Yanak dolgusu yani elmacık kemiği DOLGUSU...botoks değil yani.bende bunu ciddi ciddi düşündüm bugün. Baban sabancı değilse ortalama biri için 3000 tl az para değil bugün dudak dolgusu yaptırdım 1000 lira verdim canım gitti ama çok istiyordum. Doktor yaparken dikkat ettim de bunu bende yaparmışım dedimama botoks başka bir şey damarı var siniri var o yüzden riskli olabilir :/
ankara da yaşıyorum aynı malzemeleri kullanmalarına rağmen merkez ilçelerde iki latı fiyatı merkezden uzaklaştıkça fiyat düşüyor. Ben eryamanda ki bir kliniğe gittim çok memnun kaldım.Yanak dolgusu yani elmacık kemiği DOLGUSU...botoks değil yani.
Botokslarin bölgesi farkli.
Bu arada nerede yaşıyorsunuz ucuza yapmışlar
Silikon degil hyaluronik dolgu ve a b c e vitamin karısımı enjekte ediliyorGuzel olmak iyi hissetmek icin bunu yapmayi düşünüyorsunuz. Ya zarari olursa? Ne silikonu belli degil. Hijyenik degil. Boyle bir seyi evde yapmayı dusunmeniz cilginliktan da ote bir durum.
Malzeme karışımını buldum evde yapilacak bisey zatenbende bunu ciddi ciddi düşündüm bugün. Baban sabancı değilse ortalama biri için 3000 tl az para değil bugün dudak dolgusu yaptırdım 1000 lira verdim canım gitti ama çok istiyordum. Doktor yaparken dikkat ettim de bunu bende yaparmışım dedimama botoks başka bir şey damarı var siniri var o yüzden riskli olabilir :/
Nasil guvenilir ki buna? Estetisyende dolgu yaptıran kadinin dudaklarina insaat silikonu doldurmuslardi. Kadinin dudaklarini aldilar en sonunda. Yapmayın allah askina .Silikon degil hyaluronik dolgu ve a b c e vitamin karısımı enjekte ediliyor
Hangi marka dolgu kullanilmisti?bende bunu ciddi ciddi düşündüm bugün. Baban sabancı değilse ortalama biri için 3000 tl az para değil bugün dudak dolgusu yaptırdım 1000 lira verdim canım gitti ama çok istiyordum. Doktor yaparken dikkat ettim de bunu bende yaparmışım dedimama botoks başka bir şey damarı var siniri var o yüzden riskli olabilir :/
selamlar acaba naptnz dolguyu aldınızmıUzun zamandır araştırıyorum yanak dolgusu yapmak istiyorum 3bin tl diyor estetikciler evde yapmaya çalışiyorum bazı alışveriş sitelerinde enjektör ve dolguların satışinı yapıyor fakat ing bilmiyorum açıklamaları çeviri yapıyorum anlaşılır degil bu görsellerden alan uygulayan oldumu içlerinde dolgu serumu gönderiliyormu yada kendi aldıgını bi yer varmı
Yok ya alamadim yeri buldum piyasaya göre uygunda ünlü bi makyözden alacaktmselamlar acaba naptnz dolguyu aldınızmı
Şuan elimde 1 bin tlye hyamax 4 ml aldım toptancılığını yapan bi yerden kendim yapıcam yanak içinMerhaba dolgu aldınız mı? Ben de almayı düşünüyorum? Ama nerden alsam bilemedim.
Çok pahalı doktorlarda işlem yaptırmak mümkün değil.
Hangi klinik yazar mısınız lütfen ?ankara da yaşıyorum aynı malzemeleri kullanmalarına rağmen merkez ilçelerde iki latı fiyatı merkezden uzaklaştıkça fiyat düşüyor. Ben eryamanda ki bir kliniğe gittim çok memnun kaldım.