Her şeyi geçtim o kadar sıkıntının açlığın sefilliğin içine tamamen kendi bencil isteklerimle dünyaya bir çocuk getirip onu da rezil rüsva etmem. Ben mi abartıyorum yoksa bu insanlar ekonomiden geçimden bihaber mi ? Kardeşim kalan 5000 tl ile elektrik su fatura ödenir anca ne yiyip ne içiyorsunuz? Ailelerden mi geliyor ekmek su anlamadım ki ben. Asgari alıp 12 kira vermek ne demek ? Yazık günah değil mi o çocuğa, bi çıkacak dünyaya yaşıtlarının imkanlarını gördüğü an senden nefret edecek. Ergenlikte ilk cümlesi bakamıyorsan doğurmasaydın olacak. Allah akıl fikir versin.
Acı gerçek ancak, araba aldım yine de ev almadan çocuk yapmayan birisi olarak sizi anlayamıyorum. Bir telefon bir bilgisayar, üç beş çeşit kaliteli kitap alsan eğitim için bir şey yapmış sayılmazsın bile. Kış geldiğinde bir bot bir mont alsan zaten elinde ki 5000 gitti. Bu çocuk oyuncakta isteyecek lunaparka gitmeye heveslenecek her şey içinde kalacak ondan sonra 'oğlum ergenlikte çok değişti hanımlar yardım edin'. Ne denir ki sizin gibilere.