Evde yapılabilecek bir iş arıyoruz..

ışinize yarar mı bilmiyorum ,,,sadece bir fikir olarak benim teyzem köpek kazakları örüyor hem petshop alıyor hem de ilan astık parkımıza muhtarımız sağ olsun köpek gezdiren insanlar alıyor... çok kazanılmasa da bütçeye yardım oluyor ....

bende evde yapalacak iş arıyorum.istanbulda avrupa yakasında yaşıyorum.

merhaba bir iş bulabildinizmi banada yardımcı olabilirmisiniz bende evime alıp yapmak vede mahallemde oturan komşularımada iş vermek istiyorum

sırnaşık şeysırnaşık şey delikafadulden ne kadar yaratıcıı

merhaba arkadaşlar.normal de anaokulu öğretmeniyim fakat kızım küçük olduğu için çalışmıyorum ama evde yapılabileceğim bir iş var mı biliyor musunuz?eşime destek olmak istiyorum.eryaman da oturuyorum.yardımcı olursanız sevinirim

merhaba izmirde boncuk işi,nikah şekeri vb. için elemen arayanlar var mı acaba?özel mesajlarınızı bekliyorum

en azından evde boş boş oturmaktan iyidir.varsa el işi yaptırmak isteyen bekliyorum mesajlarınızı

Bende evde yapabileceğim iş arıyorum. İçerenköy'de oturuyorum. Boncuk, pul, etamin vs. işleri yapabilirim.:hulya::hulya:

arkadaşlar bende dantel boncuk evde yapılabilecek her türlü paketleme işi yapabilirim.bana yardımcı olabilecek bitri var mı...

merhaba
ben de ankara da oturuyorum, evde yapılabilecek her türlü el işi ve bilgisayarda yapılabilecek (dizgi vs) işler için de talibim.... nerelerden bulabilirim bu tarz işyerlerini bilen var mı acaba?

bende evde boncuk nikah şekeri falan o işlerden yapmak istiyorum yardımcı olacak kimse var mı nerden bulabilirim böyle iş verenleri pendikte oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…