• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde surekli yerlere dokulen kirintilar

9 ve 11 .
Odalarini kendileri topluyorlar, yataklarini kendileri kapatiyorlar. Fakat makinalamalarini istemiyorum. Benim makinam.ne kadar küçükte olsa onlar icin kocaman bisey.

Ya evet ise yararsa alalim birer tane. Insan haliya uzanmaktan tiksiniyor birsey gorunce.
Cocuklari da gunde 2 kere supurtup kendiniz gibi yapmayin 😂 ama haftada 1 süpürebilirler belki kendi odalarını. Onemli olan temizlemeleri degil de, daha az dokmeyi ogrenmeleri bence.
Kendileri emek verip temizleyince, dokmemeyi ogrenebilirler. Kalemtras copu dusunce o an alip kaldirirlar vs diye dusundum. Ama tabii siz daha iyi bilirsiniz çocuklarınızı.
Kucuk bir mutfak supurgesi edinin. Benim hassas oldugum tek konu kırıntı. Aksam yemeginden sonra 1 kere supurun, gerisini görmeyin. Yasanan evler hep bal dok yala olmaz

Cocuklari da gunde 2 kere supurtup kendiniz gibi yapmayin 😂 ama haftada 1 süpürebilirler belki kendi odalarını. Onemli olan temizlemeleri degil de, daha az dokmeyi ogrenmeleri bence.
Kendileri emek verip temizleyince, dokmemeyi ogrenebilirler. Kalemtras copu dusunce o an alip kaldirirlar vs diye dusundum. Ama tabii siz daha iyi bilirsiniz çocuklarınızı.
Kucuk bir mutfak supurgesi edinin. Benim hassas oldugum tek konu kırıntı. Aksam yemeginden sonra 1 kere supurun, gerisini görmeyin. Yasanan evler hep bal dok yala olmaz
Cok tesekkur ederim

Arkadaslar merhaba
Korona sebebi ile evdeyiz ailece hepimiz (eşim hariç )
Çocuklar ve ben surekli ders çalışıyoruz . Dinliyoruz. Ayrica kızlarım bir sürü el isi, sanat çalışması yapiyorlar.
Odalari var kendilerine ait. Cok sinir koymak istemiyorum. Onu yapmayın bunu yapmayın demek istemiyorum.
Boyle olunca da ister istemez yerler kalem copu ipcikler sac killari ve ekmekcikelr ile doluyor.
Ben surekli ev makinaliyorum.

Siz bu durumda ne yapiyosunuz . Robot makinalar var acaba ise yarar mi diyorum. Fakat evimde iki tane eski halim var. Islatır falan mi? Yani bu kesin çözüm olur mu?
Yada bambaska fikirlere acigim. Soyle bir cozum buldum dediginiz herseye.

Cok onemli bir sinavim var ve cocuklar disinda hic bir ise 5 dk bile ayirmak istemiyorim.
Robotu boşver de , siz çok iyi bir annesiniz farkında mısınız.

Robot süpürge çok kullanışlı bir şey. Ama çok girinti- çıkıntı kalın tüylü halı olmaması lazım. Bu kış koridordaki halılarımı sermedim robot süpürgeyi her gün çalıştırıyorum. Mutfağa zaten hiç sermem halı. Kırıntı, toz, kıl bırakmıyor. Tavsiye ederim işiniz çok kolaylaşır.
Merhabalar benim koridorda halım var halıyı serince kenarda minicik boşluk kalıyor ve orada minik tüyler tozlar birikiyor orayı da süpürür mü robot süpürge yani tam duvara kadar mı süpürüyor

Merhabalar benim koridorda halım var halıyı serince kenarda minicik boşluk kalıyor ve orada minik tüyler tozlar birikiyor orayı da süpürür mü robot süpürge yani tam duvara kadar mı süpürüyor
Evet süpürüyor dibi köşeyi bırakmıyor, ben de o kadar tahmin etmiyordum ama eve alıp çalışıtirinca baya bir şaşırdim gerçekten köşeleri done done süpürüyor dış fırçası sayesinde hepsini içine doğru çekiyor ben çok memnunum. Ayrıca benim halılar kalın 1 - 1.5 cm vardır onların üstüne kolaylıkla çıkıp süpürüyor tertemizdir yapıyor.

Evet süpürüyor dibi köşeyi bırakmıyor, ben de o kadar tahmin etmiyordum ama eve alıp çalışıtirinca baya bir şaşırdim gerçekten köşeleri done done süpürüyor dış fırçası sayesinde hepsini içine doğru çekiyor ben çok memnunum. Ayrıca benim halılar kalın 1 - 1.5 cm vardır onların üstüne kolaylıkla çıkıp süpürüyor tertemizdir yapıyor.
Ay ne güzel anlatmışsınız çoook teşekkür ederim çoook ❤️❤️❤️Güle güle sorunsuz kullanın darısı bana 🌟🥰

3ngelleyen anne tiplerinden hoşlanmam
Ora kirlenmesin bura dağılmasın diye yaşam alanını çocuklara dar eden tipleri sevmem. Siz öyle değilsiniz ondan
Evet bende hiç sevmiyorum. Ve maalesef burda da okuyoruz öyle olduğunda çocuklar buyur büyümez evden kacmak istiyorlar. Çünkü aslidna bir bakima haklilar kendi alanlari yok

Halısız olursa daha iyi süpürür ama halıyla da başarılı.

Halısız olursa daha iyi süpürür ama halıyla da başarılı.
Ankarada yaşıyorum bu soğukta halısız yaşamak hiç mümkün değil 😣Benim isteğim kırıntıları alsın kenarlarda olan bakalım hamileyim diye almayı düşünüyoruz zaten haftada bir kadın geliyor bu ekstra ben süpürgeyi çalıştırmayım diye istiyorum bide bebek olunca yerlerde sürünecek onun için istiyorum 😊

Arkadaslar aldim bir makina insallah hayırla saglikla kullanmam nasip olur.
Tavsiyeleriniz icin cok teşekkür ederim ♡♡

Kesinlikle iyi bir robot süpürge.3 aydır elim ayağım.Ona bir şey olursa ne yaparım diyorum😅Her gün Çalışır,ben evde değilken çalışır.Kedimiz var uzun tüylü.Ama hiç bir yerde tüy bulamazsınız.Verdiğim paraya hiç acımadığım şeylerin başını çeker.
Supurgenizin markasi modeli ne acaba

Back
X