bende yenı ısten cıktım yanı ıkı ay oldu ılk ay cok sıkıldım evde patladım hatta okadar sıkıldım kı daha ıkı senelık evlı olmama ragmen manyak derecede bebek ıstemeye basladım bıldıgın psıkolojım bozulmustu ama sonra ev ıslerıyle ugrastım dedıgın gıbı benmde hıc becerım yoktur ama kendımı zorladım ınternetten orgu ormeyı ogrendm ona basladım bıyerden sonra o da sıktı yemek yapmaya basladım kendmı mutfaga verdım degısık seyler denedım hergun fılm ızledım en sonunda da sımdı kus aldım onunla vakıt gecırıorum :) calısan bırı ıcın cok zor ama ben kısa sure sonra tekrar calısmaya baslayacagım ıcın rahatım sanırım sayılı gun derler ya cabuk gecıo dolu dolu yasamaya calısıyorum ama yınede sıkılmıyo degılım :)Normalde çalışıyorum ancak şu an tatilde evimdeyim vakit geçmek bilmiyor yemek temizlik çok kısa sürüyor çocuğum yok akşama kadar TV ,bilgisayar başında oturmak çok sıkıcı vaktimi geçirebileceğim eğlenceli bi etkinlik arıyorum ama el becerim sıfır örgü, dikiş ,nakış takı ,tasarımı bana göre değil sizler neler yapıyosunuz?? Bu arada kitap yeteri kadar okuyorum ( "TV izleyeceğine kitap oku " diyecekler için) :)
Kitap okuyunca mi :Orumrum kitap okuyunca bacak sıkılaşıyomuş bi kitapta okumuştum dene istersen canım :)
Ne zaman sıkıldım desem annemin verdiği cevapNamaz kıl,Kuran oku :)
Boyle düşündüm,böyle yazdım.Beklediğimiz üye nihayet geldi :) hoşgeldiniz sayın akayyy
maneviyata agirlik verilebilir..Normalde çalışıyorum ancak şu an tatilde evimdeyim vakit geçmek bilmiyor yemek temizlik çok kısa sürüyor çocuğum yok akşama kadar TV ,bilgisayar başında oturmak çok sıkıcı vaktimi geçirebileceğim eğlenceli bi etkinlik arıyorum ama el becerim sıfır örgü, dikiş ,nakış takı ,tasarımı bana göre değil sizler neler yapıyosunuz?? Bu arada kitap yeteri kadar okuyorum ( "TV izleyeceğine kitap oku " diyecekler için) :)
Normalde çalışıyorum ancak şu an tatilde evimdeyim vakit geçmek bilmiyor yemek temizlik çok kısa sürüyor çocuğum yok akşama kadar TV ,bilgisayar başında oturmak çok sıkıcı vaktimi geçirebileceğim eğlenceli bi etkinlik arıyorum ama el becerim sıfır örgü, dikiş ,nakış takı ,tasarımı bana göre değil sizler neler yapıyosunuz?? Bu arada kitap yeteri kadar okuyorum ( "TV izleyeceğine kitap oku " diyecekler için) :)
Kızın konusunu nasılda lapsssssa diye katletmişssin yawKIZLAR Bisey SORMAK istiyorum hani yan makas hareketi varya yan yatıyoruz sonra bacağı indirip kaldırma hareketi heh işte ben onu dizlerimi biraz kırarak daha çok o bölgeyi yakmaya çalışıyorum dün her bacağı 1000 er tane yaptım toplam 2000 olacak sekilde sizce bunu her gün 2 ay boyunca yaparsam bacak aram gider mi?? ACIIL SOYLEYIIIN