aldığım sandviçten yedim. Yanında da meyve suyu biraz.

Daha sonra sade türk kahvesi.

Akşam yemeği olarak:
- işkembe çorbası
- makarna

Su içtim bol bol şimdi de içicem. Gün içinde zumba yaptım. Kısa videolar 3-4 dklık hepsi.
Şöyle listeyi vereyimm;

Selamlar kızlarr :) biraz bozdum yazdığım gün size. Şimdi devam ediyorum dünden beri. Dün 65.8 dim. Bu sabah 65.2 çıktım. Akşam yemeğimi erken yedim. Yürüyüş yapıcam 1 saate falan.

T
Merhaba arkadaşlar🙂 Yarından itibaren evde Zumba ve düzenli beslenme yaparak 65 kilodan düşme sürecimi paylaşıcam. Çünkü artık başlamam gerek biryerden. Hedefim 55-56 arası. Dans etmeyi de seviyorum. Neden duruyorum ki o zaman💪🏻💪🏻🙂🙂 İsterseniz bana katılabilir ya da beni takip edebilirsiniz 🙂🙂
Tamda beni anlatmışsınız pandemiyle evde home ofis çalıştığım için yürüyüşe bile çıkmaya üşenir oldum... En sevdiğim zumba ama ondada istikrarlı değilim konunuzu takipteyim...

Evet ben devam ediyorum günaşırı en az 20-40 dk dans çok iyi geliyor arkadaşlar
Başlangıç kilom 66 di
Hiç diyet yapmadım ama şuan 1 kilo gitti birde diyet yada beslenmeye dikkat etsem fazla kilolar gider diye düşünüyorum
Güncel kilom 65

Back