• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Evde Yapılacak Nişanda Elbise

bhr20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
344
3
96
Denizli
kızlar benim nişanım evde olacak allah nasip ederse biraz daha sade ve şık elbiselerde yardım eder misiniz aede nişan yapan arkadaşlar elbiselerini paylaşırlarsa cok iyi olur şimiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile2

Benimde nişanım evde olacak.

Siyah elbisenin eteği mavinin üst kısmı ve koyu kırmızı olacak şekilde düşünüyorum

ben de evde yapacağım, yukarıdakiler çok hoşmuş. Ben de o tarz birşeyler baktım ama tam karar veremedim.

Canım bence de siyahın eteği ve mavinin üst kısmı bolerosu ile süper olur..Allahımm benim de baharda nişanım var evde düşünüyorum ve abartılı olmadığı için çok güzel alternatifler bunlar.. Umarım herşey gönlümüzce olur yerimseniben

Pronovias'ın elbiseleri, siyah olanı hariç, bunlar; ben de kına için diktirmiştim bir tane; forumda ekli "Benim Kına Elbisem" başlığıyla...

Ben nişanımda (bizde "Tatlı Yeme" şeklinde olmuştu evde) çok abartılı bir elbise istememiştim, Journey'den desenli saten bir elbise aldım, strablez de kullanılabilen bir elbiseydi ama ben askılarını takmıştım. Resim ekliyorum, yanımda da siyah elbiseli arkadaşım var, onun elbisesi de sade ve şık bir elbiseydi...

Umarım gönlüne göre bir elbise bulabilirsin...

Eklentiler

• $100_1412.jpg
    $100_1412.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 127
Back