evde takı yaparak para kazanan bayanlar, yardımmm

arkasiyarin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
448
57
123
Merhaba arkadaşlar, ben bursa da yaşıyorum, evde kendimce takı yapıyorum iki senedir, fakat bunun satışı vs. özel bir emek ve çevre istediğinden çok ta verimli olmuyor, bursa da yaşayan ve takı veren firmalarla çalışan hanımlar bana da yardımcı olursanız sevinirim.

bu konuyu güncel tutmaya çalışacağım benim gibi ihtiyacı olan bayanlara yardımı olacağını düşünüyorum. internetten bu firmalara ulaşmak çok mümkün değil bilen birilerinin yardımcı olması gerekiyor. yapan veya yapan birini tanıyan varsa yardımcı olsun lütfen.

arkadaşlar bu şekilde çalışan, iş yapan, duyan, bilen yok mu yapmam lazım, bulmam lazım hadi yardımlaşalım...

kimse CEVAP vermemis yazik ya..
Bence butiklerle falan konusabilirsiniz. Anlasabilirsiniz. Internette satisa cikartabilirsiniz...
başka da bi sey bilmiyorum, keske bilsem de yardimci olsaydim ;

kimse CEVAP vermemis yazik ya..
Bence butiklerle falan konusabilirsiniz. Anlasabilirsiniz. Internette satisa cikartabilirsiniz...
başka da bi sey bilmiyorum, keske bilsem de yardimci olsaydim ;
:) yazık değilde güncel tutmazsam bilgi sahibi olan birileri görmez vs. diye hergün gncl tutmaya çalışıyrm. hobi olarak başladım, zamanım oldukça yapıp satıyorum zaten ama bu toptan yapıp satma işi daha garanti birçok insan bunu yapıyo ama kulaktan kulağa duyulabilen birşey bende bilenlere duyurmaya çalışıyorum. cevabınız için teşekürler. yine de cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim. ilk msj :)

Ben de hobi olarak kolye yapimina başladım. Ileride bir butik acmak istiyorum Allah nasip ederse ve yaptigim kolyeleri de orda satmayi dusunuyorum. Ama keşke bu konuyu BDVye acsaydiniz cok gören olurdu ve cevap gelirdi.
Insallah bilen birileri çıkar ama toptan yapabilecek misini? Zor olmuyor mu?

aa ne güzel inşallah yaparsın. 1 kere arkadaşımla birlikte yapmıştık tek bir model veriliyor 100 tane en az yapıyosun, 1 ay gibi bir süre oluyo, model aynı olduğu için 3-5 taneden sonra baya hızlanıyosun çok zor modellerde olmuyo zaten 5 sen önce yaptığımda 100 tanesini 40 liraya yapmıştım ve ilk defa yapmama rağmen yetiştirmiştim. şimdi kendi çapımda internetteki modellerden bakarak çok güzel modeller yapıyorum ihtiyaçtan değil hobi için başlamıştım ve maliyetleri karşılamak içinde bazılarını satıyordum ama şu sıralar biraz maddi sıkışıklık yaşıyorum ve 3-5 iyi gelecek inşallah birileri görür bekliyorummmm.

Bence magazalara girip urunlerini gösterebilirsin. Hatta burda bit pazari diye bir topik var ordan da satarsan bence alan olur. Bi kac fotografini atar misin? Cok merak ettim nasil yaptiginizi. Ayrica nasil yani seri halinde? Anlamadim.
bi de bu boncuk isleri nasil oluyor, hangisinin uyacagini nerden biliyorsunuz?
Ayrica AVMlere gidip tesettur dukkanlarina da gosterip satış yapabilirisniz. Ben görüyorum ve gerçekten alınıyor.

Hadi bi kac foto atar misiniz? Cok merak ettim

ya ne bileyim forumda çok satıldığını düşünmüyorum, kargo falan pahalı geliyo insanlara açıkçası ama olabilirde belki denerim bir ara, seri halinde şöyle oluyo firma saa boncuk ve malzemeleri veriyor yetecek kadar ve modelin aynısından 100 tane yapmanı istiyo sonra teslim ediyosun anlaştığın ücreti alıyorsun. foto hiç eklemdim ama bi deneyeceğim olursa bakarsın.

kusura bakma fotoları yarın ekleyebilirim biraz uzun sürecek yarın sınavım var biraz çalışmam lazım ilgine teşekkürler yarın görüşürüz :)

Ha firmayla calistin sen yani? Inşallah satarsin ya. Bunlar güzel şeyler. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…