Evde vakit nasıl geçer?

Yabancı dizilere başlayın müzik açın dans edin hem kalori yakarsınız hem de inanılmaz mutlu ediyor şiirler yazın yeni pasta yemek tarifleri öğrenip evde yapın spora çıkın arada arkadaşlarınızla buluşun sinemaya gidin alışverişe çıkın yeni birdil öğrenin çok eğlenceli oluyor komşularınıza kahveye gidin insan psikolojisi hakkında bilgiler edinin ne bileyim aklıma bu kadar geldi.

Şu an Ramazan da ben de tüm gün evdeyim ve yaptığım şeyleri sana da paylaşayım...
1.uyumak
2. Yemek yapmak
3. Temizlik yapmak
3. Bol bol watsupda arkilerle geyik yapmak keyifli arkadaşların varsa ciddi kafa dağılıyorr konu tükenmesi mümkün deģil...
4. İzlediğim filmin hatti hesabı yok ki flim izlemeye bayılirım bu konuda koca bir liste yapabilirim sen icin ...
5. Tv ye pek takılmıyorum onun yerine izlemek isteyip de zamaninda izlemeyediğim dizileri netten izliyorum bölümlerini
6. Ha bir de tabiki kendimi de gelişirmem gerek yaz dönemi senin de vardır muhakkak eğildin bir nokta bol bol araştırma yapıyorum bu da derya denizz zaman alıyorr...
Nişqnliym ben evlilik düğün gelinlik eşalar vs aynı zamanda mesleģim Rehber ögretmeni onunla ilgili bircok makalee araştırmaa insan yorumları vs...
Gibi muhakkak senin de ilgini çeken şeyler vardırr...
Yeni hir hobi edinebilirsin
Biaiklete binmek şarkı dinlemek
Yazı yazmak
Ahşap boyamalarrr
Gibi gibi gibi
Öncee ne yapmak istediğini düşün vee yapabilecek cok şeyin olduğunu göreceksindir canim

Huzur evine gidip bir yaşlının saçını yıkamak, taramak, sohbet etmek. Çocuk esirgeme kurumunda bir çocuğun saçını okşamak... Pek azımızın yaptığı ama inanılmaz derecede doyum verici şeyler. Kaliteli zaman benim için budur. İlerde yapmak istediğim şeyler arasında.

ben de tatildeyim.. günde en az bi 4-5 saat kitap okuyorum ama geri kalan zamanlarda sıkılabiliyorum.. 4 gündür evde spor yapmaya başladım. açıyorum muziği dans ediyorum sonra da yer hareketleri yapiyorum duş al giyin derken 1 bucuk saat de öyle geçiyor

Yapabileceğin en güzel şey varsa hoşsohbet arkadaşların vakit geçirmek sanırım. Ben gurbet elde arkadaşsızım ve çok sıkılıyorum :KK43: Bütün gün Kadınlar Klübünde takılma ve Kpss çalışmaları ile geçiyor. Buradan kendine arkadaşlar edinip muhabbet de edebilirsin güzel dostlukların kurulduğu bir platform.. Bunların dışında yüzme, yemek, resim, dans vs. neye merakın varsa bir hobi kursuna gidip kendini geliştirebilirsin..

hepinize teşekkür ederim söylediğiniz herşey elbette çok makul zaten günlük hayatta yaptığım şeyler birçoğu vakit her türlü öldürülür ancak ben işime yarayacak ya da zevk alarak yapabileceğim bir etkinlik arıyordum sonuç olarak mesleğimle ilgili bir çalışma yapma kararı aldım tekrar teşekkür ederim :KK66:

X