- Konu Sahibi kelebekelf
arkadaslar nişan masalarını cekmişler zaten örnek olur sana tatlım benim de nişanda masa aynen böyleydi.ama özellikle resmini çekmemişim o yuzden baktım fotosu yok.kıyafet pasta takı vs bu mevzular özellikle konusulan ve konusulurken rahatsız eden seyler olmaktan cıkıyor zamanla emin ol.ama elbette herkesin kendine göre adetleri var ve adetler celişince garip olabilio bazen.o yuzden ayıp falan deme ne olması gerekiosa konus bence sevgilinle.bizde eşimle yaptık bir çok masrafı .mesela herkez kendi kıyafetini aldı takılar beraber alındı sadece.ne benim ailem ne onun ailesi kimse gelmedi alışverişe biz hallederiz dedik daha mantıklı bu bence.sürü gibi alışverişe cıkmanın bi manası yok ama cıkan cıkıyor.aklaıma gelen başka bişey yok su an olursa yine yazarım artık sana.takı olayına gelince onda ortak nokta bulmaya calısın yani senin ailende nişanlarda bu zaman kadar ortalama takılanları düşün bunu fikir olarak sun ortak nokta bulunur zaten.benim nişanımda bana beyaz altın set,saat,alyans ,tektaş,5 bilezik ,bir bileklik,takıldı