• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenirken baba evinden ayrılmak zor geldi mi??

Ben Hiç Kötü Olmadım.. Sanki Akşam Gelecek Gibiydim..
Eğlence Çıkışında Ablamla Sürekli Göz Göze Geldik..

Ama Şu da Var; Ben Liseyi ve Üniversiteyi Ailemden Uzak Yerlerde Okudum..
Okulun Hemen Sonasında İşe Başladım Vardiyalı Olarak.. Ve Hala Öle Çalışıyorum..
Bu Sebepten Çok Sıkıntı Yaşamadım..

Mutluluklar..:70::70:

ne kadar güzel olmuş..kendimi şartlandırmak istemiyorum ama bende ağlayarak ne onları üzmek istiyorum nede makyajım aksın istiyorum:1:
çünkü kedimi biliyorum bir başladımmı ağlamaya iki gözüm iki çeşme zor durdururlar valla:))
Rabbim ne güzel o şekilde evden çıkmayı nasip etmiş sana..inşallah bende cok güçlü olurum:69:

İnşallah canım..
Sana tavsiyem o günü gelin olduğunu unutmadan çık babanın evinden.

Keşke bende heyecana kapılıp donmasaydımda baba evinden ayrılmanın farkına varabilseydim.
Ağlamak istersen ağla sakın sıkma kendini.

O günler bir daha gelmiyor..inan ki baba evinden çıkarken ağlamanın tadı bile bi başka güzeldir sanıyorum:)

Aynen bende öyle cnm ya..yemeği üniversitede tek kaldığım için öğrendim hanii çok cesit bilmem ama açta bırakmam :)ama temizlikmiş ütüymüş..hiç anlamıyorum..çamaşır makinesini kullanmayı bile bilmiyorum..yandım valla görümcelere şimdiden dedikodu çıktı :)):1:

Ben Hiç Kötü Olmadım.. Sanki Akşam Gelecek Gibiydim..
Eğlence Çıkışında Ablamla Sürekli Göz Göze Geldik..

Ama Şu da Var; Ben Liseyi ve Üniversiteyi Ailemden Uzak Yerlerde Okudum..
Okulun Hemen Sonasında İşe Başladım Vardiyalı Olarak.. Ve Hala Öle Çalışıyorum..
Bu Sebepten Çok Sıkıntı Yaşamadım..

Mutluluklar..:70::70:

oyyy benım kuzum aglamsımı kıyamam ona :D

ne güzel haftasonu gidebilme ihtimalin varmış
benim oda yok 12 saatlik mesafedeyim gitmek kolay değil okdar
o yoğun duyguları bende en derininden yaşadım
babam seneler önce vefat etmişti
onun düğünümde olmayışı beni çok yaraladı
senelerin birikimi o gün çıktı
gelinliğimle mezarı başına geldiğimde tümden yıkılmıştım
keşke dedim keşke hayatta olsaydında sana doya doya sarılabilseydim
şanslısın ki annen baban sağ
şanslısınki cokta uzak mesafede değilsin
düğün günü o duygular dahada yoğunlaşır
ayakların geri geri gitsede artık sen kafesi açılmış bir kuş misali
rotan bellidir ilk günler ilk aylar özlem yoğundur zamanla
bu durumada alışırsın zaman herşeyin ilacı

Aynen bende öyle cnm ya..yemeği üniversitede tek kaldığım için öğrendim hanii çok cesit bilmem ama açta bırakmam :)ama temizlikmiş ütüymüş..hiç anlamıyorum..çamaşır makinesini kullanmayı bile bilmiyorum..yandım valla görümcelere şimdiden dedikodu çıktı :)):1:

Merak Etme Yalnız Değilsin..
Bende Ne Yemekten Anlardım Ne Temizlikten..
Evlendim..
Yemekten Hala Anlamıyorum, Ama Temizlikte Üstüme Yok..
Çamaşı Makinesi v.s Herşeyi Bende Bilmezdim..
Sağolsun Kayınvalıdem, Eşim Yardım Ediyorlar..
Gelsin Hayat Bildiği Gibi.. :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok şükür evet şanslıyım istediğim zaman iki saat sonra ailemi görme şansım var cok şükür benim mutlu günümde başımda olacaklar inşallah.. ama dediğin gibi rotam belli ilk başta üzülüp ağlıyca belki kendimi yalnız hissedicem ama zamanla allahın izniyle alışıcam..
temmuzz babanın mezarı başına gelinliklerle gittiğini yazmışsın ya inan çok duygulandım..ne kadar güsel bir evlat yetiştirmiş ki baban geliniklerinle onun mezarına koşmussun.. keşke sağ olsaydı o günü görseydi dicem ama olsun eminim ki senin mutluluğunu hissetmiştir..

