Evde yalnız kalma korkusu

Yıllarca tek yaşadım kapımı kitleyip zerre korkmadan uyudum, çocuktan sonra paranoyak oldum. Evde kızımla yalnizsam kuryeye veya komşuya bile bir elimde arkamda bıçakla kapı açarım, gece basucumda falçatayla uyurum. Torpido da biber gazım her daim durur. Sizi çok iyi anlıyorum.

Ben de 24 yaşımdayım ve dediğiniz gibi ne zaman tek kalsam aklıma böyle şeyler geliyor. Tek kaldığımda kargo vs. kapıları hiç açmıyorum.

Gün içinde yolda yürürken bile insanların başına neler gelebiliyor ne yazık ki
Görüyoruz haberlerde. Böyle düşünürseniz hiçbir yerde gece veya gündüz güvende değiliz. Kaldı ki evde gece bir şey olsa Allah korusun yan yatağınızda birisi uyusa yardımı olur mu bilmiyorum.
Psikolojik olarak birisinin olması iyi hissettirir tamam ama mantıken düşününce bunları asmaniz gerektiği aşikar.

Kapıyı iyi kilitlemeye gayret ederim.
Işık muhakkak açarım.
Yalnız kalmayı severim de.
Yakın zamanda yapmadım ama öğrenciyken sipariş verdiğimde içeride biri varmış gibi davranırdım.

ben çağla yaslarındaydım ölduruldugunde ılk haberı duydugumda cok etkılenmıstım senelerdır cozulemedı o olay bırde...

kapınıza ek guvenlık onlemlerı hatta alarm taktırabılırsınız bırı kurcaladıgı an anında polıse haber gıdıyor

Ben de genelde tek kalıyorum ve evim site içerisinde bir apartman dubleksi. Aşağı da yönetim ve bekçi klübesi var ama gece bekleyen yok. Ben akşamdan kapıyı kilitlerim ve merdivenin ışıkları açık uyurum. Çok korktuğum zamanlarda tv açık uyurum. Kapının önüne ayakkabı koyarım. Bazen de komik gelecek ama komşular uyumadan uyurum. Güven veriyor gibi bana.

Bende kucuk cocuklarımla epeydir yalnız yasıyorum cidden hepimiz korkuyoruz gece
bi tıkırtı duyunca tam panik oluyoruz

Ben yıllarca yalnız yaşadım bir gün bile korkmadım. Sokakta yürürken daha çok korkuyorum. Evdeyken gece bi tıkırtı duysam bile hemen kalkıp bakarım korkmam. Dışarda kendimi daha savunmasız hissediyorum. Dövüş sporlarıyla ilgilenin belki korkularınızı hafifletir, kendinize güveniniz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…