Canim daha once konu acmistim hamam otu agda bence feci reaksiyon yapti. Ben surekli ugrasmaktan biktim zaten. Yok eden bi krem yapmak istiyorumilginç...bir kutu cam sakızı agda 3-5 tl. ve yarısından azı ile tüm bacak bikini kol altını alabiliyorum. üzerine eger vaktim darsa makinem var onunla tüylerimi alıyorum.
diyelim cok tüylüsün bir kavanoz agda kullandın. makinen yok mu? ki olabilir herkesin maddi durumu tercihi farklıdır. biriktirerek bir tane edinirsen güzel ve senin için kolay olur.
en kötü ihtimalle hamam otu denen bir ot vardır ondan alabilrisin. tüy dökme özelliği vardır. cok feci iğrenç kokar. tüm vücuduna kullanabilirsin ama sağına soluna kaçırma, bikini bölgesinin iç yerlerine sürerken dikkat et kaçarsa feci yakarmış.
illllaaa evde yapıcam diyorsan balmumundan biliyorsun ki bir dönem millet dudak kremi yaptı. esans su bişeyler koyup.
sende kıl alıcı dökücü yapabilirsin gibi dene.
yok öyle bir şey kardeş inanma....Canim daha once konu acmistim hamam otu agda bence feci reaksiyon yapti. Ben surekli ugrasmaktan biktim zaten. Yok eden bi krem yapmak istiyorum
kıl kökü yok olmadan ölmeden kıl yok edilemez.Gerçekten yok ediyor mu o karışım? Ben hiç ihtimal vermiyorum ya.
Benim her yerim kil eldivenle fitik olurumyok öyle bir şey kardeş inanma....
ama sana süper bir fikir ve cook etkili.
beyaz pudralı eldivenler varya markette 50 - 100 satılıyor hani
onlardan al. bir cift cek tak eline. başla kendini yolmaya.
plastik olduğu için kıllar eldivene yapışıyor agda etkisi yani sende çekiyorsun böylece kökten kökten 5 10 lu öbekler halinde geliyorlar. bu yontem ile 15 dk bikini bölgemi yaptım.
öldüremessssiinnn öldüremessin. tuz limon yap sonra derin dökülsün egzema ol.Benim her yerim kil eldivenle fitik olurum
Ben kafama koydum gozenekler kremi emmiyo mu?
Kil kokune gitmez mi ordan?
Tuz limon nane her gun surersem bu kökü gun be gun öldüremez miyim?
öldüremessssiinnn öldüremessin. tuz limon yap sonra derin dökülsün egzema ol.
bioder bir halta yaramıor. inanma.Sadece naneden yapsam bioder de oyle degil mi?
Tuz limon nane her gun surersem bu kökü gun be gun öldüremez miyim?
O karışım ise yarayacak olsa bunca insan manyak mı onca para döksün bu işe? Eldiven mantıklı bir çözüm ama çok bunaltiyor ve acıtıyor. Ağda hiç mi yapamıyorsunuz belki şekersizler falan alerji yapmaz?Sadece naneden yapsam bioder de oyle degil mi?
Ben bu yontemi bikini bölgemde denedim. Çok fazla batık oldu ve iz kaldı. Nerede hata yapmış olabilirim?yok öyle bir şey kardeş inanma....
ama sana süper bir fikir ve cook etkili.
beyaz pudralı eldivenler varya markette 50 - 100 satılıyor hani
onlardan al. bir cift cek tak eline. başla kendini yolmaya.
plastik olduğu için kıllar eldivene yapışıyor agda etkisi yani sende çekiyorsun böylece kökten kökten 5 10 lu öbekler halinde geliyorlar. bu yontem ile 15 dk bikini bölgemi yaptım.
belki tüyü çekerken kırdın ? bende bir iki batık oldu ama sorun etmedim. cımbızla hallettim.Ben bu yontemi bikini bölgemde denedim. Çok fazla batık oldu ve iz kaldı. Nerede hata yapmış olabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?