Haziran sonunda düğünüm var.
Uzun soluklu bir ilişki bizimkisi de...
Neler yaptım ettim de bu evlilik gerçekleşiyor.
Resmen kendimi paraladım.
Amaaaa...
Koskoca bir AMA!
Ama yeni ev bulununca,
Eve mobilya, beyaz eşya, mutfak gereçleri, nevresim, perde, halı bakılınca,
Eşyalarım bir bir evime teslim edildikçe,
Evdeki eşyalarım yeni evime taşındıkça...
İşte o zaman boğazımda birşeyler düğümleniyor ki sorma.
Anneciğime sarılıp sarılıp duruyorum.
Kardeşlerime sataşıyorum sanki bir daha asla onlarla şakalaşamayacakmışım gibi :26:
Anılar...
Ah anılar gitmiyor gözümden.
Çocukluğum...
Kardeşlerimin doğumu...
Onlarla oyandığımız oyunlar...
İlk gençliğim, ergenliğim...
Anneciğim...
Anneciğim...
Anneciğim...

Sanırım herkes yaşıyor böyle şeyler.
Duyuyordum da kendimin yaşayacağına ihtimal vermiyordum.
Öyle değilmiş meğer.
İnsan ayrılığa gün sayınca içinde birşeyler acıyormuş.

Rabbim hayalini kuran herkes bu mutlulukları yaşatsın.
Bizleri de yeni yuvalarımızda utandırmasın inşallah.

bugün babaannem dediki ölmeden seni gelinlikle bi görsem başka hiçbişey istemiyorum ben ölürsemde mezarıma gelinliğinle gel dedi :( çok kötü oldum :(

ben ilaç almayı bile düşünüyorum nerdeyse ,dün komşumuz biz sana nasıl dayanıcaz dedi ağlamaya başladı beni görenler konu açılınca gözlerini kaçırıyo çooook zor benim canım yanıyor resmen

Son düzenleme:
Bendede aynı düşünceler var. 3 senelik ilişkim var ve inş yakın zamanda evlenicez de ama gelin görün ki evden nasıl ayrılıcam bilmiyorum. Şimdiden içim burkuluyor. Elimden gelse sevgilimi iç güveysi alıcam eve :9: tabi işin şakası. Baba evinden ayrılmak çok zor. Heleki sizi el üstünde tutuyorsa anneniz babanız işiniz daha da zorlaşıyor işte. Ama hep kendi kendime derim. Sonuçta hayatın gerçeği bu evlenip yuvamızı kurucaz. Alışıcaz ve sonra baba evi bize yabancıymış gibi gelecek.

Canım inş kısa zamanda alışırsın çok ama çok mutlu olursun :69:

Konu içeriği nedeniyle "İlişkler,duygular ve hayatın içinden"başlığına taşınmıştır.

yalnız olmadığımı bilmek ne güzelmiş...
inanın bende hiç bu kadar kötü olacağıma ihtimal vermezdim ama şimdi zor tutuyorum kendimi..bugün iş çıkışı otobüste bile gözlerim doldu devamlı bişiler geciyor aklımdan..okul önlükleriyle yürüdüğüm yollar bile kötü yapıyor benii

cok zor geliyor cokkk...
bunu anlatmak yetmez yasamak lazim..
ben birde babaevini turkiyede birakip yurtdisina gelin geldim,ya insanin kendi ailesi gibisi yok..
kendi anne ve babanda buldugun sicakligi rahatligi baska bir yerde yasamak zor..evden ayrildigimda,havalaninda hungur hungur agliyorduk,her hatirlaayisimda gozlerim doluyor...

