• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde surekli yerlere dokulen kirintilar

Tek care ya robot supurge yada hergun evi supurmek.ben hergun supuruyorum evim cok buyuk degil o yuzden cabuk bitiyor.onceki evim 185 m cok zordu supurmek simdi vaktimi almiyor.sinaviniz uzun sure mi devam edecek.

Kesinlikle iyi bir robot süpürge.3 aydır elim ayağım.Ona bir şey olursa ne yaparım diyorum😅Her gün Çalışır,ben evde değilken çalışır.Kedimiz var uzun tüylü.Ama hiç bir yerde tüy bulamazsınız.Verdiğim paraya hiç acımadığım şeylerin başını çeker.

Evet kilimi toparlar kilim kıvrılırsa alet çalışmayı durdurur. Ama halıların küçük olması avantaj. Temizlikten önce balkonunuzun içine çırparsınız aşağı çırpmak hoş değil malum. Kilimler havalanırken makine 1 saatte işini bitirir temiz temiz serersiniz.
Evet evet asagi birsey silkemek bana da cok kotu geliyor. 10 katli binada silkelersek 1. Kattakine cok çok yazik.

Bizde almayı düşünüyoruz ama ilerde ondan önce eliptik bisiklet almam lazım ..sizin ki hangi marka link atabilir misiniz birde memnun olmadığiniz bir durum var mi
vacuum mop mijia bizimki. memnun olmadığım sadece odaları ayırıp isim veremiyor oluşumuz. onun harici haritasını vs yapıyor aıkıntı yok.

bende ev supurmekten biktim bir kac gundur robot supurge arastiriyorum, tek cozum bu sanirim

Arkadaslar merhaba
Korona sebebi ile evdeyiz ailece hepimiz (eşim hariç )
Çocuklar ve ben surekli ders çalışıyoruz . Dinliyoruz. Ayrica kızlarım bir sürü el isi, sanat çalışması yapiyorlar.
Odalari var kendilerine ait. Cok sinir koymak istemiyorum. Onu yapmayın bunu yapmayın demek istemiyorum.
Boyle olunca da ister istemez yerler kalem copu ipcikler sac killari ve ekmekcikelr ile doluyor.
Ben surekli ev makinaliyorum.

Siz bu durumda ne yapiyosunuz . Robot makinalar var acaba ise yarar mi diyorum. Fakat evimde iki tane eski halim var. Islatır falan mi? Yani bu kesin çözüm olur mu?
Yada bambaska fikirlere acigim. Soyle bir cozum buldum dediginiz herseye.

Cok onemli bir sinavim var ve cocuklar disinda hic bir ise 5 dk bile ayirmak istemiyorim.
5 ve 8 yasinda afacanlarim da masallah bol bol kirinti, kalem copu ivir zivir aklina ne gelirse minik minik bol oluyor. Sebastiyani calistiriyorum :) Sarji bitince bosalt temizle 1-2 dk.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Oyle pis cocukda degiller ama kucukler oluyor ister istemez :) ki benim sacim cok dokulur. Yerde sac goremez oldum. Cok ince halim var, supuruyor onuda. Veya balkona koyuyorum bazen. Ben halilarda sorun yasamadim

5 ve 8 yasinda afacanlarim da masallah bol bol kirinti, kalem copu ivir zivir aklina ne gelirse minik minik bol oluyor. Sebastiyani calistiriyorum :) Sarji bitince bosalt temizle 1-2 dk.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Oyle pis cocukda degiller ama kucukler oluyor ister istemez :) ki benim sacim cok dokulur. Yerde sac goremez oldum. Cok ince halim var, supuruyor onuda. Veya balkona koyuyorum bazen. Ben halilarda sorun yasamadim
Waowww kaptanim yazmis. Cok tesekkur ederim canim ♡♡

Cekis gucu ve kullanim alanları açısından dyson şarjlı süpürge robottan daha iyi bence koltuk masa kali cam kenari vs heryeri supurebiliyorsunuz asiri pratik. Günlük yer temizliği içinde robot cok kolaylik sağlıyor ikisindende vazgecemem 🤣

Bütçe varsa robot olur.
Yoksa şarjlı dik süpürge için bütçe zorlanabilir.
Ama robot için zorlanmaz bence.
Bütçe baya baya varsa ikisi birden harika olur.

