Evde vücudumu kaslandırma...

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.921
Merhaba 3 ay spor salonuna gittim( fitness salonu) kilo vermiyordum ama vücudum şekillendi biraz. Popo kalktı bacaklar falan toparlandı. Göbek hala mevcut.:2::2::2::2:
Şimdi ise salona gitmek istemiyorum orada sıkılıyorum çünkü.
Evde kendim vücudumu geliştirmek istiyorum ama nasıl bir program uygulamam gerekiyor bilmiyorum.
Bana program önerebilecek arkadaşlar var mı???

Son düzenleyen: Moderatör:

nasıl kaslandırma? nasıl bir vücut tipi istiyorsun? mesela ben belirgin kastan hoşlanmıyorum, bazıları sporcu gibi görünmek istiyor (örneğin jillian'ın vücudundan elde etmek isteyen çok kişi var), ya da atıyorum ebru şallı'nın poposuna küçük diyip beğenmeyen var vs.
senin ne istediğine bağlı.
ama bir şey kesin yürüyüş olur, dans olur, koşu olur bir çeşit kardiyo yapmalısın yağlarının gitmesi için. forumda dolansan bulursun kendine uygun programı, biraz araştırman gerek, biz ne desek yalan olur her şey sana bağlı.
kolay gelsin :)

göbek için beslenmeye çok dikkat etmelisin karbonhidrat protein yağ alımın birbiriyle orantılı olmalı. dambıl ile egzersizler yapabilirsin

Bizim topiğe gel şekerim, vücudun yeniden şekillensin , Max30 günlüğüm' deyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…