Tabiki herkesin hakki ama durumlari biraz daha iyilestirmeye bakmali herkes. Olabilecegi yada yetebilecegi en iyi duzeye geldiginde cocuk sahibi olmali insanlar. Hersey git gide zorlasiyor gunumuzde.Zenginin malı, fakirin dölü artar diye bir söz vardı. Mantık bu işte. Şu an 5 bin lira = açlık. Bence şu hayatta bir kere bile anne olmak, maddi durumu iyi ya da kötü, isteyen her kadının hakkı. Ama dünyadan bu kadar bihaber olunmaz ya. Bu kafayla nasıl yaşamış, nasıl bu yaşa kadar gelebilmiş hayret.
Deformasyon nedir desem? Google den bakıp söylersin. :)) bu kadar çok bilmişlik yapma..Bir sürü soru sormuşsun, deformasyon falan demişsin. Devreleri yanacak şimdi.
"kalan 5k ile çok güzel geçiniriz" diye bir cümle nerede yazdım bana gösterir misiniz?Kalan 5k ile çok güzel geçiniriz, rızkı Allah verir diyen sensin. Sen düşüncen bunları ben değil
Açlıktan ölmemek senin açından güzel geçinmek zaten"kalan 5k ile çok güzel geçiniriz" diye bir cümle nerede yazdım bana gösterir misiniz?
El ilen.hareketsiz zayıf spermleri nasıl ayıklıyonuz?
Ya ahahah deliriyorum.El ilen.
Zaten yüksek iq kişiler doğum kontrolü bildikleri için üreyemiyorlar, iq ortalamamız düşüyor sürekli. Düşük iq ise bölünerek çoğalıyor sankiÖff cebinde bez mama parasi olmayan cocuk yapmasin dedik diye linçlendik. Arttırıyorum IQsu 75in altinda olanlar da cocuk yapmasin.
Baştan sana üzüldüm kaderimiz aynı diye. Ama sen cahilsin ya. Cahil kalmak ve bu cahilce fikri uygulamak için ve mantıklı açıklamaları anlamamak için ısrar ediyosun.BÜTÜN ABLALARIMA CEVAPLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. BUGÜNLÜK BU KADAR YETER. SİZ BURAYI TAKİP EDİN. BENİM SONUCUMU YANİ. TAKİPTE KALIN. BÜTÜN KÖTÜ YORUMLAR. KARAKTERİNİZİ ORTAYA KOYUYOR. :)
Kızkardeşim dediği için tepki aldığından abla demeye başladıKonu her anlamda, her acidan farkli farkli o kadar sacma ki. Neresinden tutup yorum yapacagimi sasirdim. Ustelik bu mesaji yazarken bana da rahibeler gibi kizkardesim falan diye hitap eder diye cok korkuyorum
Konu sahibi: denemeyin. Hem de cocuk yetistirecek paraniz yok, yapmayin bir sure
Allah bazende bazı şeyleri vermiyor işte anlayabilene.Allah rızkı herkese veriyorda görebilene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?