- 19 Ekim 2011
- 681
- 16
-
- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
4 ay kadar golden baktım
kesınlıkle tawsıye etmem
kafayı yersın
okadar pis okadar tuy ınanılmaz bısı
mecbur bı arkadasa hedıye ettım
tatlı ve uslu bi kedi muhteşem olur ama gönlünü eglendirmez sen onun kini eğlendirmek durumunda kalırsın.....:)
bu zihniyetle bence hiç bir şekilde evlat edinmemelisin...şimdi kılsız tüysüz olsun sonra ötmesin havlamasın miyavlamasın şunu yapmasın bunu yapmasın...can alıyorsun biblo değil...
4 ay kadar golden baktım
kesınlıkle tawsıye etmem
kafayı yersın
okadar pis okadar tuy ınanılmaz bısı
mecbur bı arkadasa hedıye ettım
ben kuş oldum geceleri genelde tekim süper oluyıor
Keşke bana verseydin :96:
Neyse konuyu açan arkadaşa tavsiyem kılı,tüyü sevmiyorsan alma hayvan bu eesini edecek ,işeyecek,kılı tüyüde olacak uğraşmak gerek..en basit bakılacak olan kuş zaten o bile içine sinmiyor...Ama hayvanlar insanlardan iyidir bazılarına can yoldaşı bile oluyor...Benim elime para geçer geçmez papağan alıcam pıdı pıdı konuşucakBide golden yavru köpek arıyorum ama bulamıyorum tabi para ile değil yardıma muhtaç olur sahibi bakamaz olur alırım duyanlar duymayanlara haber etsin
bakabilecek birilerinin olması çok iyi inş golden le kavuşursunuz birbirinize, papağanda olabilir hiç susmasın istiyorum
O zaman bulursan yavru alırsın 3,4 aylık hem senin öğrettiğin kelimeleri öğrenirBide cins araştırması yap ben bi ara yapmıştım ama hatırlamıyorum şimdi sultan papağanıydı sanırım konuşma kabiliyetleri daha yüksekmiş daha fazla cümle söylemeyebiliyorlarmış yanlış hatırlamıyosam
tamam canım teşekkür ederim araştırayım
Zihniyetimi nerden biliyorsun tatlım, 1 cümleden mi çıkardın bunu. senin kavga edesin varsa , sorun çıkarmak istiyorsan senin gibi insanlarla uğraş. yani anlamadan önyargıyla konuşan , yardım etmek değil köstek olmak isteyen; yada senin sevgin sadece hayvanlara mı ? insanları bir dinle bakalım..nerden biliyorsun merhametsiz olduğumu abarttıkça abartıyorsun.titizlikle , sevgi farklı şeyler
hey Allahım kendini yalnız hissettiğinde bir de böyle kişiler denk gelir
Eşim 20.00 ye kadar çalışıyor, iş değişikliği yaptı başka şehre gidebilir bir kaç ay yalnız da kalabilirim , ama ben evde bir nefes olmayınca mutsuz oluyorum. apartmanda oturuyorum hiç hayvan beslemedim belki bir muhabbet kuşu olabilir diyorum, tüğleri çok mu dökülür acaba, titizim birazda.Bana ne öneririsiniz?
Eşim 20.00 ye kadar çalışıyor, iş değişikliği yaptı başka şehre gidebilir bir kaç ay yalnız da kalabilirim , ama ben evde bir nefes olmayınca mutsuz oluyorum. apartmanda oturuyorum hiç hayvan beslemedim belki bir muhabbet kuşu olabilir diyorum, tüğleri çok mu dökülür acaba, titizim birazda.Bana ne öneririsiniz?
ben de kendime bi köpüş almak istiyorum ama ben haftanın 5 günü çalışıyorum ve hayvan evde yalnız kalır tek başına sıkıntı çeker diye de almaktan vazgeçiyorum..kendim istiyorum diye de hayvanı mutsuz etmeye hakkım yok:26::26ek yeri değil ama köpüş besleyenler varsa bana da bir akıl verebilir:26: