Kendimizin yapacağı SİYAH NOKTA BANDI 1 :
Malzemeler:
-Jelatin ya da jöle (Büyük marketlerde bulabilirsiniz.. Ben DR. OETKER'in jelatinini kullanıyorum... Böyle meyveli olanlardan değil, sade jelatin olacak... Ve saç jölesi değil aman ha )
-Süt
Yapılışı :
-Aynı ölçülerde jelatin ve sütü karıştırıyoruz... ( Mesela 1 yemek kaşığı jelatin ile 1 yemek kaşığı sütü karıştırıyoruz... )
-Sonra bu karışımı 10 saniye kadar mikrodalga fırına koyuyoruz ve jel kıvamına geliyor...
-Karışımı fırından çıkarıp biraz ılımasını bekliyoruz... yoksa yakar yani :18:
-Ilıyan karışımı bir fırçayla ( Ya da işte her ne olursa olsun farketmez Ama fırça güzel yayıyor...) burnumuza ince bir tabaka halinde boylu boyunca sürüyoruz.. Artık başka nerede siyah nokta varsa bilmem, benim burnumda oluyo
-Sonra kurumasını bekliyoruz ..
-Kuruduktan sonra hafif gülüyoruz hatta iyice gülüyoruz
-Sonra bandın çatlayan ucundan tutup yavaaaaaaaşça kaldırıyoruz... ( Hızlı çekmeyin )
-Sonrası yok işte bitti Güle güle kullanın bayanlaaaar
-Mikrodalga fırını olmayanlar, karışımı benmari usülü tarzında da hazırlayabilirler...
-Yani karışımı mesela su dolu bir cezveye kapalı bir kap içerisinde koyabilirler.. içine su girmesin dikkat edin... böylece JEL kıvamını alınca yeterli olacaktır kullanmanız için..
-Tekrar söylüyorum ılıtmadan sürmeyin ve fazla da soğuk olmasın
2 NOLU SİYAH NOKTA BANDI : ( Yumurta ve tuvalet kağıdı ile hazırlanıyor sadece )
[video=youtube;WjaZeamT4wA][/video]
Bu tarifler ay takvimine göre yapmak daha etkili olacaktır.
TARİHLERİ http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html linkinden edinebilirsiniz..!
NOT : ALINTIDIR..
Bunlarda ilginizi çekebilir..!
Diğer konu başlıklarım için ADIMA TIKLAYIN ve Profilime gelin. Oradan AÇTIĞIM KONULAR'a tıklayın.
Son düzenleme: