• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde yapabileceğim iş arıyorum yardım lütfen!!..

90papatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
121
1
46
İstanbul
Arkadaşlar yeni doğum yaptım öncesinde çalışıyodum ama şuan bebeğe bakacak kimsem yok evde yapabileceğim herhangi bi iş istiyorum becerikliyımdir o konularda:) maddi durumumuz pek iyi değil bebek de olunca ihtiyaçlar çoğaldı haliyle en azından ufak bi katkım olsun istiyorum lütfen bilgisi olan yardım etsin çok aradım sordum ama bulamıyorum...

canım sana bu konuda yardımcı olabilirim özelden msj attım

bana özelden ms n adresinizi gönderin konusalım..yardımcı olabilirim

bu konuda bende bilgi alabilirmiyim acaba tuğba hanım.......yardımcı olabilirmisiniz.......

umarım:)..............................

merhaba arkadaslar evinizde rahatca eşinize cocugunuza zaman ayırabileceginiz patronunuz olmadan bagımsız kendi işinizi kurabileceginiz iş ögretebilirim.biz esimle yurt dısında yurt içinde bir cok ilde gezerek ögreterek yapıyoruz.ve oldukca kazanclı.ugradıgımız sehirlerde isterseniz birerbir irtibatta kurabiliriz.bilgilendirme için bana mail adresinizi gönderin yada tel ile görüşelim..ugradıgımız sehirlerde yüz yüzede görüşebiliriz(ugradıgımız sehileri size yazarım)

merhaba arkadaslar evinizde rahatca eşinize cocugunuza zaman ayırabileceginiz patronunuz olmadan bagımsız kendi işinizi kurabileceginiz iş ögretebilirim.biz esimle yurt dısında yurt içinde bir cok ilde gezerek ögreterek yapıyoruz.ve oldukca kazanclı.ugradıgımız sehirlerde isterseniz birerbir irtibatta kurabiliriz.bilgilendirme için bana mail adresinizi gönderin yada tel ile görüşelim..ugradıgımız sehirlerde yüz yüzede görüşebiliriz(ugradıgımız sehileri size yazarım)

yarın özel den mesaj atıcam canım çok ihtiyacım var umarım yapabilecegim bi iştir

merhaba bende bilgi alabilirmiyim acaba..

arkadaslar özelden msk gönderenlere cvp yazıyorum. burdan cevap veremiyorum reklama giriyor yasak

Banyo lifi, patik tarzı şeylerin maddi getirisi olabilir belki.Bide kazanç sağlarmısınız bilmiyorum ama kanaviçe'de yapabilirsiniz.

slm ümraniye çekmeköyde oturuyorum evde yapabileceğim boncuk, nikah şekeri,perde bordürü gibi işler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler:ssz:

slm ben beykozda oturuyorum evimde hertürlü iş yaparım banada yardımcı olursanız sevinirim

Back