bekarken yalnız kalmaktan hiç korkmazdım. hatta o kadar şehir dışında okudum, bazı hafta sonları oda boşaldığında rahat bi nefes alıyordum oh be yalnızım deyip ki yurtta bazı arkadaşlar başka varlıklardan konuşmayı karbasanlar vs aman yarabbi çok bayılırlardı. dinlemezdim onlar konuştuğunda ayrılırdım yanlarından. onların o muhabbetleri yüzünden bazı akşamlar uyuyamadığımda oldu. ranzada üst yatakta yatardım sanki arkamda biri var bana bakıyormuş gibi gelirdi allahım dizlerimin bağı çözülürdü ama içimden de sürekli yok birşey saçmalama derdim kendi kendime sonra sinirlenip arkama bakardım ve kızardım kendimi salaksın sen bak birşey yok kendi kendini delirteceksin deyip :gitme:
sonra okul bitti istanbula geldim bütün korkularım kayboldu evde yalnızken banyoda yapıordum uyuyada biliyordum.
evlendim ayrı ev ayrı düzen vs derken eşim eve geç geleceği zaman ya da iş dolayısıyla şehir dışına çıktığında ben yine uyuyamamaya başladım. eve hırsız sapık falan girecek vs deyip uyklarımı kaçırdım. eşim işteyken banyo yapamadım =) ama şimdi evime alıştım geçti korkularım. arada yurttaki kızların söledikleri sebepsiz aklıma geldiğinde (geceleri genelde) tırsıyorum gözümü kapatamıyorum daha o zaman da kocacığıma sığınıyorum sarılıyorum rahatlıyorum
sonra okul bitti istanbula geldim bütün korkularım kayboldu evde yalnızken banyoda yapıordum uyuyada biliyordum.
evlendim ayrı ev ayrı düzen vs derken eşim eve geç geleceği zaman ya da iş dolayısıyla şehir dışına çıktığında ben yine uyuyamamaya başladım. eve hırsız sapık falan girecek vs deyip uyklarımı kaçırdım. eşim işteyken banyo yapamadım =) ama şimdi evime alıştım geçti korkularım. arada yurttaki kızların söledikleri sebepsiz aklıma geldiğinde (geceleri genelde) tırsıyorum gözümü kapatamıyorum daha o zaman da kocacığıma sığınıyorum sarılıyorum rahatlıyorum