- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi Aylakkadin
O robot makineler çok iyi oluyor sizede tavsiye ederim.Bizimkilerde sürekli abur cubur dolabının önüne kırıntılar dökerler.Çok sinir olurdum şimdi robot var Allahtan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yine al. Moplusu falan çıkmış. Aslında toz haznesini boşaltıyorum her seferinde , bir ton pislik çıkıyor ama eski kafa mıyım ki bilemedimTertemiz yapmıyor mu ya.
Yapmıyorsa almayayım alacaktık tam
Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Batarya denilen şey çabuk bozuluyor ya, şarj tutmama problemi yaşamıyor musunuz?Dy... şarjlı süpürge de aklınızda olsun, hem hafif hem iyi alıyor, üstelik aksesuarları da işe yarıyor.
Ben omuzumdaki ve belimdeki sıkıntılara rağmen kolaylıkla kullanıyorum.
7-8 aydır sanırım... Batarya ömrü konusunda bir şey diyebileceğim kadar uzun bir süre değil.Ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Batarya denilen şey çabuk bozuluyor ya, şarj tutmama problemi yaşamıyor musunuz?
Moplusunun farki ne pekiRobot süpürge alın moplusundan siz oturun o süpürsün:) ev gerçekten her zaman tertemiz.
9 ve 11 .
Odalarini kendileri topluyorlar, yataklarini kendileri kapatiyorlar. Fakat makinalamalarini istemiyorum. Benim makinam.ne kadar küçükte olsa onlar icin kocaman bisey.
Ya evet ise yararsa alalim birer tane. Insan haliya uzanmaktan tiksiniyor birsey gorunce.
Bende ondan düşünüyorum memnun olmanıza sevindim şarjı ne kadar süre gidiyor acabaDy... şarjlı süpürge de aklınızda olsun, hem hafif hem iyi alıyor, üstelik aksesuarları da işe yarıyor.
Ben omuzumdaki ve belimdeki sıkıntılara rağmen kolaylıkla kullanıyorum.
Ben de bi süredir kullanıyorum robot süpürge moplu olandan. Koridorda kilim kullanıyorum robotu çalıştaracağım zaman onları topluyorım silkeliyorum bitirdikten sonra seriyorum. Halılarda püskül varsa onlara takılıyor ama kurtarıyor kendini bir şekilde. Detaylı temizliğin yerini tabi ki tutmuyor ama ben haftada 2 defa sil süpür ve hergün dikey süpürgeyle süpürüyordum. Şimdi sadece haftada bir kere sil süpür yapıyorum. Gerçekten ev her zaman temiz görünüyo. Şarjı da gayet iyi yüzde 60 gibi bi şarjla bütün evi süpürüyo kesinlikle tavsiye ediyorum.Cok minik halilarim var
Yazin bende hali hic sevmiyorum. Kisin mecburen 100 de 40 hali oluyor evin. Halılar minik ama kilim degil sıkıntı olur mu sizce
Ben 11 yaşındayken, kocaman(!) Hoover çalıştırıp, halı kaplı salon süpürüyordum. Üstelik bu görev verildiği için kendimi büyümüş hissediyordum, bunu müthiş bir paye sanıyordum.Süpürge bu
Ne kadar büyük
Odayı süpürmek ne kadar sürer
Herkes odasını süpürür
Salon mutfak banyo kalır
Onları da eşiniz süpürsün oldu bitti
Benim 5 yaşındaki kızım seve seve süpürüyor yani her zaman değil canı isterse yorulunca bırakıyor daha çok oyun gibi ama yine bir kaç parça temizliyor o bile yeter ...yani bence yaşları iyi yapamaz edemez demeyin sonunda bana çok yardımcı oldun Allah razı olsun kızım dersen onlardan mutlusu olmaz bence9 ve 11 .
Odalarini kendileri topluyorlar, yataklarini kendileri kapatiyorlar. Fakat makinalamalarini istemiyorum. Benim makinam.ne kadar küçükte olsa onlar icin kocaman bisey.
Ya evet ise yararsa alalim birer tane. Insan haliya uzanmaktan tiksiniyor birsey gorunce.
Bizde almayı düşünüyoruz ama ilerde ondan önce eliptik bisiklet almam lazım ..sizin ki hangi marka link atabilir misiniz birde memnun olmadığiniz bir durum var mison 1aydır elim kolum robot süpürge. Allah icat edenden razı olsun.
Açıkçası hiç dikkat etmedim.Bende ondan düşünüyorum memnun olmanıza sevindim şarjı ne kadar süre gidiyor acaba![]()
Evet kilimi toparlar kilim kıvrılırsa alet çalışmayı durdurur. Ama halıların küçük olması avantaj. Temizlikten önce balkonunuzun içine çırparsınız aşağı çırpmak hoş değil malum. Kilimler havalanırken makine 1 saatte işini bitirir temiz temiz serersiniz.Cok minik halilarim var
Yazin bende hali hic sevmiyorum. Kisin mecburen 100 de 40 hali oluyor evin. Halılar minik ama kilim degil sıkıntı olur mu sizce