ama insan zamanla herseye alisiyor.artik biliyorsunki sana en guvenilir ve sicak yer esinin yaniiiii.....

hep küçük bi kız gibi büyütüldüm evin tek kızıyım birde abicim var..
babamla annemin hakkını hiç ödeyemem..
babamın yeri ayrıdır hep el üstünde tutmuştur beniii
annemin yeride ayrıdır o olmasaydı çoğu zor günümde ayağa kalkamazdır.arkadaşım gibidir..
abim ise kankam gibidir :9: kavga bile etmeyeli 5 yıl oldu..demekki büyümüşüz biz..

gel gelelim konuya ;baba evinden ayrılmak çok zordur sanırım.en yakınım olarak bi tek kız kuzenim evlendi şu ana kadar,memleketteydiler onlar gittik o telaş falan insan kendi evlenirken birşey anlamıyor stresden başka.kuaföre gittik 5 saat sürdü çıktık kına gecesine gittik sankihiç olmamış gibi eve döndük..düğünde ise kuzenim evden çıkarken erkek kardeşi ağlamaktan kurdelayı bağlayamadı,babası katı biridir kuzenimin,biz gelin arabasına bindik arkamızı döndük eniştem ağlayarak arabaya elini uzatıyordu :2::2::2: ikimizde orda ağladık ki ben toplum içinde kolay kolay ağlayamamm...hala tüylerim dikenlenir eniştemi anınca...düğünde ise bayılmalar bile olmuştu teyzem hasta olduğu için ağlamaktan bayıldı sora kuzenim bayıldı...
kendi düğünümde ise babacım çok ağlar biliyorum.annemin ağlamasına dayanırım ama babama dayanamam erkek daha bi başka oluyor.
3 yıl önce abim askere giderken babamı ilkkez ozaman ağlarken gördüm birde ben evlenince göreceğim sanırım..:2:::5::5::5:
abimi hiç sorma zaten :(
offf sevgilim bile yok ama yaş büyüdükçe baba evinden gitmeyi düşündüğümde ise fena oluyor içim....

Allah hepinizede mutlu bi yuva nasip eder insallah...

bende kisaca anlatim.. nisanimda yüzükler takildigindiktan sonra babamin elini öpmek icin yanina gitmek istedim, baktimki hickira hickira agliyo :( anlatirken bile gözlerim doldu simdi... sarildim babama öyle bi agladimki, zor ayirdilar. dügünüm yaklastikca, babamin gözlerine bakamaz oldum, düsündügümde gözlerim doluyodu.. hep annemin etrafinda gezindim durdum cocuk gibi. cok zordu gercekten. babamin hüznü, annemin telasi.. ve ben uzaga bile gitmedim. evimle annemlerin arasi arabayla 5 dakika..
ama dügünümde evimden ayrilirken fazla aglamadim, günün stresinden olsa gerek insan fazla anlamiyor bide bakiyosunki salondasin göbek atiyosun :)

bu hafta içi bir gün gidip evimi gördük.annemde geldi..yabancı bir ev ama senin evin..odalarını gezdim.içim öyle değişik olduki..şimdiden annemlere geldiklerinde kalmaları için oda tahsis ettim.yatak aldık falan..geldiğinizde bir hafta asla göndermem diyorum..kendimi böyle teselli diyorum..
artık herkes aşırı ilgi göstermeye başladıççyüzüme bakmayan komşular bile nasılsın hazılrıklar nasıl gidiyor..iş yerindekiler bile şimdi sen bizi bırakıp gidiyormusun diyorlar.anneannem şimdiden annemi teselliye başladı..çok zor geliyor ama zamanla alışırsın falan..uufff diyorum ya..bitsin artık bu işkence..olsun bitsin hersey..anneciğim babacığımla aram 2 saatlik yol.gider gelirim sık sık..kim karışırki..altın gibi kalbi vardır nişanlımın.gitsem özledim deyip iki ay eve uğramasam ses etmez..
rabbim mutluluk ve huzur verir inşallah tüm çiftlere:nazar:

Son düzenleme:
Back