Nişan evde söz nişan

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
arkadaslar nişan masalarını cekmişler zaten örnek olur sana tatlım benim de nişanda masa aynen böyleydi.ama özellikle resmini çekmemişim o yuzden baktım fotosu yok.kıyafet pasta takı vs bu mevzular özellikle konusulan ve konusulurken rahatsız eden seyler olmaktan cıkıyor zamanla emin ol.ama elbette herkesin kendine göre adetleri var ve adetler celişince garip olabilio bazen.o yuzden ayıp falan deme ne olması gerekiosa konus bence sevgilinle.bizde eşimle yaptık bir çok masrafı .mesela herkez kendi kıyafetini aldı takılar beraber alındı sadece.ne benim ailem ne onun ailesi kimse gelmedi alışverişe biz hallederiz dedik daha mantıklı bu bence.sürü gibi alışverişe cıkmanın bi manası yok ama cıkan cıkıyor.aklaıma gelen başka bişey yok su an olursa yine yazarım artık sana.takı olayına gelince onda ortak nokta bulmaya calısın yani senin ailende nişanlarda bu zaman kadar ortalama takılanları düşün bunu fikir olarak sun ortak nokta bulunur zaten.benim nişanımda bana beyaz altın set,saat,alyans ,tektaş,5 bilezik ,bir bileklik,takıldı

arkadaşlar konu açmak istiyorum nasıl açılıyo yardım edermsiniz

bundan bir onceki sayfaya git yni nisan(nisan adetleri nisan bohcasi nisan tepsisi yazan sayfaya simdi konuya cevap ver yazan yerde yeni konu ac yaziyor anladin ?

canım süpersin valla yorumların ve resimlerin için teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana en azından kafamda şekillenmiş oldu bu nişan ortamı. sofrana,çiçeğine ve çikolatana bayıldım.bende börek ve tatlıyı dışardan alayım yanına seyranda satılan sakallı kanepelerden alırım ek olarakta dolma,kurabiye,pohaça,salata çeşitleri falan yaparız.ayrıca bide pasta var.aaa unutmadan birde kahve makinası alayım işime yarayacak gibi gözüküyor. takı olarak ben fazla birşey istemiyorum yaa ne kadar iyiyim dimi :)) yüzükleri alırız bide küçük bi set yeter tek taşı önceden almıştık fazla birşeyler aldırmak istemiyorum çünkü yine biz ödiycez durumlarda biraz sıkışık o ev aldığı için. şimdilik böyle olsun diyorum feraha çıkınca istediğimizi rahatça alırız diye düşündüm

:)) olsun canım bende bloguna bakarım bu arada ortam ve sofra güzel gözüküyor teşekkür ederim

maşallah canım sana baya birşey takılmış. benimde bu ara canım sıkkın. haftaya tanısmaya gelecekler sonrasındada nişan söz aynı gün düşünüyorduk ama annem dün akşam dediki bizde onlara oturmaya gidelim ayrıca söz bir gün olsun nişan ayrı bir gün. bense hepsi birarada istiyorum ama olmaz diyor nasıl ikna etcem bilmiyorum.canım sıkkın dünden beri sevgilimede söylemedim. ayrıca annem bu birlikteliğe taa başından beri sıcak bakmıyordu çünkü onlar doğulu anlatıyorum çok iyi insanlar diye ama ön yargı oluştu bikere inşallah tanısmada olumsuz birşey olmaz bizim taraftan kaynaklı offf

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de yaklaşık 3 sene boyunca annemi ikna etmeye çalıştım ama olmadı. Benim annem de hep doğulular, anne baba okumamış diye çok önyargılı düşündü, anlaşamayız kültür farkı var diyip durdu. Tanışmaya gelene kadar da diyodum ki kesin annem çok aşağılayarak bakıcak ve onlar da kalkıp gidicekler. Ama öyle olmadı, kapıdan girdikleri gibi çok güzel çok samimi bir ortam oluştu. Umarım sende de öyle olur çünkü ailelerin birbirlerine sevgiyle bakmaları çok önemli. Bu işler hayırlıdır, inşallah senin için de hayırlı olur. Takılar çok olsaydı söz ve nişanın ayrı olması iyi olurdu fakat benimki gibi fazla olmayınca bir kerede olması daha iyi :) Neyse sen yine de annene çok karşı çıkma, sen karşı çıktıkça o daha da sinirlenir. Çok düşünmemeye çalış, her şeyi oluruna bırak canım. Biliyorum mümkün değil ama olsun yine de ben söyleyeyim:)

canım sıkma canını.bak sana tavsiyem söz ve isteme bi gün nişan ayrı bi gün olsun daha kolay oluyor inan bana.ben de hepsi bir arada cıksın demiştim ama annem olmaz dedi.şimdi iyiki onu dinlemişim diyorum.nişanda herşey kargasaya geliyor istemenin ayrı bir heyecanı var arada kaynamasın.sevgline söyle bunu cok geciktrme yada tanısmaya gelincek ya onu isteme ve söz günü yapın.takılanlar söz ve nişan toplamda takılanlar sözde bi bilezik tektas yüzük bileklik diğerleride nişanda takıldı bana.sakın kimseyle bagıra cagıra iş halletme böyle zamanlarda stressiz olmak cok önemli

aynı benim kafadan işte bende sevgilime diyemem şunu sen alcan bunu ben alcam diye. ama ben sevgilimi tanıyorsam zaten alışveriş esnasında kendi almak istiyor.
nişanda nasıl olcak bakalım. ben şunu merak ediyorum madem pastayı mastayı erkek tarafı alıyor. bunu erkek tarafına kim nasıl söylüyor. bu ayrıntıyı anlatın bize.

haklısın canım bende anneme böyle diyorum tanısmaya geldıklerınde ıstesınler bu seferde dıyorkı tanısma olmadan ıstememı olur ılk tanısmaya gelsınler bu seferde ne oluyor ılk onlar tanısmaya gelıyor sonra bız onlara oturmaya gıdıyoruz sonra ısteme ıcın gelecekler sonrada nısan ıcın ayrı gelecekler. bır bucuk ayda dört defa bulusma olacak . sevgılımde oyle ıstemıyor arada kaldım

valla kendi olayımı anlatıyım eşime ben söyledim bir pasta yaptırman lazım nişanda keseriz dedim oda okey dedi.bunu söylemek o kadar zor değil aslında yani zaten bir flört döneminden gecerek evleniyoruz (herkes öyle olmayabilirde tabi ) hiç bişey isteyemeyecekseniz yarın öbür gün kocanız oldugunda o insan nasıl isteyeceksiniz.bu açıdan bakın o zaman daha kolay.çünkü iş ailelerin istemelerine kaldı mı karsılıklı bence içinden daha cıkılmaz bir hal alabiliyor.yada bizim nişanlarımızda böyle böyle olur diye baslayın lafa sizin nişanlar nasıl olur falan muhabbeti yapın zaten mesajı vermiş olursunuz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…