- 8 Ağustos 2024
- 31
- -25
- 27
-
- Konu Sahibi yakamozz12
Motor kazası geçirdi penis ve yumurtalarından darbe aldı çok ciddiydi penis açılıp ameliyat edildi zevk alan damarları hasar görmüştü sadece çok ser sıkarak mastürbasyonda boşalabiliyor yada doğal olarak yapmayınca gece sabaha akıntı şeklinde kendisi çıkıyor
Böyle bir yöntem kullanmadım ama izlediğim bir belgeselde bir adam sperm donörüydü ve spermlerini enjektöre toplayıp kadınlara veriyordu bir çok kadın bu şekilde hamile kalmıştı
Evet bende hayretler içinde izlemiştim ve kadınların kocası falan da var biliyorlar herşeyiO belgesel bende resmen travma yarattı.
Her sarışın çocuk gördüğümde aklıma geliyor
Çaresiz kalınca insanın yapmayacağı şey yoktur bence biraz bunu düşününNormal yollarla olmuyorsa tedavi görerek cocuk sahibi olun, siringa nedir ya?
Akil mantik almiyor bu düşünceleri.
Çaresiz durumlar icin Tip cok ilerledi yalnizÇaresiz kalınca insanın yapmayacağı şey yoktur bence biraz bunu düşünün
Aman denemesi bedava denesin önce ne olcak zaten olmazsa aşılama yaptırırNormal yollarla olmuyorsa tedavi görerek cocuk sahibi olun, siringa nedir ya?
Akil mantik almiyor bu düşünceleri.
Öyle yapacağız deneyen tanıdığınız varmı acabaYani anlık yapmanız lazım direk çekecek atacaksınız içeri bi 10dk uzansanız yeter. Zaten geri çekerken boşalan erkekler var eşleri hamile kalıyor mantık bu şekil.
Evet bende hayretler içinde izlemiştim ve kadınların kocası falan da var biliyorlar herşeyi
Hayır ama gelen bi kaç hastadan duymuştumÖyle yapacağız deneyen tanıdığınız varmı acaba
Tazyikli bahce hortumu daha mantikli o zamanAman denemesi bedava denesin önce ne olcak zaten olmazsa aşılama yaptırır