• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde surekli yerlere dokulen kirintilar

O robot makineler çok iyi oluyor sizede tavsiye ederim.Bizimkilerde sürekli abur cubur dolabının önüne kırıntılar dökerler.Çok sinir olurdum şimdi robot var Allahtan

Dy... şarjlı süpürge de aklınızda olsun, hem hafif hem iyi alıyor, üstelik aksesuarları da işe yarıyor.
Ben omuzumdaki ve belimdeki sıkıntılara rağmen kolaylıkla kullanıyorum.

Dy... şarjlı süpürge de aklınızda olsun, hem hafif hem iyi alıyor, üstelik aksesuarları da işe yarıyor.
Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Batarya denilen şey çabuk bozuluyor ya, şarj tutmama problemi yaşamıyor musunuz?

Robot süpürgeden alın.Tek yaşadığım halde ve hergün çalıştırmama rağmen o kadar toz topluyor ki şaşar kalırsınız.

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Batarya denilen şey çabuk bozuluyor ya, şarj tutmama problemi yaşamıyor musunuz?
7-8 aydır sanırım... Batarya ömrü konusunda bir şey diyebileceğim kadar uzun bir süre değil.
Şu ana kadar ilk gün neyse o.
7-8 ay dedim ama ben hergün kullanıyorum, 4+1, öyle düşünün.

Çözüm robot süpürge
2 aydır kullanıyorum paspas yapan bi model, biraz önce tüm evi o süpürdü ben arkasından sildim. Günlük temizlikte silmesi de çok iş görüyor ama birkaç gündür evde olmayınca yer baya kirlendi diye manuel sildim. Özellikle evcilli ve çocuklu eve şart

9 ve 11 .
Odalarini kendileri topluyorlar, yataklarini kendileri kapatiyorlar. Fakat makinalamalarini istemiyorum. Benim makinam.ne kadar küçükte olsa onlar icin kocaman bisey.

Ya evet ise yararsa alalim birer tane. Insan haliya uzanmaktan tiksiniyor birsey gorunce.

Süpürge bu

Ne kadar büyük

Odayı süpürmek ne kadar sürer

Herkes odasını süpürür

Salon mutfak banyo kalır

Onları da eşiniz süpürsün oldu bitti

Bende ondan düşünüyorum memnun olmanıza sevindim şarjı ne kadar süre gidiyor acaba😍

Robot süpürge, bugüne kadar aldığım en mantıklı şey. Halılara hiç zararı yok. İçinden çıkan ince toza şaşırırsınız sizin bu söylediğiniz günlük kırıntılar için çok ideal

Cok minik halilarim var
Yazin bende hali hic sevmiyorum. Kisin mecburen 100 de 40 hali oluyor evin. Halılar minik ama kilim degil sıkıntı olur mu sizce
Ben de bi süredir kullanıyorum robot süpürge moplu olandan. Koridorda kilim kullanıyorum robotu çalıştaracağım zaman onları topluyorım silkeliyorum bitirdikten sonra seriyorum. Halılarda püskül varsa onlara takılıyor ama kurtarıyor kendini bir şekilde. Detaylı temizliğin yerini tabi ki tutmuyor ama ben haftada 2 defa sil süpür ve hergün dikey süpürgeyle süpürüyordum. Şimdi sadece haftada bir kere sil süpür yapıyorum. Gerçekten ev her zaman temiz görünüyo. Şarjı da gayet iyi yüzde 60 gibi bi şarjla bütün evi süpürüyo kesinlikle tavsiye ediyorum.

Süpürge bu

Ne kadar büyük

Odayı süpürmek ne kadar sürer

Herkes odasını süpürür

Salon mutfak banyo kalır

Onları da eşiniz süpürsün oldu bitti
Ben 11 yaşındayken, kocaman(!) Hoover çalıştırıp, halı kaplı salon süpürüyordum. Üstelik bu görev verildiği için kendimi büyümüş hissediyordum, bunu müthiş bir paye sanıyordum. :-)

Saf çocuklarmışız...

Son düzenleme:
9 ve 11 .
Odalarini kendileri topluyorlar, yataklarini kendileri kapatiyorlar. Fakat makinalamalarini istemiyorum. Benim makinam.ne kadar küçükte olsa onlar icin kocaman bisey.

Ya evet ise yararsa alalim birer tane. Insan haliya uzanmaktan tiksiniyor birsey gorunce.
Benim 5 yaşındaki kızım seve seve süpürüyor yani her zaman değil canı isterse yorulunca bırakıyor daha çok oyun gibi ama yine bir kaç parça temizliyor o bile yeter ...yani bence yaşları iyi yapamaz edemez demeyin sonunda bana çok yardımcı oldun Allah razı olsun kızım dersen onlardan mutlusu olmaz bence

son 1aydır elim kolum robot süpürge. Allah icat edenden razı olsun.
Bizde almayı düşünüyoruz ama ilerde ondan önce eliptik bisiklet almam lazım ..sizin ki hangi marka link atabilir misiniz birde memnun olmadığiniz bir durum var mi

Cok minik halilarim var
Yazin bende hali hic sevmiyorum. Kisin mecburen 100 de 40 hali oluyor evin. Halılar minik ama kilim degil sıkıntı olur mu sizce
Evet kilimi toparlar kilim kıvrılırsa alet çalışmayı durdurur. Ama halıların küçük olması avantaj. Temizlikten önce balkonunuzun içine çırparsınız aşağı çırpmak hoş değil malum. Kilimler havalanırken makine 1 saatte işini bitirir temiz temiz serersiniz.

Ben de son iki yıldır düzenli kadın alamıyorum evde bebek var vs derken robot süpürge aldım. Haftada 3 4 kez süpürge acardım şimdi bardak falan kırılmadıkça süpürge açmıyorum. Arada kadın geliyor o acıyor ve eliyle yer siliyor onun dısında silme süpürme hep minik kızımda. Kısaca ben silip süpürmüuorum ev daha temiz

Back
X