Belki yeri değil ama bu cümleye istinaden sizlere sormak istiyorum.
Ne zamandır köpek almayı düşünüyorum.Son 2 senedir de sorgulamakla geçiyor;"böyle bir durumda köpeğim olsa ne yapardım, bu koşulda köpek ne yapardı" gibi gibi...
Evimiz site içerisinde. Ama sonuçta apartman hayatı. Acaba köpek ve çevre için bir sorun yaratırmı diye düşünüyorum. İstediğim küçük cins bir köpek.Sonuçta büyük bir köpeği evin içinde beslemek hayvana yapılan bir eziyet olur.Gönül ister ki golden olsun...
Bir yandan titiz insanım; elbette hayvan olduğu için hafif bir kokusu,tüyü müyü olacaktır.Buraya kadar tamam.
Ama eşim ve ben çalışan insanlarız; benim işim nispeten daha rahat. Hergün düzenli işe gidip gelme durumum yok.Fakat bir master için tekrar eğitime başlamam söz konusu.
Sizce bu koşullarda almalı mıyım yoksa daha beklemelimiyim... Eşim illa bahçeli evde yaşadığımız taktirde köpek beslememizin doğru olduğunu savunuyor.
4 patili bir dostum olsun istiyorum ama acaba ona iyi sahibelik yapabilir miyim,onu mutlu edebilir miyim bu şartlar altında bu soru hep kafamda dolaşıyor...:2:
Köpek sahiplerinden fikir istiyorum;ne öneririsiniz....:26: