Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))ev tipini bilemiyorum ama trambolin çok eğlenceli,çocuklar içinde eğlenceli ama kullanabileceksen al canım, pratik bişeye benziyor bu,katlayıp kaldırmak açısından,ama ne bileyim bana göre değil sanki çok zıplayınnca midem bulanıyor belki o yüzdendir,googledan baktım ama sadece kk da değil,başka forumlarda da kullanıcı yorumu yok......
evet bana görede kk dan aldığım yorumlar referans yerine geçiyor, eğlenceli olduğu kesin,alıp kullanmasan bile en azından ufaklık zıplar,denemekte fayda var,
Bende var.
1 hafta çok güzel kullandım.
Metabolizmayı canlı tutuyor, eklemlere baskısı yok aksine kemikleri kuvvetlendiriyor, stres attırıyor.
Kesinlikle çok eğlenceli..
Yalnız her yöntem gibi ısrarlı ve istikrarlı olmak gerekiyor.
Bizde ilk gün ev halkı sırada idi.
Şimdi ise kimse yüzüne bakmıyor.
Arada minikler çıkıp bir güzel zıplıyorlar.
Ben tavsiye ediyorum.
Voit markaydı benim ki, göstergeli ve kol esnetme aparatlı
istikrarlı olmak konusunda kesinlikle çok haklısın.
ne alıyorsan istikrarlı olmak şart.
yoksa bir faydası olmaz.
konu açılalı çok olmuş ama eğer evde trambolin kullanımı hakkında araştıranlar için yazayım dedim. Trambolinim perşembe günü geldi isim verliyor mu bilmiyorum ama hepsi.... Com dan aldım indirimde şu anda 118 den 60 tl ye düşmüş. Gül kaynak tavsiye edince nelere para vermiyorum oğlumla kızıma oyuncak aldım sayarım ayrıca 3 müzde kullanırız dedim. Iyiki de almışım . Gerçekten çok güzel . Ben 102 cm olanını ravel marka voite çok para vermeye gerek yok bence çok güzel. 92 cm küçük olurdu sanırım 127 büyük 102 cm ev için ideal. Kızım 12 oğlum 5 yaşında ben 76 kiloyum rahatlıkla hepimiz zıplıyoruz. şuanda 5 dak. Fazla zıplayamıyorum ama ilerde olur inşalllah. Başka ne merak edebilirsiniz hımmmmmm. Henüz zayıflamaya etkisini bilmiyorum ama ilerde gelişmeleri yazarım hemen vücudun cevap vereceğini sanmıyorum spor zaman demek. Ayrıca öyle tavana kadar falan zıplatmıyor gayet güzel .başka aklıma bişey gelmedi . Arada bir bakarım buraya soru sormak isteyen olursa cevap veririm . Bence çocuklara aldığım en güzel hediye istikrarlı olunursa tabi.
Konu açılalı çok olmuş ama eğer evde trambolin kullanımı hakkında araştıranlar için yazayım dedim. Trambolinim perşembe günü geldi isim verliyor mu bilmiyorum ama hepsi.... com dan aldım indirimde şu anda 118 den 60 tl ye düşmüş. Gül kaynak tavsiye edince nelere para vermiyorum oğlumla kızıma oyuncak aldım sayarım ayrıca 3 müzde kullanırız dedim. İyiki de almışım . Gerçekten çok güzel . ben 102 cm olanını ravel marka voite çok para vermeye gerek yok bence çok güzel. 92 cm küçük olurdu sanırım 127 büyük 102 cm ev için ideal. kızım 12 oğlum 5 yaşında ben 76 kiloyum rahatlıkla hepimiz zıplıyoruz. Şuanda 5 dak. fazla zıplayamıyorum ama ilerde olur inşalllah. Başka ne merak edebilirsiniz hımmmmmm. henüz zayıflamaya etkisini bilmiyorum ama ilerde gelişmeleri yazarım hemen vücudun cevap vereceğini sanmıyorum spor zaman demek. ayrıca öyle tavana kadar falan zıplatmıyor gayet güzel .başka aklıma bişey gelmedi . arada bir bakarım buraya soru sormak isteyen olursa cevap veririm . Bence çocuklara aldığım en güzel hediye istikrarlı olunursa tabi.
merhaba.bu yorumunuzu şimdi okudum çünkü bende trambolin almak istiyorum sıkılaşmak için.hepsi..... dan almayı düşünüyorum siz oradan aldığınız markadan memnun kaldınızmı?hemen cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden tşk ler.