Sivilceli Ciltler Evde Siyah Nokta Bandı Yapımı..! (Çok Etkili)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
YA ASLINDA olduguna emınım bıraz yanak kısmındada olur ya yanlarda burun ama neden cıkmadıkı kucuk olabılır sımdıye kadar buhar banyosu dısında hıc ugrasmadım onları cıkarmaya
bu aksam tekrar denıyeyımdunde dustan sonra denemıstım ama
bakalım buhar tutarım yuzume
sarısınıda yuzume surecegım :)
yumurta kokmam ınsallah

yıkarsın canım kokarsa eğer :KK9: suyla yıkadıktan sonra 5-10 dk bekle. sonra koku olursa yüz temizleyicin ile temizlersin :KK54:

yumurta maskesini denemiştim ama peçeteyle siyah nokta çıkarmayı görmem iyi oldu :) yalnız biraz kötü kokuyor ama baya etkili sivilceleri bile söndürüyordu

peçeteyle tutup çekme siyah noktalarımı çıkarmadı malsf :KK43: acaba gözenekler geniş olduğu için mi yapan nasıl yaptı anlatabilir mi hızlımı yoksa yavaşcamı çektiniz

bu kullanılan bantlar siyah noktanı olduğu bölgede kıl oluşumunu sağlıyormuş oradaki tüyleri kalınlaştırıyormuş

siyah-nokta-bandi.jpg

Kendimizin yapacağı SİYAH NOKTA BANDI 1 :

Malzemeler:

-Jelatin ya da jöle (Büyük marketlerde bulabilirsiniz.. Ben DR. OETKER'in jelatinini kullanıyorum... Böyle meyveli olanlardan değil, sade jelatin olacak... Ve saç jölesi değil aman ha :KK9: )
-Süt

Yapılışı :

-Aynı ölçülerde jelatin ve sütü karıştırıyoruz... ( Mesela 1 yemek kaşığı jelatin ile 1 yemek kaşığı sütü karıştırıyoruz... )
-Sonra bu karışımı 10 saniye kadar mikrodalga fırına koyuyoruz ve jel kıvamına geliyor...
-Karışımı fırından çıkarıp biraz ılımasını bekliyoruz... yoksa yakar yani :18:
-Ilıyan karışımı bir fırçayla ( Ya da işte her ne olursa olsun farketmez :KK70: Ama fırça güzel yayıyor...) burnumuza ince bir tabaka halinde boylu boyunca sürüyoruz.. Artık başka nerede siyah nokta varsa bilmem, benim burnumda oluyo :KK8:
-Sonra kurumasını bekliyoruz ..
-Kuruduktan sonra hafif gülüyoruz :KK1: hatta iyice gülüyoruz :KK60:
-Sonra bandın çatlayan ucundan tutup yavaaaaaaaşça kaldırıyoruz... ( Hızlı çekmeyin )
-Sonrası yok işte bitti :KK14: Güle güle kullanın bayanlaaaar :KK54:

-Mikrodalga fırını olmayanlar, karışımı benmari usülü tarzında da hazırlayabilirler...

-Yani karışımı mesela su dolu bir cezveye kapalı bir kap içerisinde koyabilirler.. içine su girmesin dikkat edin... böylece JEL kıvamını alınca yeterli olacaktır kullanmanız için..

-Tekrar söylüyorum ılıtmadan sürmeyin :KK9: ve fazla da soğuk olmasın :KK34:

2 NOLU SİYAH NOKTA BANDI : ( Yumurta ve tuvalet kağıdı ile hazırlanıyor sadece :KK34: )

[video=youtube;WjaZeamT4wA]http://www.youtube.com/watch?v=WjaZeamT4wA[/video]

Bu tarifler ay takvimine göre yapmak daha etkili olacaktır.

Kaynak : bakimliyimben

Bunlarda ilginizi çekebilir..!

Diğer konu başlıklarım için ADIMA TIKLAYIN ve Profilime gelin. Oradan AÇTIĞIM KONULAR'a tıklayın.
bu videoyla anlatılanlar farklı anlamadım bısı aydınlatırmısınız

peçeteyle tutup çekme siyah noktalarımı çıkarmadı malsf :KK43: acaba gözenekler geniş olduğu için mi yapan nasıl yaptı anlatabilir mi hızlımı yoksa yavaşcamı çektiniz

videoda gösterildiği hızda çek canım, gözeneklerinin gevşemesi işini kolaylaştıracaktır. yüzünü buhara tut, gözeneklerin açılsın :KK34:

2 tane tarif var, 1. si jelatinli tarif yukarıda yazıyor. diğeri ise yumurta ve peçeteyle yapılan tarif. o da video da anlatılıyor :KK54:

Merhaba topiginize yeni geldim cok guzel bilgiler paylasiyorsunuz oncelikle tesekkur ederim . Cilt bakimi icin en uygun donem hangisi acaba kadim ayi icin bide kas alma donemi

X