Ben de yeni aldım robot süpürge yeni süpürdüğüm evden nasıl toz çıktı anlatamam. Günlük mutfak ve oturma odasına çalıştırıyorum. Memnunum ben

Robot süpürge her gün çalışıyor. Eviniz genişse, eşya dolu değilse, koltukların altı yüksekse çok kullanışlı. Eviniz her zaman tozsuz oluyor ama büyük temizlik gibi değil. Halıların altını kaldırıp süpürmüyor sonuçta. Ama büyük temizlik yapıldıktan sonra her gün çalıştırırsanız iki hafta büyük süpürge açmaya gerek yok

9 ve 11 .
Odalarini kendileri topluyorlar, yataklarini kendileri kapatiyorlar. Fakat makinalamalarini istemiyorum. Benim makinam.ne kadar küçükte olsa onlar icin kocaman bisey.

Ya evet ise yararsa alalim birer tane. Insan haliya uzanmaktan tiksiniyor birsey gorunce.

evde robot süpürgem var. Harika bir şey. İyi ki almışım. Evde 2 kedi var, hiç taramam onları. Her gün çalıştırıyorum. Büyük rahatlık. Ufak tefek kırıntılar, kedi kumu taşmaları vs için de dik süpürge kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Robot supurge istiyorsaniz evinizin ona uygun olmasi gerek. Yerlerde ufak tefek esyalar, oyuncaklar, kablolar vs. olmamasi lazim. Mesela kedilerimin oyuncak fareleri, minik lastik toplari falan koltugun altina kaciyor bazen onlar yuzunden hata verebiliyor robot supurge. Evdeysem kaldirip aliyorum altindan ama disaridaysam mudahele edemiyorum, haliyle supurme yarim kaliyor.

Bendeki supurge Roborock s5 max. Bir kere evin haritasini cikartinca haritayi duzenleyip oda oda ayirabiliyorsunuz. Uygulama uzerinden istediginiz odaya gonderebiliyorsunuz supurgeyi. Yine haritadan sectiginiz belli bir alana da gonderebiliyorsunuz. Sorununuza cozum olacaktir sanirim.

Temizligine gelirsek, goruntude piril piril temizliyor ama bunun yaninda kaliteli kablolu ya da sarjli bir supurge mutlaka gerekiyor. Bende kablolu dyson var, bayadir acmamistim. Gecen gun evi onunla supurunce aaay copte yasiyormusuz ya biiz oldum kendi kendime😂
Aslinda goruntude evde bir sey yok ama evden cikanlar hic oyle demiyor.. Cekis gucu farki sanirim.

Yine de gunluk temizlik icin robot supurgeyi kesinlikle tavsiye ederim. Bugun evi toparladim, disari cikarken calistirdim, geldigimde ev piril pirildi.

Bendeki robot süpürge ıslatmıyor, halılara zarar vermiyor. Güzel süpürüyor, herkes çok memnun kullanan tanıdıklarım. Ama sanki ne biliyim süpürgenin o halıları kaldıran çılgın çekişini tutmuyor sanki😂 zaten günlük kırıntılara birebir. Büyük temizlikte herkes süpürgesini açıyor.
Hangi marka model kullanıyorsunuz peki?

Benim makinam.minicik. cokta harika ama ben tutmaktan biktim kendisini :KK66:

9 ve 11 yaşındaki iki çocuk için neden kocamannnn o zaman

10 dakikada herkes kendi odasını süpürür

Oğlum aklına esince kitaplığı masası da dahil tüm odasını süpürüyor 10 dakikada kendisi de 10 yaşında 5. sınıfa gidiyor

Çocuklara şarjlı hafif bir süpürge alin bence.
Odalarını kolayca çekerler.
Robot süpürge bilemem kalın halılara çıkamıyor ve ortalığın toplu olması lazım ki işlevi olsun.
Sabah çıkıp akşam dönen aile için daha ideal geliyor bana.
Mesela heifer şarjlı supurge kullananlar memnun.
Ya da bu mini şarjlı süpürgelerden de olur.

Moplusunun farki ne peki
Hem süpürüp hem siliyor. Kendisi küçük ama yaptığı işi hafife almayın,halıdaki lekeleri bile çıkarıyor sildiğinde. Benim haftaiçi düzenli yardımcım var haftasonlarıda genelde dışardayız diye pek kullanmıyordum. Şimdi pandemi döneminde haftasonu eve tıkılınca ve evde 2 küçük canavar olunca saldım kendilerini ortaya ev hep mis.

Back
X