Arkadaşlar birincisi bu tarz korkuları yaratabilecek filmleri izlemeyin, sohbetlere girmeyin, okumayın. İkincisi korkunun üstüne gidin yani kendinizi odaya kapatmayın mutfakta biri olduğunu düşünüyorsanız gidin bakın mutfağa birinin olmadığını görün ve bu görüntüyü beyninize kazıyın. Ha bu demek değilki tabi öyle cahil cesareti sergileyin orada burada. Hepimiz evimizin kapısını kilitliyoruz, önlemlerimizi alıyoruz ama böyle kusura bakmayın saçma diyeceğim korkularla kendinize eziyet etmeyin. Öcü falan yok bunlar hep çocukluktan beyine yerleşen saçmalıklar. Uzmanlar boşuna çocukluğa bu kadar önem vermiyorlar. Tüm davranışlarımızın büyük bir kısmı çocuklukla ilişkili. O yüzden bas bas bağırıyoruz yeri geldiği zaman tv izlemetmeyin çocuklarınıza, susturmak için, 2 lokma yemek fazla yesin diye korkular salmayın içlerine. Çünkü sonunda her şeyden korkan hiç bir şeye ses çıkarmayan ya da en iyisi nereden neyin geldiğine bakmadan her şeyi kabul eden bireyler çıkıyor ortaya. Kusura bakmayın sizin sorununuzdan yola çıkarak fazlaca bir şeyler söyledim ama çevremde çok görüyorum bunun gibi bir takım olayları. Sizlerde hiçbir şekilde başa çıkamıyorsanız bu korkularınızla lütfen bir uzmana görünün. Çözülmesi kolay bir sorun terapiyle. Sevgirle...
Selamkızlar ,
ben evde yalnız kalıp kendimle vakit geçirmeyi özgürce davranabilemyi çok seviyorum.Fakat o kdar çok paranoyağım ki..herşeyden korkuyorm!!! hafif bi rüzgar uğultusu minicik bi çıtırtı..aklınıza gelebilcek herşey..
telefon çalsa açamıyorum biri evde olup olmadığımı yokluyor sanırım eve gelip bana zarar vericekler falan diye düşünceler geçiyor aklımdan..sonradan komik buluyorum ama o an nasıl bir tedirginlik anlatamam
zil çalsa heleki..kalp krizi geçirmektenkorkuyorum..
evde yalnız kaldıımda kenidmi odama kitliyorum..
bilmiiyorum içimde sürekli evde gezinirken biriyle burun buruna gelcekmişim gbi bir korku var :gitme::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
napabilirim sizce bu iğrenç paranoyayo yenmek için :1no2:
arkadaşlar bende korkuyorum 15 nisanda kırkım çıkıyo ve evime gidicem kızımla birlikde evde tek kalıcam önceden korkuyordum şimdi aklım çıkıo korkuyuda aştı ben heran biri gelicek bişi gelicek sanıyorum diğer odaya gidemiyorum tek başıma doğumdan sonra oldu bu sizce ne yapmalıyım
Selamkızlar ,
ben evde yalnız kalıp kendimle vakit geçirmeyi özgürce davranabilemyi çok seviyorum.Fakat o kdar çok paranoyağım ki..herşeyden korkuyorm!!! hafif bi rüzgar uğultusu minicik bi çıtırtı..aklınıza gelebilcek herşey..
telefon çalsa açamıyorum biri evde olup olmadığımı yokluyor sanırım eve gelip bana zarar vericekler falan diye düşünceler geçiyor aklımdan..sonradan komik buluyorum ama o an nasıl bir tedirginlik anlatamam
zil çalsa heleki..kalp krizi geçirmektenkorkuyorum..
evde yalnız kaldıımda kenidmi odama kitliyorum..
bilmiiyorum içimde sürekli evde gezinirken biriyle burun buruna gelcekmişim gbi bir korku var :gitme::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
napabilirim sizce bu iğrenç paranoyayo yenmek için :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?